Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 19
CD27 spune:
vazut poze de raducu, ce zvelt e baiatul
Monyca felicitari pentru dintzoc
lala vrem poze
, nici pe ale Alinei nu le vad, mare minune cu tehnica asta
|(si io cica lucrez in IT)
am uitat sa va zic, ma cauta sefa pe mess, eu stiu bine de ce ma cauta
, dar ea are un stil
, se apuca sa ma intrebe de la adam si eva, pana sa ajunga la subiect si eu, magarus, am intrat in jocul ei si i-am povestit cat in luna si in stele, pe la 20.30 s-a decis sa treaca la subiect (nu de alta, dar sa mai plece si ea acasa saraca)
Si imi zicea: daca vrei sa mai stai ok, o sa mai angajam iar pe cineva, ne descurcam noi cumva, e greu dar ne descurcam
Ce frumos e sa imi duca cineva doru, chiar si dpdv profesional![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
anamona spune:
angelynna pe unde umbli? ce face crinuta?
cd, ce sefa finutza ai :0, rar mai gasesti
acum oamenii la servici sunt prieteni doar pe hartie si in teambuildinguri, in rest nici urma de omenie.....fiecare isi vede de interes
babytza spune:
Buna seara 
Am culcat puii si am venit repede sa vad ce fac boboceii ![]()
Am primit slingul. Este foarte misto , dar am impresia ca imi este putin mare. Am vorbit cu Diana si m-a invatat cum trebuie sa testez pozitia ca sa imi dau seama daca e bun sau nu la marime. Imi place la nebunie si piciulica a ras si el de pozitia in care ajunsese la un momentdat ca un turcalete mic
Abea astept sa se trezeasca maine sa il testez ![]()
Laureta glumesti nu ca papa curat ....pai nu ai vazut ca si-a bagat picioarele in piureul meu ??? La propriu
Mai aveam putin si il spalam iar
Iar treaba asta cu piciorusele in gura in timpul mesei a devenit o obisnuinta....am inceput sa ii pun o pereche de sosetele peste costumas ca sa nu il mai schimb mereu dupa masa....hi hi hi ...![]()
Monica C iti doresc bafta in continuare cu diversificarea ca sa nu fi nevoita sa aplici metoda dr tau
Cu greuatatea stati foarte bine , tot asa 
E o scumpa Eva, am vazut pozele
imi place aia cu baticul 
Sanziana ma bucur ca sunteti bine
pup tizul soricelului. Vad ca stati bine la categoria dintisori
Imi pare bine ca papa si nu e mofturici 
Kid te pup
si noi suntem incs stirbi
Roxi in loc sa te oftici ca a papat de la cumnatica, mai bine te bucuri de realizarea lui
Macar a papat 
Alina uf...amandoi au racit ??? Multa multa sanatate 

Iepurila ce dulce e Elena !!!! Si nu se lasa
ea vrea sa o bea
nu vrea cu lingurita ....Hi hi hi...E tare dulce si cum da din picioruse nerabdatoare sa ii dai canuta mai repede...![]()
Paula imi pare rau ca acazut dar ma bucur tare ca e ok si nu are cucui. Eu tare as vrea sa iti spun Laura, ca am o problema de cate ori incep sa iti scriu ceva....din graba imi scapa "a"-ul...si ghici care ....
de multe ori era sa dau send asa...bine ca m-am invatat si mai verific
pupici 
Cristina imi plac tare mult pozele cu Raducu. MAi ales ultimile doua : serios/vesel
am dat de vreo 3 ori sa le vad...serios/vesel....
Eu ma gandeam la Clau geo , stie cineva de ea ?
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
babytza spune:
Va urez o noapte buna si copii dormiciosi 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
laureta spune:
Io am fost la Shoping Militari, scurt si rapid asa.La C&A sunt hainutze super, eu m am dus mai mult pt Inisu ca se lungeste frate parca in fiecare zi
, asa ca sa inoit azi.
Trebuie sa mergi sa ai timp ca nu apuci sa te uiti la toate ca se si inchide![]()
Babytza io ziceam de papica care cade din guritza, cum suntem noi de exemplu, la sfarsit e toata portocalie din cap pina in picioare
.La picioruse poti sa i pui niste manusi de plastic si se si joaca cu degetele de la manusi si nici nu se muradareste
iepurila pupam papacila
Paola imi pare rau pt cazatura, cred ca mai mult sperietura ta
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
gaia.nevia spune:
mai misunati? Ca daca da, va fac capitol nou....
ia, la raport Nikoliciule, ce facusi cu nasii?!
300? Cora te-a mancat?
pt tuse si mucusori, bine a zis Lumi, Eurespal. Daca nu, Ambroxol. E mult mai usor de administrat... (5 pic de 2-3 ori pe zi la bb mic, 10 pic sau 15 de 3 ori pe zi la bb mare...) si are si gust bun. Dar as zice numai daca tuseste careva si dupa trasul nasului.
si insanatosire grabnica.
semnat, matracucca. (cu 2 c, bey!)
sabinel spune:
neata devreme!
Laura, multi ani lui Andy, sa se faca mare si sa fie sanatos, iar tu, mamico, sa te bucuri multi ani de cei doi pui!
ma duc la somn, ca-s rupta de cat am umblat azi cu mandra dupa mine.
pup fetili

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
lala77 spune:
POZE
Nikolici, acolo gasesti si poze cu BebePod. Poti sa intri si pe site la Mothercare; eu de acolo l-am luat. Acum au un model putin diferit, dar e tot ok. Merge pana la 9 kg, deci cred ca pt voi e cam tarziu ca-l mai folosesti putin.
Nu stiu ce se intampla cu pozele; incercati sa intrati pe webshots si sa dati cautare dupa fermaschei2. Asa o sa apara albumele noastre daca nu merge link-ul iar.
Fu sa duc copilul la gradinita si revin.
luminita2008 spune:
Neatza!!! dau
calda, proaspata si
mult pentru doritoare +
cu lamaie pentru Roxana!
Mai fetele, ce facurati?? Pai v-am lasat la pag 17 aseara la 22.00 si acum, dimineata, va gasesc la pag 19?????? ACELASI capitol??? huh??
Ia sa treceti voi la raport, acu', de dimineata, sa spuneti ce-ati facut aseara...!
Despre noi, mai nimic, destul de bine au dormit, deci e totul ok.
Sa aveti o zi frumoasa!
PS: Matracucco cu doi 'c', ti-ai schmbat semnatura?
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi