America (160)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Miere, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Din ciclul "satul arde si baba se ......cam piaptana"....pentru ca ieri tarziu am aterizat acasa din excursia de la NY,...azi la 4 am un examen,...partial,...(se intelege cat am invata in ultima saptamana,...adica un mare zero barat,....nu sunt genul care sa ma laud cu fapte nedemne de urmat,....dar asa s-a intamplat acum)...si eu am stat 2 ore pe net ca sa pun pozele ,multe rau, ....dar merita vazute ,zic eu ,incepand de aici http://good-times.webshots.com/photo/2943891350072337911SxXjIP

Spor la treaba si rosit oua!!!!Revin maine la povesti....in pauzele de o cafea de la trebaluit.Ne vin nasii de paste,....deci trebuie sa gatim serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

'neata.
Irina, ma bucur ca ai scapat de ce a fost mai greu. Nu te ingrijora cu kg ca se duc ele. Stau bine pe tine acum . Tu ai nevoie de energie sa inveti si sa iti cresti copilul, nu iti consuma rezervele. Altfel vei ajunge sa te scurgi. Ai tu timp sa slabesti.
Blackpanterro, si noi am mancat carne de bizon. Whole Foods vinde asa ceva la noi in oras si fermierii. Avem cateva locuri de unde poti cumpara bizon, de la crescatori. Si noua ne-a placut foarte mult.
Avem un magazin nemtesc de unde mai cumparam mezeluri. Eva e innebunita dupa crenvursti, eu dupa carnati din aia albi de se mananca in Bavaria, iar sotul de pitusti cu seminte. Zici ca s-a mutat Germania in magazinul ala. De dimensiune e mic dar tare cochet. Au niste ore de lucru asa cateva ore pe zi, iar sambata toata ziua. In parcare nu vezi decat masini germane, in magazin nu auzi decat germana si imi mai clatesc ochii la ultimele trenduri in materie de moda . Si pentru ca ne stiu fetele de acolo ca clienti fidea , ne dau de fiecare data cate-o feliuta de ceva pentru pitici. Si astia striga tare (sa fie siguri ca sunt auziti) danke schoen (cred ca asa se scrie, nu sunt sigura. Nu am facut decat un trimestru de germana).
Sanzi, ma bucur ca ai aparut. Imi faceam griji. Am vazut ca ai intrat ieri si ai iesit de pe DC fara sa scrii nimic. Vroiam sa o abordez pe Irina sau Mirela sa le intreb ce stiu de tine. Te pup si sa fie bine de acum incolo.
Fetelor, va multumesc ca mi-ati vizionat pufusorii de papadie. Sunt tare mandra de ei .
Aseara nu am mai rezistat si mi-am luat www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=pcat17080&type=page&qp=crootcategoryid%23%23-1%23%23-1~~cabcat0200000%23%239%23%23li~~cabcat0201000%23%235%23%231x~~f401%7C%7C4170706c6526233137343b~~q466173746c696d69747067735f31~~nf795%7C%7C746f756368&list=y&nrp=15&sc=audioSP&sp=%2Bbrand skuid&usc=abcat0200000" target="_blank">asta.
Ne-am jucat cu el pana la 1 noaptea. Sunt tare incantata. Iar pozele se vad minunat pe el, are o rezolutie nemaipomenita.
Gata ma duc ca azi am de gatit, facut curatenie si rufe la spalat. Vreau sa ma duc si la Biblioteca ca mi-am rezervat doua carti.
Ramona, sunteti bine?
Delia, dulce rau Rudy. Si vad ca iar are parul mare .
Vazui in poze, in aeroport Sobieski. Si imi amintii de ce am facut in elementara "Sobieski si romanii" a lui Negruzzi . Bunica cat mai sta la voi? Bafta azi la examen.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si philip vorbeste numai in engleza desi noi suntem amandoi romani si ii vorbim romana. cand mai vine bunica isi mai da si el drumul la limba in romana, dar si atunci numai unele cuvinte importante (bomboane etc) :)intelege romana dar nu vorbeste.
sanzi, imi pare bine ca ti-ai revenit. te mai asteptam la fel de vorbareata ca de obicei.

philip
33weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ciuf, ce fain! Eu abia astept sa plec din Germania :), 4 ani zic ca e destul :).Ma gandeam ca o sa imi fie dor de DE ca si cum imi e dor de Italia, desi cand stateam acolo eram plina de nervi :). Si noua ne plac carnatii nemtesti dar weis wurst sa nu il vad.Aidan il adora cand am venit aici dar acum sa nu il vada, e fan rote wurst acum.
Carnea de bizon am luat-o de la baza, pe aici nu gasim din astea exotice :).
Am vazut pozele cu copiii, ce frumoase sunt si ce fain e orasul impodobit de pasti! Foarte frumos, zici ca e prin vest, flori peste tot, tare fain.
Asa e si Timisoara mai nou, flori peste tot, curat, aranjat, abia astept sa ma duc anul asta acasa sa imi vad pretenarii, nu am mai fost de 4 ani.

Delia, faine pozele si multe! :) .Vad ca si voi carati jucarii la restaurant :).Imi place poza cu bunica cu statuia libertatii.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Adriana,asa e,daca vrem sa putem manca si conversa linistiti trebuie sa-l tinem ocupat pe junior,....caci altfel ne acapareaza cu zeci de intrebari pe minut.Multumim muuuult.La statuie a fost suuuuper,...adica am ajuns acolo chiar cand pleca ultima barca...si nu se mai vindeau nici bilete.asta e,..ramane pe data viitoare

Ciuf,...da are iar parul lung Rudy si imi place la nebunie cum i sta.Multumim de complimente.
Am un chef "nebun" de invatat....si in 3 ore trebuie sa plec din casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Delia, si mie imi place de Rudy cu parul lung!!! Bafta la examen!!!!

Ciuf, ...chiar ca pufusori de papadie...

Ioana, da...da...abia astept botezul...buna terapia cu shopping...(mai buna decat cea de azi care implica curatenie)

Andreea, ce burtick frumos ai!!! Ce putin a mai ramas pana nasti!!! (cand e sarcina altcuiva trece timpul asa repede!!!!)

Ma duc sa mai frec ceva...ca in Radu nu am incredere desi se ofera cu o voce tremuranda...sunt cam ametita de la cat sange am donat de bunavoie sau nu zilele astea si am dat gata 2 borcane de nutela si 2 cafele...

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetele, daca va plac Scholastic Books pentru copii, uitati aici info despre o warehouse sale; este una din cele mai mari ale lor si au locatii in aproape toate statele. (dati doar click pe stat, apoi o sa va apara lista cu toate locatiile din statul respectiv)
http://www.scholastic.com/bookfairs/events/warehouse/
Cine are timp si chef, se poate inregistra ca voluntar; se plateste in Gift Cards, 10$/ora, care pot fi folosite pt a cumpara carti de la ei (ex: daca cineva lucreaza ca voluntar 4 ore, primeste 40$ gift card, pentru a cumpara carti Scholastic).

Eu am casa plina de carti de-astea, chiar daca cele mai multe nu sint hardcover, ne plac f mult si sint si mult mai ieftine.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

SANZIANA,daca-l conving pe al meu .....poate ne vedem la inviere.Veniti?Maica-mea tare isi mai doreste sa ajunga la inviere,....si chiar daca nu vrea al meu,...cred ca-l las atunci acasa cu copilul,...sa doarma impreuna....si o iau pe mama si fugim in lume,...adica la biserica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Luai 98% la examenul de ieri. Ma duc sa ma .
Sanzi, ai grija de tine. Mananca cum trebuie. Ai pierdut sarcina prin autoeliminare sau e nevoie de chiuretaj?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput