Moldova se trezeste!!!!
Raspunsuri - Pagina 6
valentinag spune:
Doroti,cu siguranta sunteti multi care vedeti realitatea,ca d'aia s-a si ajuns aici,datorita celor ca voi,care nu mai suporta situatia data!
Suntem alaturi de voi si speram sa reusiti in orice v-ati propus!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
buli spune:
eu am vb cu un prieten din Chisinau - pe la 16.30
spunea ca au bagat tunuri in cladirea parlamentului, in piata erau gaze lacrimogene.
eu ar trebui sa merg joi la chisinau ...
sint speriati si hotariti in acelasi timp. spunea: "ce mai poate sa ne ia? lanturile doar"
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Luna1 spune:
Va sunt cu sufletul alaturi dragi ROMANI, am lacrimi in ochi la drama voastra.
Sa iasa cu bine si sa fie asa cum va doriti.
Haideti cei din Romania aratati-va solidaritatea, ah ce as vrea sa fiu acolo.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
lia_c spune:
medicii legisti si medicii de la Spitalul de urgenta au afirmat ca nu isnt persoane decedate, doar vreo 3 politisti in stare grava, iar restul sint cu ceva rani...
alina023 spune:
Pe postul national de televiziune din Romania s-a transmis ca in timpul protestelor de la cladirea Parlamentului a decedat o fetita de 13 ani, axfisiata cu fum. Dumnezeu sa o odihneasca si sa-i intareasca pe parinti.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma INVINGE cancerul!
Marina_1609 spune:
ooo, Doamne!
dar ce cauta acea fetita acolo????
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
Emma INVINGE cancerul!
Mami Marina - Gospodina
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
lia_c spune:
nu a decedat nimeni, eu personal am privit toata ziua Protv Chisinau, care aveau citiva reporteri in diferite locuri... Pentru cele mai veridice informatii priviti pe protv.ro sau protv.md
lia_c spune:
opozitia a rugat toata ziua ca cetatenii sa protesteze pasnic, cei care s-au aflat pe Piata Marii Adunari Nationale, impreuna cu liderii opozitiei, asa au facut, luni seara de asemenea s-a protestat in mod pasnic...
lia_c spune:
Revolutie in Moldova! Cladirea Parlamentului incendiata din nou!
UPDATE - In aceste momente sediul Parlamentului este incendiat. Mai multi indivizi in stare de ebrietate au dat foc la cladire, insa niciun politist sau jandarm nu a intervenit.