Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

bravo Thea!

ma pregatesc si eu cu niste marutz...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Anca si multumesc.

Anamona nu s-a ridicat in picioare ci doar in genunchi in patutz...are tendinte da nu poate e prea mica totusi

Dya imi pare rau ca e agitat Andrei si alexia doarme cu mine in pat ca altfel nu ma odihnesc deloc..iar de scuipat si ea scuipa,cu manca e cel mai frumos

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

hmm..ce bebeii agitati..si al meu a fost ieri...tind sa-i dau dreptate Oanei...din cauza lunei pline

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

hmm..ce bebeii agitati..si al meu a fost ieri...tind sa-i dau dreptate Oanei...din cauza lunei pline

pai atunci o sa perseverez cu patutul... io cand imi recastig patul conjugal si dormitorul?!

(acu.... sincer... chiar imi place sa dorm cu piticul, si mi-ar placea sa dorm cu amandoi. Sunt asa dulci cum se cuibaresc ei si ma cauta in somn....)

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Ada eu l-am pierdut demult..la 2 saptamani de la nastere...dorm cu amandoi baietii mei..unul in dreapta si unul in stanga..bine ca n-am incercat in vreo noapte sa-i dau tzitzi sotului..he he

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, oricare dintre voi, spuneti-mi va rog cine este moderatorul care se ocupa de bobocei? Cui sa ii scriu, va rog mult.
Eu nu mai intru de ceva vreme din lipsa de timp, de chef, multe, insa am aflat acum de la o prietena ca se emit niste acuzatii grave in particular, cum ca i-as fi scris eu un PM lui Delphinash si ca de aceea nu mai intra la noi. Eu stiu ca Delphinas a primit un avertisment, am vazut-o acum o saptamana pe lista de avertismente, insa Delphinas nu mi-a scris mie niciodata nimic si atacul pt care a fost sanctionata nu este la dresa mea. Saraca fata nu are nicio treaba cu mine, eu ei nu i-am scris niciodata ever PM si nici ea mie, ea fata de mine nu a gresit niciodata cu nimic iar eu cu ea nu am vb NICIODATA pe PM. Persoana care lanseaza asemenea zvonuri cum ca eu vb cu Delphinas pe PM este incalificabila, ea se stie f bine cine este si m-a socat indrazneala de a ii spune prietenei mele asemenea aberatie. Nu ii pomenesc numele. sau sa o fac? Doresc ENORM sa vb cu un moderator sau cu adminstratorul. sa citeasca toate PM primite de mine si cele trimise de mine, ele se afla in server. Si sa dezminta public mizeria asta. Cum fac? E usor de citit pt ca eu am raspuns la maximum 5 PM in viata mea, sunt f multe PM care au intrat la mine in schimb. Deci de verificat e simplisim. Ca nu i-am trimis in viata mea PM.
Lui Delphinas nu i-am scris niciodata PM, nici ea mie, repet cu stupoare. Cum fac sa opresc aceste zvonuri? CARUI MODERATOR SA II SCRIU SA VERIFICE IN SERVER PM MELE SI SA DEZMINTA MIZERIA ASTA PE CARE AM AUZIT-O ACUM? CINE STIE SA IMI DEA, PLS, UN ID CEVA UNDE SA MA ADRESEZ. Ca nu vad niciun moderator on line si nu stiu cui sa ii scriu. Va rog ffffff frumos. Vai ce urat, nu imi revin din ce aud la adresa mea si nu pricep de ce fiinta aceasta de pe forum creeaza acest zvon. ce castigi, draga mea?
Delphinas, si pe tine te rog frumos sa intri cand poti si sa spui daca vreodata am comunicat noi doua pe vreu subiect, pe forum sau PM. Please, ne implica pe amandoua ticalosia aceasta. te rog frumos sa intri si tu si sa dezminti, este inadmisibil ce zvon s-a creat in cond in care noi doua nu am vorbit decat la Odisee pe forum de cateva ori, si atunci tangential, ne bagam majorete. Te rog mult de tot, sa ii oprim pe zvoneurile acestea, sa inchidem gura raspandacilor astora de minciuni marsave. Adica aleg sa nu mai intru o vreme si sa imi vad de copil si de ce se continua discutia la adresa mea? De ce? Nici in particular nu ma lasa in pace? Si cine a ales sa nu mai intre ce treaba are cu mine?
Sunt contrariata rau de tot. Cum poate cineva emite ca Delphinas a primit un PM de la mine si de aceea nu mai intra. Doar un moderator poate verifica cele 5-6 PM trimise de mine intr-un an de zile. Cum dau de el? Este rusinos acest fapt, rusinos, si am nevoie sa intervina cine poate verifica adevarul, pt ca este usor de verificat, doar.
M-am gandit serios merita oare sa intru sa caut un moderator si sa dezminti aberatia asta? Sau sa las gura lumii... ei bine cred ca fac bine, nu cred ca are cineva dreptul sa pronunte numele meu intr-un astfel de context. In niciun caz numele meu. Si tocmai langa Delphinas care nu are treaba in ecuatie.Eu spun omului in fata fara jena ce cred despre el, cu Delphinas nu am comunicat NICIODATA.

ASTEPT DE LA VOI INFORMATII DESPRE UN ID DE MODERATOR, MULTUMESC FRUMOS.

************************************************************************************

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Welcome, my son!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eva la mesajele noastre apare intotdeauna un link cu raporteaza la moderator. Eu asa am facut odata cand deschisesem un subiect aiurea, m-am raportat singura la moderator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Eva la mesajele noastre apare intotdeauna un link cu raporteaza la moderator. Eu asa am facut odata cand deschisesem un subiect aiurea, m-am raportat singura la moderator.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

am vazut ce spui tu, Miruna, acolo raportezi la moderator un mesaj, eu am o rugaminte PRECISA: sa imi verifice PM. Este Ale? Ca sa nu scriu aiurea saa. SAU CUI SA SCRIU SA STIU CA AJUNGE FIX UNDE TREBUIE?

************************************************************************************

Welcome, my son!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

am vazut ce spui tu, Miruna, acolo raportezi la moderator un mesaj, eu am o rugaminte PRECISA: sa imi verifice PM. Este Ale? Ca sa nu scriu aiurea saa. SAU CUI SA SCRIU SA STIU CA AJUNGE FIX UNDE TREBUIE?

Welcome, my son!!!

Scrie oricarui moderator si, daca nu te poate ajuta el, te directioneaza unde trebuie.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Raportez prima cratita arsa cu tot cu dovlecel, morcov si telina..offf

In concluzie cupilul meu a mancat cartof si dovlecel de la borcanel hippp..insa nu asa acum papa supica lu' mami

Mergi la inceput