AZOOSPERMIE - cap 30
Raspunsuri - Pagina 11
alexia_ada spune:
Goss76ooo, macar de ar sti ai nostri TESA ce bine ar fi
multumesc mult de raspuns, aiurita cum sunt am intrebat de punctie in loc de biopsie ( ca stiu ca se face prin anestezie generala ), asta m-ar interesa cam la cat se ridica .
Fetelor eu sunt happy
au iesit analizele bine, doar laAg specific prostatic (PSA) in loc de 1.4 a iesit 1.5, asa ca dau de baut 
pisix spune:
alexia - costa la fel din cate stiu ... cel putin la spital
Eu la Panduri nu am dat nici un ban. E adevarat, poate fi bine dar da, noile astea tehnici sunt mai eficiente
ANITA75 spune:
Goss, mai povesteste-ne despre tine a decurs bine vizita la Felberg?,v-a programat repede pt TESA?Cum i-a scos gigeii la sot ti i-a pus tie imediat,spune-ne mai multe ca sunt interesata,ti-am spus ca si noua ne-a zis tot la fel de procedura asta dar n-am mai fost la dinsii,vino cu detalii mai multe
andrabirni spune:
Drage azoogirls, am super vesti!!!!!Avem cativa 

!!!!4-5 pe un camp.Nu sunt multi, dar avem, ceea ce este fantastic pentru noi.Marti vom merge din nou la clinica sa vedem ce se va intampla si la o a doua spermograma, cu doua probe.Si tot marti voi afla daca sunt buni de ICSI sau facem punctie.
Va multumesc di suflet tuturor: Nusy, Pisix, Goss, Miki, Bytzi, Copilutzu, April, Dear Bambie, Fireyes, Anita, 

pisix spune:
andra - WAAAAAAAAAW !!!! Super-vesti !!! felicitari, iti dai seama ca daca mai bagi si un tratament + poate un Gonal F o sa te umpli de gigei ??? 
andrabirni spune:
Pisix. marti a zis d-na dr Matei ca va vedea daca ne da si ce ne da ca tratament.
I-am spus istoricul medical al sotului si vom decide dupa o noua spermograma ce schema va urma.Tu sa ai grija de bb, sunt sigura ca vom avea cei mai frumosi bebei de pe forum(Nusy, Pisix, Goss, Dear Bambie).

miki-miki spune:
Felicitari Andra

Super!!! Au reusit sa iasa pana la urma la suprafata
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
andrabirni spune:
Azi am fost foarte bucuroasa sa aflu si sa-i vad cu ochii mei ca exista!!!Macar acum suntem motivati sa mergem mai departe.Poate k ma repet, dar fara voi, nu eram azi fericita si tin sa va multumesc de fiecare data.

Miki, erau cam putini inotatori , dar sper ca marti sa nu "mai joace pitulusul" si sa apara mai multi si bunicei, cat pentru un ICSI.

pisix spune:
Ei, cand e al tau e clar ca e cel mai frumos
In orice caz, vor fi printre cei mai doriti, cu siguranta
Andra - pana atunci pune-l pe sot sa mamance multe fructe, fructoza ii ajuta pe baieti sa fie ...veseli, jucausi, bine-dispusi
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andrabirni Miki, erau cam putini inotatori , dar sper ca marti sa nu "mai joace pitulusul" si sa apara mai multi si bunicei, cat pentru un ICSI. ![]() ![]() ![]() |
"Ieri" ii spuneai dr Soare ca dc iti gasesti unul sa ti-l puna la borcan ca vrei sa faci ICSI cu el si acum gasisi 4-5 pe un camp (adica intr-o picatura) si nu-ti ajung?
Da-i sotului tau omega 3 cu acid folic si B-ri il va face bine.
PS. Si bbicul meu o sa fie frumos
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!