AZOOSPERMIE - cap 30
Raspunsuri - Pagina 12
alexia_ada spune:
Andra super !!!!!ce veste buna 

[pup!!!asta da motivatie .
Pisixmersic frumos
deci pe la 2000 ron sa ma astept , asta este , om vedea cand ne vom hotara pentru asta.
Deocamdata au iesit analiele la pentru formatiunea calcifianta si toate (Alfa fetoproteina,Ag carcinoembrionar (CEA) ,Testosteron, Prolactina, Free PSA) sunt ok, doar la Ag specific prostatic (PSA)a iesit 1.5 limita fiind 1.4. mai mergem miercuri sa facem o eco la fluxul sanguin si apoi pe joi (cred ) inapoi la doc sa vedem cum scapam de buba.
cate o
la toate fetele !!!
bytzi spune:
Andra,super veste!!!!!!!!si voi aveati si FSH mare ...
imi inchipui ca sinteti in al noualea cerrrrrrr
doamne ajuta sa gasiti destui sperm pt un ICSI sa nu mai fie nevoie pe punctie,iti tin pumnii
asta eara si visul meu de cite ori faceam o spermograma ,sa gasim citiva spermatozoizi acolo,dar a ramas doar vis ![]()
crede-ma ma bucur nespus pt tine,nu ai asteptat 3 ani degeaba
mult succes!
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
andrabirni spune:
Miki, ai dreptate.Asa ma rugam.Ma bucur si in acelasi timp sunt inca , pana marti, Toma Necredinciosul.Marti sper sa ii vedem iarasi si apoi.....la atac.Si sunt sigura ca si bebicul tau va fi cel mai frumos.Toti vor fi frumosi, sanatosi si ...iubareti.
Te pup si ai grija de tine.

Alexia, multa bafta si tie si sa fie bine.

Bytzi,stiu ca nu am asteptat degeaba, dupa trei ani ne-am bucurat enorm.Sper sa ma bucur si marti.Erau cativa in jur si se uitau parca usor cu "invidie" la noi....credeau ca am ramas insarcinata.Pe cand noi ne bucuram ca avem

.
Te pup si te urmaresc la sub. Sibiu.

Nusy, Pisix, Copilutzu, Alexia, Dear Bambie, Fireyes,April, Goss,Anita

goss76 spune:
Andra, ce veste buna!!!!! Si noi ne-am rugat foarte mult pentru cativa spermatozoizi si n-a fost sa fie desi am luat o gramada de tratamente si am facut multe spermograme la Dna Dr. Matei. Ma bucur mult pentru voi.
Anita, noi ne-am chinuit cativa ani ca sa ajungem la acest rezultat si in tot acest timp l-am cunoscut ceva mai bine pe profesor. In Israel atat TESA sotului cat si punctia mea a fost in acelasi timp astfet incat ne-am intalnit la reanimare in acelasi salon si ne-am bucurat ca totul a fost bine. Acela il consideram noi momentul conceperii pentru ca eram impreuna. Tot atunci a venit si doctorul in salonul nostru si ne-a spus ca a gasit sperma foarte buna miscatoare si a congelat vreo 14 apule ( just in case) iar ca la mine au gasit foliculi maturi si perfecti. Abea a doua zi sau a treia nu mai tin exact minte ne-au anuntat ca iesisera 7 embrioni frumosi si de fapt cand am ajuns la clinica toata lumea mustacea de bucurie pentru embrionii nostri. I-au pus la 48 ore si am sperat sa fie totul bine. La plecare ne-au pus sa promitem ca le transmitem rezultatul ca sa se bucure si ei. Doctorul ar fi aflat oricum dar nu si celelalte doamne de pe acolo. Si a fost cu ochisori...
Dar acum sa va spun (ca oricum nu m-a intrebat nimeni )am fost ieri la eco pentru triplu test si se pare ca la 16 saptamni si cateva zile am o bebelina de 190gr si un bebelin de 185 gr deci ceva mai mari decat varsta sarcinii. Dr. Radoi pentru ca el este cel care urmareste sarcina in lipsa profesorului mi-a zis ca sunt mari si nu crede ca ar avea vreo problema dar am facut si testul de sange ca sa fim siguri.
Asa ca de azi schimb semnatura.
Pupici,
Heleny
17
+
Sarcina ICSI+TESA in Israel cu dr. Dov Feldberg din cauza de azoospermie
Transfer embrioni 16 Ianuarie 2009
Data nastere septembrie 2009 
ANITA75 spune:
Multumesc Goss,sa-ti traiasca bb-ii si sa duci sarcina cu bine pina la final ,ce sa zic multi si-sr dori sa aiba ca tine un baiat si o fata dintr-o singura sarcina,felicitari!
titelu spune:
Baietelului meu s-a recomandat 10 fiole de 500.Din pacate mi-i s-a adus de 5.000,Azi am trimis in Germania ptr 10 fiole de 500.L-au gasit acolo.Nu stiti pe cine ar interesa Pregnyl de 5.000.Il dau la pretul cu care l-am cumparat din Franta.
nusy spune:
Andra: felicitari,inca o data!!!!!Marti te asteptam cu vesti la fel de bune!!!
Mikishor: sigur bebelicul vostru va fi foarte frumooos!!!
Goss: felicitari pentru pereche! Sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi!
Pisule: n-au inceput simptomele??? Ceva greata,voma,oboseala...hai,ca sa simti...![]()
Va
pe toate cu drag!!!
Nusy
31+
Ingrid Cristiana
A.M.R. 8 saptamani!!!!
alexia_ada spune:
ola fetele!!!

Andra, 

umpic de galerie sa fie bine si marti , sa te intorci cu vesti bune
miki-miki spune:
Nusy
eu deja il vad, e bucalat cu par balai si ochii ca cerul
si ma asteapta la capatul drumului asta tare intortocheat care il strabat acum.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!