Clopotei de ian-feb 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Faza cu Emma m-a terminat definitiv. Cand am citit mesajul...nu mi-a venit sa cred...l-am recitit de 2 ori...a fost atat de brusc...ma asteptam ca Aida sa "trompeteasca" : "azi e mai bine"...si asa as fi stiut ca e aproape de sfarsit....of...si tocmai vb de nu stiu ce med aflat in stadiu experimental...o alta himera.
Mi-am sunat si sotul sa ii spun, atat de tare m-a atins povestea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Multumim fetelor pt urari!
Shose am ramas masca la cate cuvinte stie Iulia! Bravo ei! Pupam fata desteapta...si lasa ca o sa mearga si singura ff curand.
M-am amuzat ca la pisica si Daria ii zice tot "pitica". Si la icoane, cum vede una se apuca si o pupa. Si e haioasa cum stie sa faca si cruce...cu mana dreapta, tine degetelele exact cum trebuie numai ca face miscari doar sus-jos, nu si stanga dreapta

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Alina nu fi suparata, cred ca o plimbare cu sotul si Dariuca tine loc de cel mai luxos restaurant. Noi avem 10 ani anul asta impreuna si cele mai frumoase amintiri sunt cand imparteam covrigi calzi intre noi inghetati de frig in statiile de autobuz.
Shose tare vorbareata e Iulia. Si Emma la inceput trebuia sa aiba ceva in manute(2 cuburi sau 2 bile) ca sa o ia la pas.
Ieri am probat tricicleta si a avut succes, din pacate a fost seara si dupa 40 de min a trebuit sa intram in casa, asa ca s-a lasat cu proteste vehemente.
PS V-am zis ca urasc caninii care nu mai ies ?

Eliza
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miutza
[fetelor, voi i-ati scos pe clopotei cu hamul? sau ai vostri probabil ca nu mai au nevoie, merg de mult deja...

Alexia plangea cand incercam sa-i pun hamul, nu stiu de ce, asa ca am renuntat, a mai cazut si ea, dar in casa, pe covor.......pe afara n-am mai apucat s-o vad ,

MARINELA

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Aurel_Cris, ce misto ca va petreceti vara in Ro. Tu mai ai maternitate? Cate luni e in Anglia maternitatea ?

MARINELA

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Ehe eu nu am fost in concediu de maternitate aici ci in Romania
m-a pus sotul pe firma lui acolo.Aici am fost nevoita sa renunt la munca atunci cand m-am hotarat pt FIV in Romania pt ca in cazul meu lista de asteptare era 2 ani.Nu am vrut sa astept atat ca faceam 35 de ani, nu stiam reusesc sau nu,deci aveam de ales bani sau bebe.Am ales fireste copilul la ce imi foloseau bani daca nu aveam pt cine sa ii cheltui.Reusisem aici o IA dar din pacate sarcina sa oprit in evolutie,asa ca in vara lui 2005 am renuntat la munca mea si am facut naveta intre Romania si Anglia.Am tinut doar contabilitatea la firma sotului caci nimeni nu ma tinea pe mine la munca cu pauze asa lungi.Au urmat 2 ani de tratamente si frustari,a fost tare greu.In 2007 am reusit cu FIV dar am avut o sarcina dificila in sensul ca al meu col nu a avut placerea sa se inchida.Deci am stat la pat cu cerclaj si cu tratament deci no job.Ce sa zic am avut norocul ca ne-am permis toate astea,sotul meu a lucrat non stop pt.asta.Acum Bia este cam mica sa o dau la cresa si ce as castiga eu i-as da acolo.Este tare scump zau,ar veni cam 6 lire pe ora sa platesc daca am noroc sa gasesc cu pretul asta.Sa platesc 60-70 de lire pe zi nu se merita sa merg la lucru,caci nu am pe nimeni sa vina sa stea cu ea non-stop.Oricum pana la 2 ani sotul meu a zis ca nu are rost sa ma duc la munca,dupa aceea o vom da la cresa pentru a se socializa,juca cu copii.Asa ca ne mai permitem o vara in Romania.
Ma gandeam la tine cand ai zis ca Patricia este la bunici,cred ca iti este tare greu.Eu voi fi nevoita sa o las vreo luna la tara sa plec pana in Italia cu niste treaba si numai gandindu-ma ma apuca plansul.

Aha, am inteles acum, Asa-i cu cresa si banii si aici, eu am norocul ca a venit mami sa ma ajute, altfel nici mie nu mi se merita sa lucrez ca sa platesc cresa, dar si eu vreau de la 3 ani s-o duc la gradinita. Din toamna o sa o duc intr-un grup de copii pt. socializare, la biblioteca, aici asa se practica.
Imi e tare dor de ea, azi am vazut-o pe net , la o vecina, ca ai mei nu se pricep, asa ca nu avem acasa.
Vacanta placuta sa aveti, si in Ro. si in Italia.

MARINELA

PATRICIA ALEXIA

Mergi la inceput

Kalosalina, tare rau imi pare sa aud ca aveti probleme cu serviciul.........ca asa e peste tot, chiar si aici.........sper sa-si gaseasca in curand serviciul sotul tau.
Si LA MULTI ANI la implinirea celor 10 ani de casatorie. La cat mai multi .

MARINELA

PATRICIA ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Mie mi-a stat inima in loc si n-am mai avut aer cand am deschis DC si am vazut bannerul in doliu pentru Emma.... plang si acuma. Ma uit la gaza cum doarme si imi vine sa il trezesc, sa il iau in brate!
Azi in Vinerea Mare la catolici sunt portile Raiului deschise ...si pentru Emma, desi am fi vrut-o aici langa noi, pe pamant.
Sper sa gaseasca parintii si familia putere ...

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Noi suntem singurei, tati a plecat sa o aduca pe mama de la soacra dar ajung abia dimineata ca raman amandoi la Vigilie.
Si la mine se pare ca a fost doar episodica enterocolita dar nu ii trece gazei mele iubite. Avem un fundulet de pavian, ieri dupa masa am sunat dr sa intreb ce sa mai fac. Mi-a raspuns dr pe la 19 seara si abia am ajuns la o farmacie care mai era deschisa. M-am suparat rau pe dl sot ca dupa ce a venit la 17 si trecuse pe la farmacie sa ii ia gazei gel pentru dinti sa avem rezerve pana marti, o crema pt popou si pentru mine ceva, el nu mai avea chef sa mai mearga inca o data la farmacie. Asa ca m-am rugat de socru sa ma duca pe mine in oras si am rezolvat-o. In momentul cand a zis nu! eram in stare sa ii trag o palma. Cum poate sa zica nu ???? Sa ii dau cu ce creme mai am ca o sa-i treaca? Fac asta de marti si nu se vede ameliorare! Si copilul plange numai cand stie ca il schimb iar, ca il ustura e rosu, are o zona fara piele ce supura aproape. Daca l-ar ustura asa pe el, dl sot cred ca altfel ar reactiona! Incerc sa inghit si asta! Am cam stat suparata si el nu se prindea de ce! Daca e vorba sa ii fie numai si o secunda mai bine copilului pai merg si pana in China pe jos!!!!!
Lotiunea ii face ceva mai bine dar cum tot are scaune diareice ce se drege se strica la loc.... Praful pentru stomacel nu il aveau si il capat abia maine la pranz; sa vad daca mai face mutre dl sot cand ii cer sa il aduca ca e platit.
Scriu pe-aici ca n-am somn.....

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Si pentru ca de maine o am pe mama si vom face pregatiri, nu stiu daca mai apuc sa intru.
Deci va urez

Paste fericit!!

celor care sarbatoriti duminica. Celorlalte zuze si familiilor lor: sa aveti Florii frumoase. Felicitari si celor ce sunt serbati de onomastica!

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Off, Doamne, ce veste Micuta Emma, sa te odihneasca Dumnezeu in pace si sa te joci printre ingerasii din ceruri!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput