Fiv la cluj 18(sa ne poarte noroc fetele!)
Raspunsuri - Pagina 17
naida87 spune:
buna ziua fetele mele...ce ocupate ati fost zilele astea cat am lipsit!

![]()
Eu vin de la spital de la mama..e mai bine. Ideea e ca oricum tre' sa se opereze la iasi...de fapt nu-i o operatie, e o interventie..ERCP.Si acum plange ca ii e frica de asta. vorba aia, "scapi de draq, dai de tac'su"
.Oricum, eu ma buc ur ca am cu cine vorbi acum, ieri nici nu putea ridica mana.
Asa...eu azi sunt un pic deprimata, ca deja am intrat in ziua 14 de sangerare...si nu se mai opreste!!!! nu stiu c e se intampla. Tot zic ca o sun pe dr, dar nu reusesc. Se pare ca timpul alocat MIE este prea putin, zilele astea ma ocup de ceilati:tata, mama, sotu' copiii cu blana
-alias matza si catzelul-. mi-am facut test de sarcina si a iesit negativ. Na! nu ma intrebati de ce l-am facut, dar oricum e negativ
. Poate alta data. Oricum, acum sunt prea obosita si ma doare capul ingrozitor...cat sa mai gandesc rational.
Nu mai am rabdare sa citesc tot ce am scris, asa ca ma scuzati pentru eventualele greseli...inteegeti voi ideea.

V-am poopat gagici, si multumesc din nou pentru gandurile bune si urari.georgetani, uratica, medut

Nu vreau sa le uit nici pe celelalte gagici, surori in suferinta

georgetani spune:
Naida ma bucur sa aud ca mamicuta ta e ceva mai bine, dar te rog sa nu uiti de tine. ingrijestete pe tine pentru a avea forta de ai sustine pe ceilalti.in primul rand sus moralul dar nu in ultimul SANATATEA TA si apoi o sa vezi ca incet, incet totul va fi bine.

georgetani spune:
uratica pe la mine sa cam cutremurat pamantul oare sa fie de la tine si intrus?
mai usor mamica ca se sperie
si fug![]()
georgetani spune:
heeeloooouuuuuu nu mai e nimeni pe aici?
daca voi nu ma vreti,eu va vreau!
pana va hotarati voi ce si cum ma duc sa dau un aspirator prin casa-sa zica lumea ca sunt si eu harnicuta
-vrajala.![]()
georgetani spune:
voi chiar va faceti de cap si 

daca nici cand voi intra data viitoare si voi face prezenta nu sunteti va pun absente NEMOTIVATE![]()
MADUUUUUTTTTZZZZZ UNDE ESTI?
mara72 spune:
red]georgetani [/red] io-s prezenta 
.Da ma duc sa fac clatite sa fiu harnica si gospodina ca si uratica
Uratica, daca imi mai faci pofta cu diverse feluri de mincare viu si te bat
O sa incerc sa o sun pe maddutz sa vaz ce-i cu ea
medut spune:
Hello!!!
Am aparut si eu...
Uraticae devreme pt urmatorul Fiv acum, eu m-am programat la o dr asa....ca sa ma mai linistesc...dar nu e sigur ca voi face cu ea. Doar m-am programat la o consultatie. Am ales-o fiindca e singura care face Hatching. Analizele mi le fac la Med Life, este si Med New Life, si acolo fac FIV dar intr-adevar e f scump...
Preturile nu sunt mari, tin sa iti spun ca mi-am facut la Clinica din Cluj niste analize si m-au costat mult , mult mai mult decat aici, am ramas socata cand mi-a cerut banii. Aceleasi analize hormonale.
medut spune:
Dar eu sunt foarte incantata fetelor de Med Life, v-as trimite sa va arat cum arata un papanicolau la Med Life... Sa nu ma injurati de ce urmeaza!!!!!!!
Raspuns analiza Papanicolau:
SISTEM BETHESDA 2001/FROTIU CONVENTIONAL:
Satisfacator pentru evaluare DA celule endocervicale DA
I.Negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna? DA
Organisme:
Trichomonas vaginalis NU, Candida NU, Cocobacili NU, Gardnerella NU, Actinomicete NU, Virus herpes simplex NU, Altele Flora microbiana SAPROFITA
Alte modificari nonneoplazice: Modificari celulare reactive asociate cu: inflamatia NU, DIU NU, Iradiere/chimioterapie NU, Celule glandulare post histerectomie NU, Atrofie NU
II.Altele:
Celule endometriale la femei peste 40 ani? NU
III.Anomalii ale celulelor epiteliale? NU
Cel. scuamoase:
- Celule Scuamoase Atipice de Semnificatie Nedeterminata - ASC-US NU
- Celule Scuamoase Atipice care nu pot exclude o leziune intraepiteliala de grad īnalt - ASC-H NU
- Leziune Intraepiteliala Scuamoasa de Grad Scazut - LGSIL NU - cu atipii HPV NU
- Leziune Intraepiteliala Scuamoasa de Grad Īnalt - HGSIL NU- cu suspiciune de invazie NU
- Carcinom cu celule scuamoase NU
Cel. glandulare:
- Cel. Glandulare Atipice(AGC) endocervicale NU,endometriale NU, glandulare fara alta specificatie(AGCNOS) NU
- Cel. Glandulare Atipice īn favoarea unei neoplazii - endocervicale NU, glandulare NU
- Adenocarcinomul endocervical in situ (AIS) NU
- Adenocarcinomul endocervical NU, endometrial NU, extrauterin NU, fara alta specificatie NU.
IV.Alte neoplasme NU
V.Recomandari:.
O noua prelevare NU,De urmarit evolutia:citologica NU, colposcopica NU, biopsie urgenta NU, examen bacteriologic NU.
Descriere citologica: REDUS fond inflamator acut si hemoragic. Celularitate de aspect NORMAL.
Flora microbiana SAPROFITA
Concluzie: Frotiu de aspect NORMAL.
uratica spune:
mara
!tu ce mai faci-in afara de clatite,pe care eu deja le-am papat!
eu am sunat-o pe maduttza!o data ce-i adevarat!ca n-am vrut sa insist si sa o stresez!!insa vroiam sa stiu ca e bine!!daca poti sa dai de ea sa o tragi de urechiuse ca ne tine aici cu sufletul la gura-ingrjorate!sper ca e bine carliontata noastra!
si de ce sa nu va fac pofta???daca ma lasati singura,eu ce sa fac?sa ma plicti??si-asa azi am avut o mana de rufe si le-am spalat si dupa ce le-am pus pe sarma afara-a venit ploaia!asa ca am ocupatie maine!
le spal din nou!ca si acum ploua!plus de asta sunt floriile si e ziua intrusului-asa ca maine fac tort!!

georgie-alias
..las mamica sa se cutremure pamantu!numa sa nu fie degeaba!
si vai..ce harnicuta esti tu mai fetita!!eu azi am facut bec in toata casa..ca de..daca am alergat de dimineata-am fost in forma!
hihi..o sa se cutremure din nou pamantu in seara asta!![]()
copilus-offf mai fetita,cate ai si tu acum pe cap..mai ales in prag de nunta!!in loc sa te bucuri-te stresezi cu atatea probleme!insa..rezolva-le pe rand si sigur o vei scoate la capat!si sa dea Dzeu ca mamicuta ta sa fie din ce in ce mai bine!si copilule-nu sta cu sangerarea aia atata..sa nu patesti si tu ceva!!stii mie mereu imi spunea cineva-tu esti cel mai important om din viata ta!!vad ca si georgie e pe aceeasi lungime de unda cu mine!asa ca ai grija de tine,ptr a avea grija de altii!
bruni-tu cum esti?cand pleci?de fapt cand vii in romania??si ai mai descoperit ceva cu privire la analize?
fetele-cochetele voi ce mai faceti?cum sunteti??