America (160)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Miere fain ca ai aproape scapat

Ciuf tinem pumnii in continuare. Faine poze. Luca seamana cu bunicaaa :)) si-mi place cum sta el dupa curcani. Si eu am trimis copii inainte de Paste la ferma sa vada puiuitii sa mearga pe tractor. Au niste faringite de zile mari, dar le-a placut. Pacat ca noi in .ro nu mai avem casa si gospodarie.

Sarbatori fericite fetelor. Eu le-am cam incheiat si-s ca pesticul cu burtica-n sus de epuizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marilu2004 spune:

vroiam sa va intreb: cum e cu wii? alexia mea va implini 5 ani peste 2 luni si as vrea sa i-l cumpar. e bun pt varsta ei? ce jocuri ar fi bune? de fapt vrem sa i-l cumparam cat de curand avand in vedere ca e f suparata ca a plecat bunica inapoi in romania! ce sa-i faci trec repede 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Fetelor

Sunt ok...putin mai usurata ca organismul meu si-a facut treaba cum trebuie, si nu mai e nevoie sa apelez la ajutor medical...
Urmeaza analize, sa vedem ce e in neregula si cum putem corecta...

Andrada...te citesc si ma delectez...nu stiam ca ai si talent la povestit (am citit curcanul, si buisness trip...)...ar trebui sa te mai dezlantzui...vaaai...ce mult timp pare de atunci...

Am vazut poze de finutz drag si maare, pui de Ioana (ce ochi frumosi are Lucas!!!!!...e ca un bibelou de dulce!!!...si m-am amuzat caci se aud comentarii pe marginea pozelor), baiat de Ciuf, craiovean si unic la bunici, si o Eva dulce si autoritara!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

fetelor eu am terminat curetenia...e luna!
...maine vopsesc ouale, fac supa...drobul si daca ma tin balamalele fac si o salaat de beuf si sarmale...daca nu...le las pe sambata..

iri ATAGIRL gata ai scapat...

si sa stii ca puiutul tau e bucatica rupa din tine...intrebarea mea e unde a fost lucian in momentul proiectului? :)

uite-te atent...are nasul tau mic si in vant...lucian al tau i lare mai mare si mai ascutit...are gurita ta carnoasa :) buzele lui lucian sunt mai subtirele...obraji ca ai tai cand rade...zambetul e identic cu al tau...are de la tati numai culoarea ochilor ... in rest e mami intreaga...

nu serios acum e un mixaj bun dintre voi doi, dar sa stii ca in partea ta seamana mai mult...

sanzi, saaaaanzi? roger, aici vulturul do you copy? hai micuta noastra ciufulita.....ia arata-ne tu noua toalele de nasa mare si frumoasa ca soarele ce-o sa fi...baga aici sa vad eu cu ochiu' meu de sticla si sa va admir toaletele ca de bine aratati bine...
apropos...miericic' incapi in rochita? daca nu, lasa ca incapi tu...nu te grabi...

miha ce ai mai facut bun?

pup pe toate ciufulitele si ne bagam la nani

panteruta, ti-am vazut minunea de baiat dar nu am avut timp sa-ti zic... tu vorbesti cu el numai in eng? io fac invers...vrb numai in ro acasa cu matei...pe strada si cu prietenii americani vrb numai in eng... dar acasa e regula, se vorbeste numai romana...

Mergi la inceput

ie-te ca a scris sanzi...

daaa si eu l-am vazut pe luca la bunici...si ma apuca melancolia ca ai mei sunt atat departe de ai lor... bravo, si e tare frumos la craiova acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da,da incap in rochita, mai sugrumata, dar incap....imi cam ies balcoanele pe afara, dar merge:))mai am de dat jos vreo 5 kg. Au inceput sa ma incapa si pantalonii dinainte, dar nu ma pot incheia decat daca stau culcata la orizontala, dupa aia nu ma mai pot ridica:))

Eu nu am facut nimic pt Paste, casa e cu fundu' in sus, maine si poimaine tb sa corectez temele cu care am ramas restanta...120 de studenti!

Ce de bunatati faci Ioana! Noi suntem invitati la niste prieteni sambata, probabil ca o sa fac un cozonac, ceva oua umplute si poate o salata.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ioana, multu :), da ii vorbesc mai mult in engleza acum.M-am desunflat cu romana pt ca nu a aratat interes deloc. Ma intelege in romana si daca nu ma intreaba ce inseamana dar mai mult vb in engleza. Ce sa fac, sunt numai eu cu romana, pe bune imi e greu sa vb in romana singura.

Miere, felicitari si succes si in continuare.

Sinzi, ma bucur ca esti bine! Vad ca esti membru cu stea! Congrats! :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Fetele, a facut sotul aseara hamburgheri de bizon! Delicios!! Sunt mai buni decat cei de vita si carnea e mai putin grasa, gustul nu e atat de puternic ca si la cel de vita. Incercati, e foarte bun si ajutati si triburile indiene care cresc bizoni, plus ca bizonii nu sunt crescuti cu antibiotice si hormoni.

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Da,da incap in rochita, mai sugrumata, dar incap....imi cam ies balcoanele pe afara, dar merge:))mai am de dat jos vreo 5 kg. Au inceput sa ma incapa si pantalonii dinainte, dar nu ma pot incheia decat daca stau culcata la orizontala, dupa aia nu ma mai pot ridica:))

Eu nu am facut nimic pt Paste, casa e cu fundu' in sus, maine si poimaine tb sa corectez temele cu care am ramas restanta...120 de studenti!

Ce de bunatati faci Ioana! Noi suntem invitati la niste prieteni sambata, probabil ca o sa fac un cozonac, ceva oua umplute si poate o salata.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

lasa ca balcoanele sunt giuvaieruri feminine

baaai fetica potoleste-te....ca esti si cu examene si cu job-ul ala la universitate ca sa nu mai zic ca ai copil mic care are program si cu care trebuie sa stai....ca numai eu stiu cum fac treaba in casa intrerupta cand de unul cand de altul de ma apuca noaptea... lasa si tu mai usor toate... fa oua rosii ca alea sunt de baza si o friptura la cuptor si ai terminat
restul ....icre, un salam de sibiu un cascaval bun le cumperi si gata...un tort la fel ca sa fie in casa

panteruta...sotul tau e american? te cred...am si eu prietene care au fost nevoie sa abanoneze limba :(...casatorite cu americani si nu numai...
va pup mult

Mergi la inceput

Da Ioana, e american. E greu asa, chiar scriam si la subiectul ala in care intreaba o mamica in ce limba sa vb copilului, ca e greu sa pastrezi limba cand esti numai tu singura.Daca amandoi sunt romani e mult mai usor. Sau daca mai sunt bunici in jur. Cand e mama la noi isi da Aidan drumul la romana ca mama ii vb numai in romana ca nu stie decat putina engleza. Mama il intelege in egleza dar nu stie sa ii zica asa ca ii da pe romana.Si el o intelege ce zice si ii raspunde in romana dar si engleza.

Asta este...acum vorbeste si ceva germana de cand cu gradi.
Femeile de la brutarie il adora cand mergem sa cumparam pretzel si Aidan in gura mare striga " Eine pretzel, bitte!!!" si dupa ce il primeste la fel de tare striga "Danke shoen!!" (nu stiu daca am scris corect).Sunt topite tantiile alea de dragul lui, Le aud cand intram cum zic, uite vine pretenutul nostru :)

Mergi la inceput