Sunt amanta (3)

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

si ca sa ajung la initiatoarea subiectului si a ecoului ei...
Natasha si Anna, sunteti frumoase...pe Ana am vazut-o in poze, pe Natasha nu am apucat ca si le-a sters, sunteti tinere, v-ati pierdut mintile, constiintele voastre sunt anesteziate...
probabil ca veti suferi dupa despartire si cum bine zicea chirila intr-un cantecel al lui (culmea, se numeste "Ana" !!!)...."cu fiecare despartire, o stea din cer se va desprinde". va durea, asta sigur, dar mai bine taiati raul acum, decat mai tarziu....boala lunga, moarte sigura. voi aveti OMUL vostru undeva, pe lumea asta, numai ca nu aveti cum sa-l vedeti daca va concentrati atentia sa va ascundeti de neveste....plangeti, plangeti pana sare camasa de pe voi, eliminati toxinele asa....si apoi ridicati-va nasucurile si spuneti "GATA, mi-am revenit!", scuturati-va de praf si continuati-va viata....nu-l cautati pe EL ca s-ar putea sa dati in calea voastra de alti "y"-ci, va va gasi El singur, la timpul potrivit.
si ce daca ati avut dezamagiri, cine nu va vrea nu va merita!

acum, ati decis sa spuneti NU. laudabil! dar ca sa citez pe un om destept "ce ati incerca sa faceti daca ati sti ca nu veti da gres?" in situatia in care sunteti acum. fiti sincere cu voi si raspundeti-va la aceasta intrebare....apoi veti simti daca v-ati eliberat sau nu.
Nu vreau sa fac pe moralista, caci nici eu nu sunt cu stea in frunte, dar nu uitati:"pasiunea: DADDDADDAADA!, constiinta: NUNUNUNUUUU"
....si ca tot vorbesc in pilde si cugetari, Descartes a zis: "Somnul ratiunii naste monstri!!"....si cata dreptate a avut! lasati-va ratiunea si constiinta sa va dea cele 2 palme, usturatoare, dar necesare!

iar ca sa va ajut sa va scuturati de praf, va dedic melodia care pe mine ma pune pe picioare ori de cate ori primesc un sut in fund de la viata:

ascultati versurile, o sa va ridice...sorry ca nu am gasit o versiune mai buna

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

aaaaa si era sa uit de o postare care mi-a atras atentia si am vazut ca nu a facut nimeni referire la ea....e oare a bodyguardului olgutei? nu sunt eu detectiv, dar asa am dedus:

NickM:
"pot sa comentez si eu ceva la faza asta cu "amantele"?
nu conteaza daca da sau nu oricum o sa comentez :D (chiar daca nu am citit toata tarasenia de aici :D )
din umila mea experienta de viata am observat ca oricine (barbat/femeie)[bine in urma procentelor mai mult barbatii] "has his/her weakness" in sexul opus indiferent de varsta/situatie financiara/stare civila. Puteti sa imi spuneti "pesimistul" dar sunt de parere ca oricine indiferent de cat timp este intr-o relatie/casatorie, cati copii are o sa cada prada tentatie, deoarece fiecare avem acel/acea barbat/femeie care o sa ne suceasca mintile si o sa uitam de tot si de toate pentru o mica perioada de vreme.
Chiar daca este doar un flirt, o corespondenta pe mail/chat/site sau pur sex :D"

interesant....acum ma intreb eu ce se intelege oare prin inselat???
din cele enumerate de el, eu am scos flirtul si corespondenta, ca-s mai indulgenta ....bine, acum depinde cat de departe se ajunge si cu asta, caci daca se rezuma la fluturat din gene, atunci e ok dpdv al meu. dar daca se ajunge la fluturat de alte chestii, chiar si pe mail/chat/site, hmmmm, chiar nu stiu ce sa mai zic. orium, tetra, netetra e bine sa ramana la locul lor, adica pe posesor/are.
acestea fiind zise, las "amantele" in pace si ma duc la treaba mea.

"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga

Mergi la inceput

la noi la "randunele" (Mihutza stieeee!!!)e o vorba...ca daca ai scris 3 mesaje unul dupa altul, fara sa fi intrerupt de altul, la al 4 lea primesti un sutien, un chilotel drept premiu.
sa nu va prind cu tetra la mine! , iar daca vreti sa-mi dati un sutien, am 85B in mod natural (dupa 2 copiii) si mi s-au sters ranjetele de pe mutra cand am citit ca 85-ul ala e dat de fapt de cei 2 cm de slaninuta in plus de pe coaste ....de la ciocolata mi se trage!!!!

"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Eu nu stiu daca mi-as dori sa mi se spuna, sau sa nu stiu. Pur si simplu nu stiu.

mey fetele, imi daramati acu' mitul cum ca orice sotie doreste sa stie? ca asta-i concluzia cu care am ramas in 2-3 ani de cand rasfoiesc acest forum. acu' ziceti ca nu?

ps: pe alte forumuri, la 3 mesaje consecutive iti umbla vorba ca nu sti folosi butonul "edit"

"it's nice to be important, but it's more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

NickM este "bodyguard-ul" in asteptare al lui Kay si al Natashei...cand si daca se vor decide sa se intalneasca.
Cu toate ca, toate avem altele pe suflet acum... lucruri mult mai dureroase si mai importante...

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Io as prefera sa stiu. Is mai septica ashe. Sex neprotejat? Asa in grup... nu mercic. Poate amanta curenta o fi "curatica". Da io stiu unde ajunge? Ca am copii de crescut. Asta-i mai important decat mandria mea...

mey si io as vrea sa vad amanta. Sa-i fac o poza. Si zau ca nu m-as certa. Nu intai. Intai as merge la un institut de "mumusete" si as face planul si as da banii la esteticiana pana as arata cam la fel. Fara botox, da scos tot ce-i surplus si aranjat. Cu cartea lui de credit. Si abia apoi i-as spune ca stiu si ca am nevoie de putina vacanta sa nu-mi stric tenul. Si dupa doua saptamani de Caraibe si doua de ski m-as intoarce sa discut Sa vedem daca formele mele il deranjau sau era ceva mai profund.
Dar cred ca dupa o saptamana de stat cu copiii il gasesc nebarbierit mancat la restaurant zilnic, cu casa vraiste sau cu menajera zilnica si cu macar un copil cu deranjat la stomac si altul cu revolta in brate ca mama face altfel. Cu intarzieri in carnet la scoala si sper ca doar atat.

Bine ca nu-i cazul sau nu stiu eu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Io vreau sa stiu cum facu Ariel amandoi copiii la aceeasi data, adica pe 10aprilie, la fel ca mine.
Ca la fel ca mine, nu ma mir, da amandoi ai ei in aceeasi zi mi se pare extraordinar de frumos.

Acu ca o scoserati la inaintare pe aia cu sex in grup...hmmmm... poate as vrea sa stiu, da tot nu-s sigura ca mai conteaza. Adica, daca stiu prea tarziu?! Ptiu, doamne fereste si apara!

In plus, de pe cardul amaratului nu-mi iese de un Caraibe... nici macar de un salon cu boticutz... asa ca as vrea sa stiu doar daca s-au destrabalat din cardul meu, ca sa-i fac funda magnetica si sa-i bag la sreduit pe amandoi!!!!

Acuma, foarte serios. As vrea sa stiu, dar de la el, inainte sa se apuce de treaba.
Dupa 19 ani de cand crestem impreuna, ma gandesc ca merit sinceritatea desi eu n-am fost intotdeauna asa sincera cum pretind.
Am ocolit uneori adevarul, cand mi s-a parut "daunator". N-am mintit, pur si simplu nu am mentionat unele lucruri.
Cu toate ca, afland astfel, nu prea mai e cale de intors. Daca vine omul sa-ti spuna cinstit ca nu mai poate, s-a indragostit, etc... tu sa mori cu el de gat? Cam trebuie sa il lasi sa plece, ca o doamna... ce te afli...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Si eu cred ca e mai bine sa stii...Asa cum am mai scris, ma refer la o relatie pe termen lung. (Adica sunt de acord ca nu e bine sa afli despre o aventura de o noapte, desi apare si aici aspectul legat de boli transmisibile.....) Cred ca e bine sa stii in ce masura te poti baza sau nu pe un om, daca te minte...Intr-o casnicie apar tot felul de decizii, a avea un copil sau a avea inca un copil, a vinde o proprietate personala si a cumpara una comuna, un cont in banca, un imprumut de la banca sau de la o ruda...Sigur, nu poti avea niciodata garantii, poate nu te inseala 20 de ani si apoi brusc gaseste "sufletul pereche"...Dar e o problema de probabilitati pana la urma. Chiar cred ca este bine sa stii cat mai bine cu cine convietuiesti.

E clar, exista doua moduri de a gandi, fiecare cu argumente personale. Doar ca amanta nu are de unde sa stie ce vrea sotia. In general va considera ca sotia gandeste sau ar trebui sa gandeasca la fel ca ea, ca amanta. In fond si noi aici pe forum ne tot chinuim sa ne convingem unele pe altele de tot felul de "adevaruri" si "normalitati". Asa ca amanta, daca ea considera ca e mai bine sa stie adevarul va considera ca si pentru sotie e mai bine asa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Io vreau sa stiu cum facu Ariel amandoi copiii la aceeasi data, adica pe 10aprilie, la fel ca mine.
Ca la fel ca mine, nu ma mir, da amandoi ai ei in aceeasi zi mi se pare extraordinar de frumos.

gaia, la multi ani!!!
pai...dupa ce am incercat sa termin un tratament si sa ma pun la punct cu sanatatea, am zis si noi sa incercam sa il "chemam" pe teo...nu credeam ca va iesi din prima, dar el ne-a ales. termenul il aveam pe 13, am sperat eu ca poate poate apare pe 10:) si pe 9 cand m-au anuntat ca nasc, am zis ca e bine si cu 1 zi mai devreme. insa soarta a vrut sa mi-l dea pe 10, cadou pt surioara lui

"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

ariel, esti o dulce si ai fost foarte inteleapta la tinerete, ma bucur pentru tine. sa-ti traiasca boboceii si sa va iubiti mereu ca acum.

ma intreba Lady J cum adica trei prietene? pai, asa bine, vorba paralutei din topicul linkuit de Miss Parker, o fi karma, maica? prima a fost in liceu, prietena mea cea mai buna nr. 1, ca la varsta aia ai mai multe. aveam o idila inca platonica si ii fac ei cunostinta cu tanarul destept, frumos cam ca brad pitt, voluntar si foarte masculin si cu un viitor de aur, tzara noastra are. si mi-l suteste din prima, nenica, pentru ca ea la 16 ani se sarutase, io nu inca, deci avea arme mai eficiente ca mine. s-au casatorit, m-am dus la nunta lor, au avut o fetita, au divortat dupa 7 ani caci ea nu era "de casa" - argumentul lui.

a doua, tot in liceu, cu I.,a doua prietena foarte buna, eram ca niste surori, a locuit si pe la mine o vreme cat au divortat parintii ei si n-avea unde sta. acum eram indragostita de A., ne potriveam manusa, imi lasa cate un trandafir in banca in fiecare dimineata, ce mai, romeo si julieta. vine vremea unei tabere in primavara, mama n-are bani sa ma trimita, in schimb I. si A se duc. si-atata vorbesc ei acolosha despre MINE, atata ma admira si ma iubesc ei impreuna, ba au colaborat si la poezii de dragoste cu destinatia "je" incat la sfarsitul celor 7 zile de vacanta se intorc mana-n mana si indragostiti lulea, iar eu imi dau seama de asta cand gasesc trandafirul a doua zi dimineata in banca...ei. il intreb daca nu e vreo greseala ceva, el zice ca nu. s-au insurat, au copii, le-am trimis felicitare la nunta, dar nu m-am dus.

a treia, aveam 27 de ani, iubirea vietii mele langa mine, prietena-sora idem, ceva probleme cu iubirea, prietena isi oferise umarul sa plang. si in nici doua saptamani de consiliere, iubirea imi arata mesaje pe pager de la prietena, de sa-mi pice fatza. cum nu suntem noi potriviti unul pentru altul, si ca ea, prietena, simte ca e destinata pentru el, ca sunt facuti unul pentru altul. astia nu s-au mai maritat, dar am ramas fara niciunul in final.

karma asta, fi-r-ar...

Mergi la inceput