AZOOSPERMIE - cap 30
Raspunsuri - Pagina 16
yarrina spune:
Eu stiu ca-i o procedura f simpla, cu anestezie totala, dureaza maxim 30 de minute. Noua nu ne-a recomandat-o dr probabil pt ca stie f sigur ca nu gaseste nimic pe acolo. Nu cred ca afecteaza cu ceva.
alexia_ada spune:
Yarinna cum stie ca nu gaseste nimic acolo ? stiu ca pot fi si canalele infundate si ele se pot elibera in timpul operatiei .
pup
si mersi de raspuns
yarrina spune:
Canalele obturate le poate vedea la ecograf. Totul este in regula dpdv organic, problema pare a fi de natura genetica..hormonala....De asta nu ne-a recomandat biopsia.
bytzi spune:
pisix,sper din suflet ca miine sa vin cu un rez pozitiv ,sa vezi atunci petrecere
merci ca te-ai gindit la mine
elena,FSH mare arata ca nu se produce spermatogeneza
as fi vrut si eu sa stiu un caz cu biopsie poz la un FSH mare
noua desi dr Damian nu ne-a dat nici o sansa ,prof Sthromer din Austria ne-a zis ca nici o analiza nu arata exact daca sint spermatozoizi sau nu pina nu facem biopsie
la noi FSH este de 35
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
bytzi spune:
andra,asteptam vesti,iti tin pumnii
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
ANITA75 spune:
Marybaby,cu ce dr. a facut operatia sotul tau i-a dat vreo sansa sa aveti copil pe cale naturala?
alexia_ada spune:
yarinna 
noi am facut si analizele hormonale ce au iesit ok si la ecograf ne-a zis ca testiculul drept si canalul este ok. Dar oare atunci de ce ne recomanda biopsia????
madibabi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANITA75 Marybaby,cu ce dr. a facut operatia sotul tau i-a dat vreo sansa sa aveti copil pe cale naturala? |
Sotul meu a facut operatia la spitalul Fundeni cu dr.Sebastian Voinea.I-am congelat spermatozoizii la dr.Matei la clinica Genesys.Eu urmez cu dr.Tutunaru.
andrabirni spune:
Drage azoogirls, din pacate nu am vesti bune deloc.

.Azi i-a facut doamna dr 2 spermograme si i-a gasit numai 1-2 gigei/camp si aia morti...
.Am intrebat-o ce s-a intamplat cu ce am vazut noi sapt trecuta si...
a zis ca uneori apar, alteori nu.Sunt in ceata totala.In luna iunie vine prof Feldberg si atunci ni se va hotari soarta.Stimulare cu Gonal sau punctie.Pana atunci voi face o histeroscopie.Sunt un pic dezamagita, dezorientata...Imi pusesem speranta ca pot incerca , ca avem cu ce.Dar iar o luam de la 0.
Asta e.Ce pot sa va spun e ca nu vom renunta.Anul asta vom face tot ce tine de noi sa incepem batalia...
Pup si imbratisez toate azoogirls...
.
nusy spune:
Dragele mele,va multumesc din suflet pentru urari si imi cer scuze ca n-am "aparut" la "petrecerea virtuala" initiata de Pisu, dar exact de ieri am inceput zugraveala in casa(am sarbatorit prin munca,deci) si nu am avut calculatorul disponibil,erau toate stranse...insa,acum am reusit sa intru si va ofer o felie de
si o
.Multumesc inca o data!!!
Andra: important e ca exista!Asa ca aveti baza de unde sa plecati la drum.Bafta multa!!!!
Mikishor:
multumesc pentru mesaj!!!
Nusy
32+
Ingrid Cristiana
A.M.R. 7 saptamani!!!!