Fiv la cluj 18(sa ne poarte noroc fetele!)
Raspunsuri - Pagina 18
medut spune:
Si vreti sa va spun ce am mai facut azi???
Am fost la o homeoloaga..![]()
Nu sunt intreaga cu capul, stiu, dar chestiile astea ma linistesc.
Si mi-a dat tratament homeopatic pt bebe.
Si de maine ma apuc! E un tratament care il prescrie cam la toate femeile care vor bebe. A zis ca a avut succes cu el, si are un caietel plin cu copilasi de la acest tratament. Si e tinara doctora.
Normal ca lucrand in farmacie, mi-am luat toate remediile si maine dimineata ma apuc

....ar fi chiar culmea sa si reusesc.
Stiu ca ar trebui sa imi verific trompele din nou, sa vad daca nu s-au infundat la loc, dar asa nu am chef sa imi mai umble cineva in prunuta mea![]()
![]()
kry spune:
waw, Medut, super complexa. Asa ceva n-am vazut. Si cat costa? ca la noi la 50 de lei scrie 2 randuri
pupici fetelor harnicute
uratica spune:
waw..medut!asa da!si cat a costat papanicolaul??
si..asa il face si la med new life!la fel de detaliat!inca acolo mai face si o analiza separata in care iti spune la ce fel de pastile sunt sensibili diversi microbi,infectii sau alte cele!insa..costa de te rupe acolo..hmm..eu tare vreau sa aflu cat costa o laparo facuta odata cu cu histeroscopia!de-abia astept sa vad cat costa si cum e!
ufff...numai analize avem in cap-in loc sa ne gandim ca vine Pastele si trebuie sa sarbatorim si sa-l cinstim asa cum trebuie!
dar..ce sa-i faci?asta e!mergem inainte!

medut spune:
nu mai stiu exact atunci , anul trecut in octombrie, am platit pe
Citodiag. Papanicolau,Ex. bact. secretie uretrala, vaginala, col,Ag Ch. Trachomatis,Citodiagn. secretii vaginale, deci 4 analize din ...![]()
![]()
au fost undeva la 140-160 lei toate. Acum vad pe site sunt la 40 r0n analiza. Pe langa faptul ca fetele care recoltau erau niste scumpe. Nu recolteaza doctorii, pentru ca daca vroiam la un dr aveam de asteptat vreo 2 saptamani.
Asa ca m-am dus la maternitatea fetala si asistentele de acolo m-au executat, cu o blandete, ce e neplacut, stiti voi...
medut spune:
Kry, si sora mea cand si-a facut i-a iesit 3...Asa avea ea rezultat de la 1 la 5, si a trebuit sa faca biopsie, 2 saptamani pana la rezultat nu am fost buna de nimic. Pe langa faptul ca nimeni nu prea zice ca PapaN. se face in ziua 10 de la CM ca sa nu iti iasa valori false.
Avantajul la clinica asta e ca imi iau rezultatele de pe net. Si le si stocheaza acolo, deci pot sa imi iau rezultate de acum 2 ani.
Oricum fetele eu sunt foarte incantata de clinica, platesti dar dupa cum vedeti nu mai mult ci mai putin si te trateaza foarte frumos.
Puteti intra pe site sa vedeti si preturi , tot ce va intere, laparoscopii, ect...
PS - nu e clinica lui tata ![]()
, nici a mea, a iubitului, etc...
nu vreau sa ii fac reclama dar ma gandesc ca la cat sunteti si voi de umblate prin spitale si clinici si satule, si stoarse de bani merita sa stiti un loc in care sa va simtiti tratate cum trebuie.
medut spune:
Pacat ca e in Bucuresti..

Dar partea buna e ca este si la Cluj, dar numai pe analize de sange din cate am citit. Poate se vor dezvolta
georgetani spune:
ahaaaaa ati aparut
Medut asa da mamica analiza sigur si-a meritat banii. despre ce tratament homeopat e vorba-ce contine?
uratica ai voie sa cutremuri pamantul dar nu ca la italiani si musai sa fie cu folos ca de nu.....
medut spune:
Georgetani abia asteptam sa ma intrebe cineva!!!![]()
Deci asa suna
Ovarium ch 5 - 3-4 granule la 2 zile
Foliculum ch5 - 3-4 granule la 2 zile
Uter ch5 - 3-4 granule la 2 zile
Donavital - 4ml/zi dimineata
Muguri de zmeuri - 4 picaturi/zi seara
Apoi crestem dozele de cele 3 de sus la Ch7, apoi 9, apoi 15.
Nu stiu daca va pricepeti, eu ma stiu un pic ca lucrez cu ele.
Vreau sa iti spun ca i-am zis ca in ziua 14 de la ET am avut progesteronul 14 si ea a zis ca e foarte mic