Sunt amanta (3)

Raspunsuri - Pagina 46

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

in cazurile mele, sotiile/ele inseala. chiar asha de imbarligat ma exprim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

in cazurile mele, sotiile/ele inseala. chiar asha de imbarligat ma exprim

Pricepui

Pai, cat de apropiata esti de barbatii inselati? Ti-s prieteni buni, parte din familie? daca nu, eu zic sa nu te bagi.

(nu stiu de ce am dat mai devreme quote la mesajul tau, ca n-am treaba cu el)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa
Imi pare rau ca inca te mai dor minciunile fostului tau sot .
Amanta era o prietena de-a ta ? Am inteles bine ?

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

Multumesc. Mi-a trecut acum, insa a fost socant comportamntul si caracterul pentru mine.

Nu pot sa spun ca era prietena, insa tupeul de care a dat dovada m-a uimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Daca as afla "ceva" despre sotul unei PRIETENE, i-as spune. (Sau despre sotia unui prieten...Dar daca ma gandesc bine nu exista un barbat cu care sa fiu chiar asa prietena. Daca ar fi prietenul sotului meu, ei bine, as "arunca pisica moarta in curtea lui", a sotului meu, i-as zice: "Uite ce am aflat/vazut, tu faci cum crezi")

Prietenei mele i-as spune. Poate ea nu vrea sa stie sau poate vrea. Eu nu pot gandi decat cu propria mea minte (din pacate...) si dupa mintea mea asta as face. Uite, poate ar trebui sa le intreb pe fiecare, pentru orice eventualitate. Le sun si intreb "Draga, daca as afla ca sotul tau te inseala, ai vrea sa-ti spun sau nu?" Va dati seama cum bag bietul om la banuieli

Aoleu, m-am gandit la ceva mai rau...Cum spuneam, nu pot gandi decat cu mintea mea. Nu le mai intreb. Eu cred ca e mai bine sa stie, chiar daca nu vor sa stie....Eu nu am de unde sa stiu daca ele vor sau nu sa stie. Asa ca le spun.

Dar numai prietenelor. Asa, unor cunoscute, foste colege, unei vecine sau sotiilor prietenilor sotului meu....nu, nu le spun. Nu este problema mea. Poate sotia stie (la prietenele mele apropiate ma astept sa-mi fi spus daca stiau ca sotul le inseala) si accepta. Poate are motivele ei pentru care ramane cu respectivul. Poate ar vrea sa stie, dar cred ca tot nu e treaba mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Mi-am intrebat sotul: nu, el nu le-ar spune prietenilor lui (daca ar afla ceva despre sotia unuia dintre ei). "Ce ar avea de castigat?" "Pai, tu nu ai vrea sa afli?" "Sa aflu, ce?" "Daca te-as insela..." Are sotul meu o privire anume atunci cand vorbesc prostii sau cand scap ceva din mana sau ma ard la aragaz. Un fel de drag, mirare si un pic de mila "Nu-i prea isteata, dar e a mea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti
Are sotul meu o privire anume atunci cand vorbesc prostii sau cand scap ceva din mana sau ma ard la aragaz. Un fel de drag, mirare si un pic de mila "Nu-i prea isteata, dar e a mea."

demential spus.

bine s-a pus problema, daca EU as sti ce as face? I-as spune? Nu i-as spune?
Hmmmm... stiti ceva, cred ca depinde de prietena. Ca principiu, i-as spune, pentru ca si eu as vrea ca ea sa-mi spuna.
Pe de alta parte, daca as sti-o, vedea-o disperata dupa individ... si m-as teme sa nu faca o prostie, as putea oare sa-mi asum eu declansarea acestei prostii? Dar as putea oare trai in minciuna si da ochii cu prietena mea mereu, fara sa-i spun? PTIU ce problema....

Cred ca e o intrebare buna s-o pui cand iti faci o noua prietena buna. Auzi, daca vreodata aflu ca te insala sotul (ai, n-ai, o sa ai), sa-ti spun, sau nu? Ca io as vrea ca tu sa-mi spui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu nu as zice nimic.

Desi am avut o prietena al carei iubit o insela, am aflat, nu am putut sa-i spun. M-a acuzat ca i-am fost lui alaturi (lucru neadevarat, nu i-am zis pentru ca mi-a fost...frica, mila sa-i cauzez asa durere mare) si ca nu mi-a pasat de ea. Insa... ea l-a iertat, au fost impreuna inca 10 ani dupa aceea. Deci daca i-as fi spus as fi devenit eu persona non grata dupa ce se impacau pentru ca logic... am incercat sa-i despart, nu?

Haideti ca suntem toate femei, stim cum te poate "imbarliga" un barbat, dupa ce s-ar fi impacat i-ar fi zis ala de 3 ori ce geloasa sunt eu pe fericirea lor si ea l-ar fi aprobat.

Asa ca pass. Sa-si rezolve frate problemele fara mine in ecuatie iar eu ca o prietena buna ii voi fi alaturi ei in orice deznodamant.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Vikinga- Aci sint... n-am avut prea mult timp sa ma lupt cu "amantele" pe-aici, dar trag cu ochiul din cand in cand.
Revin eu...cand ma lasa Piscoata.
Pina una alta-nu ca sa schimb subiectul, ci doar sa va scot oleaca la aer de la "paruiala civilizata"... o idee

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136171

hai, hai..stiu ca puteti

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

cine de-aici ar spune sotului despre o aventura de-o zi, doua, fara nici o importanta sentimentala, un accident sau o decizie constienta, nu conteaza. cine? si de ce? de dragul adevarului si-al onestitatii gresit intelese? adevarul i-l spui lui Dumnezeu si gata.

eu i-as spune, daca Doamne fereste as ajunge sa fac asa ceva. n-as putea trai intr-o minciuna continua, cum m-as putea uita in ochii lui si sa ma prefac ca nimic nu s-a intamplat?fac un lucru, suport consecintele, cat de urate sunt ele, daca ma prefac ca n-a fost nimic, nu dispare problema si e totul roz ca la inceput.

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui adita

Citat:
citat din mesajul lui conchita

cine de-aici ar spune sotului despre o aventura de-o zi, doua, fara nici o importanta sentimentala, un accident sau o decizie constienta, nu conteaza. cine? si de ce? de dragul adevarului si-al onestitatii gresit intelese? adevarul i-l spui lui Dumnezeu si gata.

eu i-as spune, daca Doamne fereste as ajunge sa fac asa ceva. n-as putea trai intr-o minciuna continua, cum m-as putea uita in ochii lui si sa ma prefac ca nimic nu s-a intamplat?fac un lucru, suport consecintele, cat de urate sunt ele, daca ma prefac ca n-a fost nimic, nu dispare problema si e totul roz ca la inceput.

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

eu is pe principiul - daca ai pacatuit, du-ti singur crucea. nu o face mai usoara aruncand jumate pe umerii altuia...

Mergi la inceput