*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (239)
Raspunsuri - Pagina 18
bubu05 spune:
'Neata!
La multi ani Antonia! Tonic, sa-ti traiasca fata!
Liana, nu sta, fata, sa-i dau cu nimic...azi vad ca e mai vioi si mai bine
. Sper sa se repare si burtica ca a baut laptic HN la greu
, l-a razbit foamea ![]()
In schimb, a venit Lica azi si e super ragusita si tuseste
, am pus-o la aerosoli si i-am dat pastile, si si-a luat si antibiotic...of...avem azi niste treaba, ca altfel o trimiteam inapoi acasa...sper sa nu-l intoarca pe Stef ca ma ucid ![]()
Cami, ti-am mai zis ca mor dupa Luca, e super frumos si dulce!
Tuchi, ce frumos povestesti! Noi o sa stam intr-un hotel pe malul unui canal din Copenhaga, ai tu o poza unde se vad niste cladiri colorate in spate, e una galbena, rosie si una maro. In aia maro e hotelul ![]()
Iar cu biletele, asa era si in Venetia, luai biletul si trebuia sa-l taxezi pe peron si nu venea ever controlul, ca era doar o statie de mers...cand am mers in Florenta a venit controlorul ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
tuchita spune:
am fost de i-am dus un exudat faringian si Ilincai la analizat...deh, pasarele mii si stele faclii!
ma bucur ca va place despre mine, pot si mai mult cand ma aranjez nitel mai mult, dar cum la danezi nu conta....asta e!
oricum am stat 5 zile in blugi si adidasi( de lac ce-i drept ca n-am cedat chiar asa usor
) si mi-am schimbat doar camasile!
Avand in bagaj rochie de seara si fuste si pantofi cu toc, ca era bona langa mine cand imi faceam bagajul si zicea ca e pacat sa nu le iau!
M-am conversat cu un olandez( mai batraior asa -ulterior am aflat ca e un mare sef la NOvo, firma de insulina care m-a trimis acolo!) care mi-a zis ca exista Amsterdam si exista Olanda....ca nu-s deloc aceleasi lucru!
Si vrea sa vina in vara sa vada Bucurestiul si i-am zis ca e nebun....
Sa stiti ca la poze m-am mai uitat, cred ca am mai ratat cateva, recuperez eu pe parcurs!
Noroc ca citesc rezumate bine facute!
L-am vazut pe Luca, frumos rau! Liana, ce ginere pe cinste ai!
Eu mi-am propus sa fac ceva treaba azi, sper sa si reusesc si sa nu lenevesc la computer!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Bubule, ce bine ca ti-ai recunosc hotelul!
Ce-as veni si io cu tine in croaziera!
si sa raman acolo daca s-ar putea!
Lili l-a scos pe Seb afara, nu stiu daca e bine, insa era turbat de-a dreptul!
Febra nu mai are de duminica, sper sa nu pateasca vreo altceva!
mama cretina sunt si eu, las copilul cu branula sa plece in parc!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tonic spune:
Buna dimineta!

Multumim tuturor pt urari!
Am fetita mare, iubita mamei, parca ieri era mai mica decat sticla de suc (1,800kg/40 cm).
Pt toata lumea 

Am vazut pozele lui Luca de la BC, da' nu sunt sigura ca e din BC ca nu avea baiatul 3 caciuli pe cap. Sigur Cami nu sta in cartier cu soacra-mea care de altfel e femeie de treaba, dar a ramas in urma cu cresterea copiilor.
Sunteti frumosi toti, iar Luca o pupa pe surioara ca si tizul lui de la Buc.![]()
Am uitat-o ieri pe frumoasa Daria, mai si cat am urmarit-o ca o striga soacra-sa si tot am uitat-o!
LA MULTI ANI! tuturor randunicilor care lucreaza in minunatul nostru sistem sanitar
, 
, stim ca daca ar putea l-ar facea mai bun!
Ma duc sa iau sarbatorita de la scoala apoi venim sa-l hranim pe Luki , facem temele si o luam la picior!
Pupici si o zi frumoasa tuturor.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 Neata!! ![]() ![]() ![]() Ieri am plecat cu bubu in parc la 12 si ne-am intors acasa la 19 . Luca, saracu', a picat impuscat la 8 si acum inca doarme (fara nici o trezire)Aveti AICI pozele promise Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) PARTY 1 AN www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi |

ia-uite ce bine doarme-Bravo lui

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
mihutza11 spune:
mai io iar sunt prinsa de comp.. dar cred ca ma duc totusi la nani..
de fapt amandoi stam si ne binoclam aici:
http://pitzipoanca.org/
http://cocalari.com/
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Simo27 spune:
La multi ani,ANTONIA!!!Sa ai o viata minunata

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
zozela spune:
M-am scos!!
S-a dus Dan cu Mihai-in parc,iar eu ciorbaresc
!! Minunat!! Vorbeati de astenii de primavara-la mine se manifesta ciudat-sunt taaare agitata,mai rau ca Mihaitza,am o energie
Vrea cineva?! Nu-mi vine sa stau deloc-e un chin at.cand doarme Mihai
www.flickr.com/photos/zozela/sets/72157616456556852/" target="_blank">Poze
luny spune:
bitzulino, alice aici am scris reteta de biscuiti!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
LA MULTI ANI, ANTONIA!!!
Tonic, cam asa e pe la noi cu caciulile, ai dreptate
. Insa eu sunt mai curajoasa si intotdeauna copiii mei au fost cei mai dezbracati din parc
, iar in casa nu au purtat caciula NICIODATA, nici proaspat adusi din maternitate
.
Sa-ti traiasca sarbatorita si sa va bucurati de ea
Tuchi, foarte frumoase pozele, iar tu arati de 20 de ani
. Multa sanatate Sebului
.
Oana, sanatate si puiului tau
. Sper sa-i treaca repede raceala
Am plecat in parc
. PAAAAAA!!!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi