Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea

Citat:
citat din mesajul lui malinas
eu cu david merg la medicul de familie, e o tipa f dzghetata si priceputa la copii.Mi-a zis ca si-a facut specializarea in pediatrie, dar nu si-a dat examenul.Eu, oricum, o data la 3 luni am zis ca-l duc si la un pediattru, de control.

Alina,cum se numeste medicul?

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Dinu, Dana Dinu.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Miky intr-adevar a luat mult prea putin in greutate Alexia. Dr v-a indrumat sa incepeti dive? Al meu de cand cu dive papa mai mult laptic ... si sper ca luna asta sa ia mai bine in greutate.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

O discutie intre 2 copii in camera lor...
Baietelul catre fetita:
- Ce-i vei cere lui Mos Craciun anul acesta?
- O papusica Barbie, dar tu ?
- Eu ii voi cere un Tampax!
- Tampax? Ce e asta?
- Habar n-am dar zic astia la televizor ca daca-l folosesti poti sa mergi la plaja in fiecare zi, sa mergi cu bicicleta, sa inoti, sa dansezi, sa alergi, sa faci o multime de lucruri... fara ca nimeni sa-si dea seama!

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V

"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Amalia, ai descris-o pe fii-mea Deci eu nu ma pot aventura cu ea la plimbari lungi, ca ma cocoseaza Asa ca nu prea ies din curte....noroc ca am curte mare si nu ametesc invartindu-ma pe loc, insa mi-e dor sa ma duc si eu prin parc sa mai socializez Astept sa mai creasca sa stea in fund, poate i se va parea mai interesant.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Fetelor, cand iesiti mai multe ore afara, au rabdare bebeii sa stea in carut? Al meu doarme o vreme, dupa care se scoala...se joaca putin cu zornaitoarea de la carucior, dupa care vrea in brate.
Ai vostrii ce fac?

poze

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

amalia noi suntem cumintei nu protestam..suzi la nevoie se cunoaste....oricum eu il plimb non-stop prin parc..zice ca e in masina fetele prin parc il ia in brate si el le maseaza pe sani ...valeuuuu

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V

"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mai fetelor, nici eu nu mai am timp de nimik de cand e cald afara, pe Rebeca o mai culeg de pe afara doar seara, si stau si eu cu Cati destul de mult, doar la nani o bag in casa, ca afara se trezeste foarte repede, vecinii au caini, cocosi, vin pasarele, bondari etc

O imbrac ziua doar in body si pantaloni si sosetele + palaria de soare...e deja bronzata pe fata, oricat am protejat-o, tot a prins-o putin soarele. Seara ii dau un hanorac pe ea si o incalt cu tenisi.

Si eu am scaun Chicco Polly, nu mai tin minte care din fete spunea desptre el, vreau sa confirm ca este foarte mishto. Cati prefera sa stea si ziua in el decat in carucior, asa ca-l scot afara si-i pun pe tava jucarii si o tin ocupata ceva timp.

Doarme fii-mea de la 17.30....a doborat-o aerul. N-a mancat de la ora 14. Sa vezi la ce ora adoarme in seara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Miky intr-adevar a luat mult prea putin in greutate Alexia. Dr v-a indrumat sa incepeti dive? Al meu de cand cu dive papa mai mult laptic ... si sper ca luna asta sa ia mai bine in greutate.

Da,a zis sa incepem de luna aceasta cu supa de legume cu carnita.

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
Da,a zis sa incepem de luna aceasta cu supa de legume cu carnita.

Sa incepi cu carnita? Eu zic sa nu faci asta. Carnea se digera greu si in niciun caz nu ii pregatesti sistemul digestiv cu ea! Risti mai mult decat o indigestie. De ce nu incepi cu supa de legume sau piureul de legume? Ai de gand sa-i urmezi indicatia dr.?

Julia, multumim!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Intru si eu sa ma vait...ma doare capuuul rau ...si sunt obosita frantaaaa...desi mare lucru nu am facut zilele astea...vreau o vacantaaaaa!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

brie, Doamne ajuta pt. Catalina! Eu am vb. cu ea pe mess si stiu ca este in Grecia! Astep cu nerabdare sa se intoarca cu vesti bune! Atat chin si sacrificiu pentru ca sa aiba un pui!!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput