Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

magdita, draga noastra, nu am cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare ca trebuie sa treci prin astfel de incercari, dar asa cum ti-am spus nu sunt decat niste incercari, pentru ca in cele din urma toate vom avea bebe-ul mult dorit, important este sa credem in ceea ce ne dorim si sa avem taria sa mergem mai departe oricat de greu ne-ar fi
oana, bine ai venit, in legatura cu monitorizarile, nu este nici un fel de problema daca nu le faci o luna, doua, dimpotriva este extraordinar daca reusesti sa te relaxezi, doctor T cu siguranta nu se va supara
alexa ioana, ma bucur ca esti bine si ca ai moralul ridicat, intr-adevar brotacica este cea mai importanta, este mica ta minune pentru care TU insemni TOTUL, pot sa te intreb cati ani ai
hionati, nu ai absolut nici un motiv sa iti fie frica de laparo, cred ca este cea mai usoara interventie chirurgicala posibila, eu dupa 1 ora dupa ce m-am trezit din anestezie ma plimbam de bezmetica pe hol ca nu gaseam toaleta, insa daca te hotarasti sa te operezi, ai mare grija pe mana cui te dai, nu te hotari la primul doctor care iti propune, cauta si documenteaza-te bine inainte, ti-o spune un om patit, eu daca cascam bine ochii, nu aveam un numar atat de impresionant de laparo
aditza, jos cu fainoasele si cu patiserelile, ia-o incet incet dar renunta la ele, nu ai idee cat de rau fac la burtica
lucia, ma bucur tare mult ca grasunica este bine, abia astept sa vad cd-ul
pup toate fetele

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

cristy, inca am 32, da' nu pentru multa vreme . ioi ce m'am enervat saptamana trecuta pe doctor. m'a intrebat cati ani am, si am zis f raspicat "treizejdoi!!!". si cand am plecat, vad pe scrisoarea medicala 33 . n'am mai zis nimica, ca s'asa l'am zapacit de cap pe saracu' da' m'am enervat o tzara

edit: mai, asa activa n'am mai fost de mult ! ori nu apar cu secolele, ori scriu de va saturati de mine

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

Feteloram revenit cu buza umflata ca cei de aici din constanta siau batut joc de mine .Desi aparatul de HCG era defect ei miau facut programare si asta la o clinica privata .Am pierdut luna asta degeaba din cauza lor ca daca stiam mergeam in bucuresti ,acum sant deja in ziua 12 de M si stiu ca nu se face mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

coca ...imi pare tare rau ....am patit si eu asa , insa medicul nu stia , se pare ca numai asistentele stiau . Au facut doua filme si degeaba ....nu se vedea nimik , iar apoi mi-a zis : probabil nu a mers aparatul ! Imi venea sa ii iau la bataie .
Luci .... pup fetele dragutzele !
Criss....am sa incerc sa renunt la ele ca altfel nu ajung nicaieri . Biscuiti am voie ?

pupicei

Mergi la inceput

.....oare eu sunt cea mai mika de aici ?
anul acesta fac 25 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hionati spune:

multi inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

Datimi si mie un sfat unde in bucuresti sa merg sa fac HSG spital sau o clinica si numar telefon pentru programare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Magdita nu pot exprima in cuvinte cat de rau i-mi pare...Nu vreau sa te intristez deloc si i-ti voi tine si eu pumnii pentru maine dimineata, sa treci cu bine si peste acel hop. Ma bucur ca esti optimista si ca nu te lasi doborata, asa trebuie iubita! Sa-ti traiasca nepotzelulsi sa va bucurati de el. Si eu abia astept sa-mi revad nepotzica acum de Paste!

"Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" Dostoievski
baietii mei
my album

Mergi la inceput

hionati ....multumesc la fel !
coca ...nu stiu sa-ti zic , eu am facut la Municipal dar ..... am fost cu cineva nu stiu daca face si din afara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Alexa Ioana, pe cand al doilea BB?Hai, ca sa ne demonstrezi ca minunea poate veni chiar de 2 ori

Mergi la inceput