Mamici in Germania (16) Emma a devenit un ingeras
Raspunsuri - Pagina 14
tumpi spune:
Haha, Claudia, pai deh de vreo 3 ani tot adun poze pe acolo si inca am mai sters din ele.
Mai ce va mai inalniti voi pe acolo.As veni si eu,dar eu luni lucrez si nu am cum sa ajung.Cica m-am odihnit eu zilele stea, da trezitul de dimineata oricat as dormi in zilele libere, tot ma da peste cap.
Miki, nu te lua de rosioarele mele, da?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
Ce are luni cu sambata 

Ioana,aaaaaaaaaaa deci super pozele,Italia,Deutschland,Östereich,super si persoana din ele .
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
Ioana, daca vrei mergem si venim impreuna
. Intalnire e sambata viitoare. Promit ca nu mai atentez la rosiile tale

Miki
tumpi spune:
Aha, sambata, eu aveam impresia ca e duminica.
Pai si la ce ora va vedeti si cand va intoarceti?Ca eu si sambata lucrez pana la 8 .
Claudia
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gonghy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 Laura Florina inca o data LA MULTI ANI,iti doresc din suflet sa ai viata ca o floare vesnic inflorita si inmniresmata,sa fii sanatoasa,fericita si iubita de cei dragi tie,iti multumesc din suflet ca prin tine sunt si eu aproape de Aida, iti doresc sa fii tare azi la inmormantare, sa ii transmiti Aidei si familiei Ciolac condoleantele mele si o pentru mormantului Emmei,in veci pomenirea ta Emma Aida Ciolac. |
Claudelu' draghe senchiu pentru ca ti-ai adus aminte de mua

iti multumesc de urai...cat despre inmormantare a fost greu si dureros....foooarte dureros...de nedescris in cuvinte.Credeam ca nu o sa rezist io care mis....stii tu cum....dar uite ca Bunul Dumnezeu m-a ajutat sa trec peste acest greu si sa fiu alaturi de Aida si de micutza printesuca....oooooooofffff cata durere Clau ca am crezut ca mi se rupe sufletul in miii si miii de bucatele...

cum ma gandesc la licurici cum incep sa plang....

...dar ea e acum intr-o lume fara durere,necaz si rautati e printre ingeasi veghindu-si mama,tata si viitorul fratior sau surioara.Eu cu atata necaz si durere am uitat sa intru sa va urez TUTUROR fetelor de aici

PASTE FERICIT CU LUMINA'N CASA SI IN SUFLETE!!!Acu' fug ca mi se trezeste bubulina si ne pregatim de iesit in parc....mi oleaca racita,atarna lumanarile pana la buric cand stranuta odata

Va pup fetelor si inca odata SARBATORI FERICITE!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
claudia74 spune:
Hei Laura 

si mai vii pe la noi da? iti multumesc ptr povestioara trista 

am stiut cum va fi si cum te vei simti,dar intr-adevar de acum Emma e un ingeras fericit.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
http://www.spielplaetze.org/1/1/suche/Kategorie/Spielplaetze/Suche/Stuttgart/Ort/Stuttgart/Attraktion/Bismarckstrasse-Elisabethenstrasse.html
Fetele din Stuttgart am gasit spielplatzul asta fain,cunoaste cineva pe unde e si cat de departe e de Cannstater Wasse, ne putem intalni aici si apoi sa mergem la fest sa beie si barbatii o bere rece.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
trischa spune:
Somn usor Miki
.
Claudia,tu esti femeie serioasa???te-am asteptat toata ziua cu berea,acum o sa fac un efort si o beau io
.