Casnicute sexy (194) * Ajutati-l pe Dan sa mearga!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Meiii, voi faceti misto de mine? Eu doar m-a refeream la fetele din 2005-2006-2007 pe care le vad pe mess

Mihaela multumesc frumos, stiam de anunturile alea dar atunci nu aveam nevoie....acum astept am mai trimis cv-uri...sa vedem

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki
Iar pt. veterane un ceai?

... si-o tigara sau un pahar cu lapte

Multumesc de cafea , m-ai facut sa ma simt tinara
Apropo, cit te mai dai in leaganul copilului, sau faci probe sa vezi cind o sa-l legeni pe al tau

Monico multumesc, dar daca n_a considerat institutia mama ca sint veterana, nu pot atenta la steaua ta

Mmiha nu ride nimeni de tine, e vorba de veteranele care au capatat stele in frunte de la DC . Cum merge slabitul, sau nu da roade spalatul pe dinti

Dispar sa confectionez ceva de papat la prinz dar va tuc in ordine analfabetica .
Apropo, stie cineva cind naste Liana, sau ne da de veste cind sta cu bebelusa in brate

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Danutza, gata nu ma mai dau in leagan. Poate mai tarziu cand vine copilul de la gradinita. Probele le-am facut sambata in Stuttgart, am plimbat un puiutz in carucior . Pt. noi astea fara stele in frunte am to ce vreti, pt. veterane ceiutz si biscuiti in lapte . Moni, Miha io va iubesc.

Eu sper sa intre Liana sa ne anunte.
Leeeeaaaanoooo

REvin cu cateva poze

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Intalnirea vitaminelor romanesti in Nemtia

Miki

Mergi la inceput

....sorryyy am inteles eu gresit

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Breee...unde e ceaiul meu?

Cuscra,da-mi un pix si-ti desenez si tie o steluta.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ntz, eu nu vreau ceai...un pahar cu vin rosu va rog poate asa mai "salta" nitel tensiunea

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

...ceai de slabit daca doriti, in seara asta am cump vreo 10 cutii....ceai verde, de urzica, nuc, dud, coada calului, leustean....pb e ca majoritatea sunt laxative

....daca va tine....cu mare drag

somn pufos, ma duc la nani

PS am gasit pe culinar.ro un subiect cu regimuri si alimentatie.....maine conspectez si va raportez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

sa nu mai aud de ceaiuri de-astea...io-s o constipata de felul meu si daca n-am baut de mi s-a acrit acum sunt un ceai MIDRO se cheama, iei o lingurita dozatoare de "ierburi" bei apa si se face ceai in burta cred ca merge si asta la slabit

eu ii dadui Lianei numarul de telefon al mihai deci pe ea o anunta daca nu ne zice atelocin ceva inainte...dar sa lasam bebelina sa mai stea la caldurica in burtika

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput