Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 15
oceanborn spune:
Multumim si noi de urari!
Lorellay si eu am votat si ieri si azi.
Am febra musculara atat am mers pe jos azi, e vremea faina si am taiat-o de pe la 10, nu de mult am ajuns acasa..
mami de Thomas
Amalia spune:
LA MULTE LUNITE sarbatoritilor zilei: Lorena Elena de Hera25, Bianca Alexia de Miky-ea, Brianna Theodora de Flowers, Denis Stefan de Gabitza1977, Thomas de Oceanborn, Eva de Madutz
poze
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Fetelor, cand iesiti mai multe ore afara, au rabdare bebeii sa stea in carut? Al meu doarme o vreme, dupa care se scoala...se joaca putin cu zornaitoarea de la carucior, dupa care vrea in brate.
Ai vostrii ce fac?
poze
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
babyzapi spune:
Amalia la fel face si al meu, Sta in carucior, papa, mai face si nani si dupa aia se plictiseste si mai vrea si in brate 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
oceanborn spune:
de obicei plecam in carut si ne intoarcem in brate
, de vreo 3 zile il pacalesc cu brrrmmmbrmmmm si alte prostii si am ajuns acasa tot in carut!!...cine ma vede nu-mi da multe zile...
mami de Thomas
leeloo5979 spune:
Amalia al meu Damian doarme cam 40 min, maxim o ora, pe urma incepe sa maraiae ca vrea sus in carucior, sau in brate la admirat privelistea...
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0
brie spune:
Buna ziua fetele,
noi nu prea mai avem timp de nimic de cand a venit caldura. mancam si iesim afara cat e ziua de lunga. la pranz ne intoarcem iar mancam si iar iesim in parc. Androniki e fun carucior, doarme cam 80% din timpul petrecut afara, iar cand se trezeste isi cocoata picioarele pe bara unde de fapt ar trebui sa se sprijine cu manutele, si admira lumea din imprejurimi.
de mancat a inceput sa manance, nu excelent, dar oricum fata de nimic....e ceva!
Mai sta cineva pe langa parcul Tineretului?(B-dul Tineretului langa Mega Image) Eu sunt zi de zi aproape in parc pt ca e vis a vis de casa noastra. Astept raspunsuri si poate ne vedem!
carmendu, ma bucur ca ai intrebat de Catalina 

e de bine pana acum !!!!! asteptam de acum in colo.Inca e in grecia nu s-a intors. Doamne Ajuta si la ea sa fie bine.
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)
Miky-ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas eu cu david merg la medicul de familie, e o tipa f dzghetata si priceputa la copii.Mi-a zis ca si-a facut specializarea in pediatrie, dar nu si-a dat examenul.Eu, oricum, o data la 3 luni am zis ca-l duc si la un pediattru, de control. |
Alina,cum se numeste medicul?
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Miky-ea spune:
Dragi mamici, multumim mult pt urari.
La multi ani pentru
Lorena Elena de Hera25
Brianna Theodora de Flowers
Denis Stefande Gabitza1977
Eva de Madutz
Thomas de Oceanborn
Am fost la medic si sunt un pic necajita de faptul ca printesa a luat doar 100gr intr-o luna.In schimb a mai crescut 2 cm.Mi s-a parut mie ca mananca mai putin...
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Fetelor, cand iesiti mai multe ore afara, au rabdare bebeii sa stea in carut? Al meu doarme o vreme, dupa care se scoala...se joaca putin cu zornaitoarea de la carucior, dupa care vrea in brate. Ai vostrii ce fac? poze Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
idem.Asa face si David, deci nu mai stau 5-6 ore afara, fiindca obosesc sa-l car in brate si sa imping, in acelasi timp, la carut.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz