Sunt amanta (3)

Raspunsuri - Pagina 45

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

uite, sondaj nou! iuppyeeee....

raspund si eu: nu, nu m-as supara pe mesager, daca vestea ar fi, din pacate, adevarata... (ca am patit si minciunici...)
Cum bine spuneti, vreau sa stiu ce-i in ograda.
As prefera sa mi se spuna.

sa nu ziceti ca nu se pupa cu raspunsurile dinainte, ca asta-i alta situatie... da?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui zepellina
Cunosc si eu un caz similar adevarat. Matusa mea , isi consoleaza colega dupa moartea sotului. Ea plangea tot mai tare si ii spune:s-a intamplat ceva si mai rau. CUM?? Mai rau decat moartea neasteptata?
Da! A descoperit ca plimbarea saptamanala a sotului la tara, unde avea treaba in gradina era defapt la alta SOTIE (parca sotie, o sun sa vad)care avea un baiat aproape de varsta baiatului din Bucuresti. Femeia de acolo credea ca saptamanal sotul lucreaza in Bucuresti, acolo aveau treaba.... A fost extrem de socant/. Avea o furie imensa pe toata aceasta minciuna. Si nu mai avea cui sa ceara socoteala (probabil II cerea lui acum Cineva socoteala).
Ideea e ca nu stia nici cealalta femeie (sau asa zicea, nu stiu).

Eu consider din tot sufletul ca minciuna are picioare scurte ,raneste mult si innoroiaza sufletele. Bine, daca omul are o escapada de o seara, isi da seama, te respecta si nu mai repeta....sa ramana le el, dar altfel NU.

Mi-e ft greu sa vorbesc despre mine, pentru ca inca dupa 3 ani nu am trecut. Nu peste divort, sunt ft bine acum, ci peste minciunile care mi-au taiat sufletul in doua. Sigur ca preferam adevarul. Amanta era sub nasul meu. Amanta nu numai ca nu a dat telefon, avea tupeul sa vina peste tot cu noi, sa se linguseasca pe la spatele meu, sa vina in casa parintilor mei (cu gasca) si sa se linguseasca dupa copil.
Mie mi s-a parut incredibil ca un om sa te loveasca pe la spate. Da, am fost proasta si nu mi-am dat seama pt ca nu mi-am imaginat ca cineva poate minti atat de mult timp. Un caracter extrem de infect care s-a mentinut ani de zile, pana am descoperit. Mi-a fost prea sila sa ma intalnesc cu ea, acum fuge efectiv daca este aproape sa ne intalnim.
Recunosc caracterul slab al celui cu care m-am casatorit si caruia ii convenea probabil situatia. A mintit si cand l-am vazut efectiv, si el si ea.

Pe mine minciuna dusa la extrem m-a daramat, umilinta si situatiile penibile. Da, preferam adevarul dar adevarul poate fi spus de un om cu principii, nu un om slab care nu stie ce vrea.

Imi pare rau ca inca te mai dor minciunile fostului tau sot .
Amanta era o prietena de-a ta ? Am inteles bine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

multe ziceti ca e mai bine ca sotia/sotul sa stie. de preferat de la cel care inseala, ori de la amanta, de la oricine. da' sa stie. atunci cand nu e o simpla escapada.

buun, io stiu doua cazuri. foarte apropiate. unde sotiile inseala. una de ani buuni, nu cu acelasi, da' oricum relatiile is de lunga durata. vorbim de ani. cand ii vezi is fericiti impreuna. nu au probleme majore, au un copil, trag la aceeasi carutza. desi nu prea pare plauzibil, nu?
cealalta inseala si ea. ei au mai avut probleme. banale si nu prea:nu are initiativa, nici in casa, nici pe langa si nici in pat. ea n-are nimic impotriva sa-l imboldeasca - si la insistente se comporta acceptabil. si e geloasa. el n-are voie sa miste in front si nici nu pare ca si-ar dori. scuza ei e excesul de foliculina.

no, ce ziceti sa le fac un pustiu de bine sotilor si sa le povestesc? siguur, veti zice ca nu e treaba mea. sa povesteasca ele, ori amantii. da' io cred ca ei ar dori sa afle, sa poata hotari daca vor sa mai traga la carutza cu cinci roti.

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

La urma urmei nu-i nici un bai, ma pot retrage cu tot cu bratele alea in sold.

hai mey, ca stiu ca tii la tabaceala
asta fu' numa' samaluire :)

ecsz: pana ma macaii io cu mesajul ajunserati la aceeasi dilema. e de bine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

multe ziceti ca e mai bine ca sotia/sotul sa stie. de preferat de la cel care inseala, ori de la amanta, de la oricine. da' sa stie. atunci cand nu e o simpla escapada.

buun, io stiu doua cazuri. foarte apropiate. unde sotiile inseala. una de ani buuni, nu cu acelasi, da' oricum relatiile is de lunga durata. vorbim de ani. cand ii vezi is fericiti impreuna. nu au probleme majore, au un copil, trag la aceeasi carutza. desi nu prea pare plauzibil, nu?
cealalta inseala si ea. ei au mai avut probleme. banale si nu prea:nu are initiativa, nici in casa, nici pe langa si nici in pat. ea n-are nimic impotriva sa-l imboldeasca - si la insistente se comporta acceptabil. si e geloasa. el n-are voie sa miste in front si nici nu pare ca si-ar dori. scuza ei e excesul de foliculina.

no, ce ziceti sa le fac un pustiu de bine sotilor si sa le povestesc? siguur, veti zice ca nu e treaba mea. sa povesteasca ele, ori amantii. da' io cred ca ei ar dori sa afle, sa poata hotari daca vor sa mai traga la carutza cu cinci roti.

Daca sotii lor nu stiu, tu de unde/de la cine ai aflat ?!

Mergi la inceput

vad ca exemplele mele difera. ca doar si femeile inseala. oare barbatii or fi vrand sa stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Olguta unde esti? Ca fara umorul si buna ta dispozitie ne scoatem ochii aiurea si e pacat.
Si ce ziceti, daca vine prietena cea mai buna, ori sa zicem o amica care te vede ca esti ca nevasta neglijata si te si aude ca te plingi ca ceva nu merge si zice hallo amarito vezi ca sotul tau are pe alta de atita timp, asta-i baiul nu altceva.
Ce facem oare, omorim mesagerul asa cum se zice? Da, ne pica prost, sifonate iesim in fata prietenelor respective, poate ne-ar place sa ne dam inca neveste care-si rezolva singure problemele, dar sa zicem ca ca se intimpla asta. Am mai fi prietene cu respectiva? Sau intarim zicala aia ca intre doi nu te bagi orice ar fi ca pe urma iesi tu rau?

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Vik, sunt doua situatii super diferite. de la prietena chiar am pretentia sa-mi spuna, daca stie. iar daca stie, inseamna ca relatia extra-conjugala dureaza de ceva vreme, caz in care sotul ar fi trebuit sa-mi spuna pana acum, ca sa imi dea posibilitatea de alegere. amanta nu e prietena mea, nici nu vreau s-o cunosc, nu vreau sa stiu nimic despre ea, nici ca-i mai breaza, nici ca-i mai boccie sau proasta. sa ramana unde e, in neant. parerea mea, sentimentele mele, fara absolut nici o legatura cu Happy sau povestea ei, nu stiu de cate ori sa mai explic??!! povestea ei ne-a adus in fata o situatie pe care o dezbatem. o situatie teoretica, nu dezbatem situatia lui Happy! nota bene si pentru Daniela, si chiar ca e ultima oara cand mai explic, nu aveti decat sa continuati cu acuzatiile.

eu nu as vrea sa stiu atunci cand are o aventura de-o noapte, deci vrea sa pastreze casnicia. de ce trebuie sa isi curete constiinta cu pretul suferintei mele? sunt constienta ca nimeni nu e perfect, nici nu pretind. ni s-ar putea intampla si noua, femeilor, la o adica. cine de-aici ar spune sotului despre o aventura de-o zi, doua, fara nici o importanta sentimentala, un accident sau o decizie constienta, nu conteaza. cine? si de ce? de dragul adevarului si-al onestitatii gresit intelese? adevarul i-l spui lui Dumnezeu si gata.

edit, dupa mesajul Adelei: are dreptate si Adela, nimeni din afara nu ar trebui, obiectiv vorbind, sa se amestece in casnicia unor oameni. dar eu, ana, as vrea sa stiu daca prietena stie. pe de alta parte, in povestea Adelei, poate ca nevestele chiar stiu, dar nu vor sa faca valuri din motive doar de ele stiute si intelese. de-aia e intelept sa stai in banca ta, atata vreme cat nu esti in chestiune. insa, iarasi, eu as dori ca prietena mea sa-mi spuna daca e vorba despre o relatie adulterina serioasa, cum a fost si in cazurile povestite inainte - copii cu amanta, gospodarie separata.

Mergi la inceput

lisa :) evident nu de la soti.
da' nu despre asta voiam io sa vorbim.
credeti ca sotii mi-ar multumi daca le-as povesti? io, nu!
ca sa nu mai spun despre sotii. da' nu din solidaritate feminina nu mi-a trecut niciodata nici prin creanga mintii sa casc guritza. ci pentru ca nu e treaba mea.

treaba mea e alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Pai daca nu stii e totul roz, nu?

NU!Absolut nu!Sa intru in amanunte?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Pai daca nu stii e totul roz, nu?

NU!Absolut nu!Sa intru in amanunte?

pai n-o fi chiar roz, da' roz cu picatzele tot o fi.
da' io n-am vazut multe casnicii/relatii roz bombon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

lisa :) evident nu de la soti.
da' nu despre asta voiam io sa vorbim.
credeti ca sotii mi-ar multumi daca le-as povesti? io, nu!
ca sa nu mai spun despre sotii. da' nu din solidaritate feminina nu mi-a trecut niciodata nici prin creanga mintii sa casc guritza. ci pentru ca nu e treaba mea.

treaba mea e alta.

Mey..daca ar veni la mine o amica si mi-ar spune ca sotul ma inseala, asa cu dovezi.. as intreba-o de cand stie si cum a aflat si de ce nu mi-a zis pana acum. Daca stie demult, o ia mama draq mai ales daca mi-e prietena.
Daca NU stie demult..daca nu-mi e tare apropiata, as intreba-o de unde draq atat grija pt mine, sa vina sa ma anunte.

Daca mi-e apropiata si stie de putin timp...well...stati asa sa ma gandesc vreo 2 ore.

Se naste o alta intrebare: daca EU as STI ca sotul prietenei mele O inseala, i-as spune oare?

Ma gandesc(again) si revin..

PS. voi..ce ati face?I-ati spune?

Mergi la inceput