Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 16
baby_boy spune:
Neata
Multumim de cafea Alexa si mami , Luminita
MonicaC, multi pupici Evei si multa sanatate
Boo felicitari pentru dintisori
Babytza,ma bucur ca soricelul nu are nici o infectie..poate e de la dintisori..multi
sa vina pofta de mancare
Noi azi am papat piersica cu mar si branzica calcica..buna rau![]()
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
andy.p spune:
Si daca tot sunt libera ...Alexia doarme
...uite un filmuletz sa vedeti ce facem noi la 6 luni si 3 sapt.![]()
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)Alexia
Andrei
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa si mami ce trafic am facut mai putin de o ora pe autostrada si nshpe ore pina la dr.alexa, cipri si mami |
welcome to the club :)))
nu-mi spune ca aglomeratia cea mai mare a fost pana la Cora Lujerului?
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia deci io sufar, neostoita ![]() ![]() ... UNDE ESTE BABYMOM???????? ... |
Ad la noi dureaza o luna din momentul cererii si pana se instaleaza cablul...asa ca mai avem de asteptat
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)Alexia
Andrei
anca81 spune:
Andy, dulcica foc Alexia. Si ce maricica e 
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
anamona spune:
Andy.p cat de dragalasa poate sa fie Alexia, s-a si ridicat in picioare? vad ca are tendinta...
dyanira spune:
Monya speram ca sunteti bine!
Andy superb baiatul tau!Iar Alexia se deplaseaza tare bine.Se pare ca fetele sunt mult mai precoce ca Andrei nu reuseste inca deloc desi se chinuie.![]()
Noi am avut o noapte destul de agitata cu foieli si maraieli de pe la 3 noaptea asa o tinem de vreo sapt.
La 5 am cedat si l-am luat cu mine in pat parca s-a mai linistit dar nu as vrea sa il invat asa.
De ieri l-a apucat un obicei ciudat scuipa asa cu buzele stranse e tare enervant dar nu am ce ii face

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anamona spune:
Tin sa va anunt ca am inceput si noi diversificarea!
Astazi, cu niste cereala de orez Milupa bio combinate cu lapticul meu.
A mancat maxim 10g, destul de bine...spre surprinderea mea pierderile au fost minime.....
de maine insa o sa ii dau cereale cu lapte inclus....productia mea de lapte e jalnica cu tot galaforul pe care il iau...prefer sa imi pastrez portia de lapte pentru desertul de dupa cereale.
Doamne ajuta!

UNDE ESTE BABYMOM????????
...