AZOOSPERMIE - cap 30
Raspunsuri - Pagina 17
madibabi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andrabirni Drage azoogirls, din pacate nu am vesti bune deloc. ![]() ![]() .Azi i-a facut doamna dr 2 spermograme si i-a gasit numai 1-2 gigei/camp si aia morti... .Am intrebat-o ce s-a intamplat cu ce am vazut noi sapt trecuta si... a zis ca uneori apar, alteori nu.Sunt in ceata totala.In luna iunie vine prof Feldberg si atunci ni se va hotari soarta.Stimulare cu Gonal sau punctie.Pana atunci voi face o histeroscopie.Sunt un pic dezamagita, dezorientata...Imi pusesem speranta ca pot incerca , ca avem cu ce.Dar iar o luam de la 0.![]() Asta e.Ce pot sa va spun e ca nu vom renunta.Anul asta vom face tot ce tine de noi sa incepem batalia...Pup si imbratisez toate azoogirls... . |
La ce doctor a facut spermograma?Tu unde facu histeroscopie?Ce analize ai mai facut?Eu urmez cu Tutunaru ,dR.Matei
copilutzu spune:
Dragutele mele azoo. 
Nusyc “La multi ani fericiti si bebelina mancacioasa!!! “
Scuze ptr intarziere dar nu am avut net… (si acum risc sa cada .. netul…
)
Si vreau sa ii trimit andrutzeibirni o imbratisare virtuala si ... i-as sterge lacrimitzele cumva… daca as putea… Ca sa nu mai planga … 
Lasa Andrutza ca o sa fie bine pana la urma !!!
Suntem noi chinuite si ratacite dar vom reusii!!! Vei vedea !!1
Mickishor sar’na ptr. pupushori !!! Ti retrimit
si cu o imbratisare zdravana!!!
Va pupacesc pe tooooaaaate!!!
Are we there yet???
andrabirni spune:
Nusy, tu esti o draguta ca de fiecare data.Dar cu ce sa facem?
Dr a zis ca nu a gasit nimic azi....doar cativa morti si anormali...
.Ai grija de tine si de bb...

.Si te rog, usor cu curatenia.

Madi,deocamdata suntem la faza de analize.La Genesys , dr. Matei si dr. Feldberg pentru FIV.La dr Tutunaru o sa fac analizele cerute pentru FIV.
Nusy, Pisix, Bytzi, Miki, Anita, Madi, Copilutzu, Goss, April, Ada,Anes si toate celelalte

nusy spune:
Copilutzu: multumesc mult de tot!!!

Andra:
la punctie se vor gasi,asa ca aveti cu ce...fii optimista!
Nusy
32+
Ingrid Cristiana
A.M.R. 7 saptamani!!!!
bytzi spune:
andra imi pare rau pt voi stiu cite sperante v-ati pus
dar cel mai important este ca s-au gasit ,pina la urma veti face punctie si sigur veti avea cu ce face ICSI
incercati si un trat naturist pina la FIV caci sigur veti avea sanse mari ,uite cazul lui pisix,stii doar...
si nu mai plinge ca va fi bine pina la urma
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
andrabirni spune:
Va multumesc foarte mult pentru sustineri.Azi am sa merg la farmacie si am sa cumpar ceva naturiste si sustinatoare.

pisix spune:
Elena74 – desi nu avem FSH mare, noua nici Damian nici Ancar si au mai fost cativa care nu ne-au dat nici o sansa, insa acum sunt gravida. In Romania se grabesc sa-ti spuna nu se poate dar in afara au experienta si stiu ca se poate intampla. Pana la urma biopsia e singura care te poate elucida.
Din pacate nu mai stiu la cine si nici valoarea FSH insa stiu sigur ca ma e o fata care a ramas gravi dupa chimio, nu stiu daca nu am retinut gresit dar cred ca e chiar Mickey D. , prima gravida din istoria subiectului nostrum (bine, acum are bebe maricel)
Alexia_ada – sotul meu a facut doua biopsii si o punctie si dupa prima s-a dus fara nici o frica; dureaza 10-15 min iti revii in maxim doua ore (adica pleci pe picioarele tale acasa), nu ai dureri … La punctie e si mai simplu: te ridici imediat dupa din pat si te intrebi unde naiba a intepat ca nu simti nimic …
Cat despre ce spun doctorii …alexia poate se vor gasi multi sa-ti spuna ca n-o sa gasesti nimic (mie seful cliniicii de FIV de la Medsana mi-a garatat ca nu e nici o sansa) insa daca iti permiti si iti doresti asta trebuie sa incerci, nu sa te lasi in ce spun doctorii.
Bytzi – hai cu un rezultat pozitiv !

Anita – din pacate la azoo nu exista nici o sansa sa ramai pe cale naturala …
Andra – nu fi trista, un tratament bun iti va da un rezultat si mai bun, si chiar daca nu iese in ejaculat, stii sigur ca la punctie vei gasi. Deci nu-ti pierde increderea.
Nusy – mai ai 7 saptamani si tu te-ai apucat de renovat ??? Cred ca asa sunt toate mamicile in devenire, nu ?
pisix spune:
Anita - recunosc ca desi am citit o multime si partea mea rationala imi spunea ca nu are sens, totusi sa stii ca nici eu nu am incetat niciodata sa sper si la fiecare ovulatie incercam ...metodic, din placere ca sa zic asa
Ma gandeam ca poate scapa macar unul si ajunge la Master Ovocit pe care il va cuceri cu mult curaj ...asta desi 11 spermograme la centrifuga au aratat ca nici unul (NICI MACAR UNUL VREODATA) nu iesea in front
Cand am aflat de CABDV am incetat sa mai incerc ...
copilutzu - tu ce faci, puisor ?
madibabi spune:
Andra:si eu urmez tot cu dr.MATEI la GENESYS,dar cu Tutunaru ;am facut analizele pe care mi le-a recomandat dr.Matei mai am de facut papanicolau,cultura col,microplasma si ureeaplasma si cele hormonale din ziua 21 apoi merg la Dr.Matei sa-mi spuna ce fac mai departe.
Ce analize pt FIV faci la dr.Tutunaru?Mie nu mi-a recomandat o clinica anume.
Sa mi spui ce tratament naturist cumperi voi lua si eu sotului.Sotului mei i-au gasit 1 spermatozoid dar acela nu era viabil.