Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Mai ce liniste pe-aici..noi am avut program de chefuit in doi,eu si Andy,ne-am distrat ff fain

Vreau sa multumesc si celorlalte fete care ne-au uratNerantula,anamona,Oana,Ramo,babyboy,Dya,musette, si cate o

Am vazut poze de Raducu care are un zambet tare frumos

Paula se mai intampla..nu va fi ultima cazatura

Monyca felicitari ptr dintishor

Roxana probabil ca-l dor gingiutzeleici de la Alexia sa-i treaca.

Iepurila da ce somnoroasa ai tu acolo

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Anamona, Roxana, Anca, Iepurila, Cristina, Lumi va multumesc mult pt sustinere Lumi, am bagat la cap sfaturile utile. Monica felicitari pt dintoc! Paula, mare nazdravan! Bine ca nu a patit nik:) prima oara e mai greu... Anamona, rezolv maine cu pozele, ca acum sunt pe tel, scuze sunt incepatoare cu picasa:(

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Stiam ca am uitat ceva

Alinaimi pare rau ca sunt puiutii bolnaviori,oscillo face minuni..e bine totusi ca nu au febraam sa treaca cat mai repede.

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Alexa, in principiu trebuie sa le dai antiinflamatoare de genul Nurofen, Paracetamol, chiar daca nu au febra ca sa reduceti inflamatia. In nas, ser fiziologic si trasi mucii neaparat. Daca tusesc din cauza ca se ineaca cu muci, n-are rost sa le dai nimic de tuse; daca tragi mucisorii ai rezolvat problema. Daca tusesc si dupa ce ai curatat nasucul, da-le ceva de tuse. Te-a lamurit Lumi cam ce. Eu personal nu cred in Oscilo, dar rau n-are cum sa faca asa ca poti sa incerci; poate la voi functioneaza.Si neaparat Vit. C. Trebuie sa reglezi doza astfel incat sa ia macar 200 mg cea mare (ar putea manca pastilute). Eu i-am mai dat Annei si cu spray Tantum Verde (la recomandarea pediatrului, nu de capul meu). E dezinfectant.Sanatate multa!Nici eu nu merg la dr la mine in oras; tare rau mai e.

Paula, pupici multi sa treaca repede!E cam nasol, dar o sa se mai intample, cu toata grija. Asta e.

Iepurila, pofta buna in continuare!

Imi pare rau ca nu puteti toate sa vedeti pozele!Cred ca o sa ma mut pe alt site sa le incarc acolo.

BabyBoy, vazut dulcelul Raducu!E frumusel foc.

Anamona, nu e olita. Se numeste BebePod si e un scaunel din silicon; e ca o alternativa la pusul copilului intre perne; doar ca aici esti sigura ca n-are cum sa iasa (se fol greutatea copilului pt a-l impiedica sa plece la plimbare). Fetele mele, amandoua, cand le puneam intre perne, dadeau din picioare pana veneau la vale si sfarseau la orizontala, unde incepeau sa urle ca vor sa stea in fund. Cu asta le-am venit de hac. Multumim oricum.

Anna azi n-a vrut cu nici un chip sa pape legume la 12. Si nu si-a baut cu mare elan nici sucul. Cred ca o zapacesc dintisorii ca n-a vrut nici sa doarma. N-or mai iesi odata; eu oricum nu vad nimic la orizont.
Am stat toata ziua pe afara si s-a bronzat pe falci; e asa scumpica rosie in obraji.

Plec la nani. Noapte buna!

Mergi la inceput

Laura mai este eficient oscilo acum dupa ce boala s-a instalat? Pozele, pozele, vrem poze:)

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

Laura mai este eficient oscilo acum dupa ce boala s-a instalat? Pozele, pozele, vrem poze:)

alexa, cipri si mami

La noi functioneaza ff bine oscillo..dat un capacel sau doua intr-un ml de apa cu juma de ora inainte de masa..dupa ce s-a instalat la 6 ore Alexa poate lua si un tubulet/sau jumate ,iar Cipri capacel sau doua la 8 ore.
A si vit C ptr Cipri picaturi 5,iar Alexa tablete ca ea e maricica
Sa cureti bine nasucul,NAzomer puneam eu si foloseam batista bb dar cu gura,ca la aspirator plangea Alexia de numa.

si sper sa fiti bine cat mai repede.
LE: Pozele maine dupa petrecerea de la gradi
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Lala, multumesc mult pt sfaturi. Pe Alexa o tratez cu nurofen si eurespal, cu Cipri e mai greu:( aaa, cu mucii...aspiram pe banda, zi si noapte

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Andy, imi cer mii de scuze . am uitat complet. Multi ani sanatosi puiului cel "MARE"!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

lala asa mai dau eu cu bata in balta uneori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lala as vrea sa vad si eu dc poti intr-o poza chestia aia de silicon.Pls pls

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput