AZOOSPERMIE - cap 30

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Goss76ooo, macar de ar sti ai nostri TESA ce bine ar fi multumesc mult de raspuns, aiurita cum sunt am intrebat de punctie in loc de biopsie ( ca stiu ca se face prin anestezie generala ), asta m-ar interesa cam la cat se ridica .
Fetelor eu sunt happy au iesit analizele bine, doar laAg specific prostatic (PSA) in loc de 1.4 a iesit 1.5, asa ca dau de baut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

alexia - costa la fel din cate stiu ... cel putin la spital
Eu la Panduri nu am dat nici un ban. E adevarat, poate fi bine dar da, noile astea tehnici sunt mai eficiente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Goss, mai povesteste-ne despre tine a decurs bine vizita la Felberg?,v-a programat repede pt TESA?Cum i-a scos gigeii la sot ti i-a pus tie imediat,spune-ne mai multe ca sunt interesata,ti-am spus ca si noua ne-a zis tot la fel de procedura asta dar n-am mai fost la dinsii,vino cu detalii mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Drage azoogirls, am super vesti!!!!!Avem cativa !!!!4-5 pe un camp.Nu sunt multi, dar avem, ceea ce este fantastic pentru noi.Marti vom merge din nou la clinica sa vedem ce se va intampla si la o a doua spermograma, cu doua probe.Si tot marti voi afla daca sunt buni de ICSI sau facem punctie.
Va multumesc di suflet tuturor: Nusy, Pisix, Goss, Miki, Bytzi, Copilutzu, April, Dear Bambie, Fireyes, Anita,

Mergi la inceput

andra - WAAAAAAAAAW !!!! Super-vesti !!! felicitari, iti dai seama ca daca mai bagi si un tratament + poate un Gonal F o sa te umpli de gigei ???

Mergi la inceput

Pisix. marti a zis d-na dr Matei ca va vedea daca ne da si ce ne da ca tratament.I-am spus istoricul medical al sotului si vom decide dupa o noua spermograma ce schema va urma.Tu sa ai grija de bb, sunt sigura ca vom avea cei mai frumosi bebei de pe forum(Nusy, Pisix, Goss, Dear Bambie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Felicitari Andra Super!!! Au reusit sa iasa pana la urma la suprafata

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Azi am fost foarte bucuroasa sa aflu si sa-i vad cu ochii mei ca exista!!!Macar acum suntem motivati sa mergem mai departe.Poate k ma repet, dar fara voi, nu eram azi fericita si tin sa va multumesc de fiecare data.
Miki, erau cam putini inotatori , dar sper ca marti sa nu "mai joace pitulusul" si sa apara mai multi si bunicei, cat pentru un ICSI.

Mergi la inceput

Ei, cand e al tau e clar ca e cel mai frumos
In orice caz, vor fi printre cei mai doriti, cu siguranta

Andra - pana atunci pune-l pe sot sa mamance multe fructe, fructoza ii ajuta pe baieti sa fie ...veseli, jucausi, bine-dispusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni
Miki, erau cam putini inotatori , dar sper ca marti sa nu "mai joace pitulusul" si sa apara mai multi si bunicei, cat pentru un ICSI.

"Ieri" ii spuneai dr Soare ca dc iti gasesti unul sa ti-l puna la borcan ca vrei sa faci ICSI cu el si acum gasisi 4-5 pe un camp (adica intr-o picatura) si nu-ti ajung? Pai iti dai seama ca sunt ceva picaturi acolo, ia pune-l pe al tau sa dea la borcanel maine din nou si masoara picaturile apoi inmulteste cu 4 sau 5 si vezi ce iasa
Da-i sotului tau omega 3 cu acid folic si B-ri il va face bine.
PS. Si bbicul meu o sa fie frumos

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput