*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (239)
Raspunsuri - Pagina 17
clauclau spune:
Neata,
mda, nici noi nu putem sta afara asa mult, stam la pranz 2 ore, apoi venim sa hranesc Rebecca si sa faca nani in patut ca daca adoarme afara in carucior , doarme doar o jumatate de ora caci nu-si poate schimba pozitia, pozitia ei preferata fiind pe burtica cu funduletul in sus. Si apoi mai iesim 2-3 ore si iaurtelul il papa afara, asa ca stam pana la 19-19.30. Aseara se pusese pe vanticel destul de bine, noroc ca am avut haine la pachet
ca altfel trebuia sa intram in casa.
Super pozele cu barbatelul Luca!
Tuchi, ce frumos ai povestit de Copenhaga, parca vedeam totul prin ochii tai. Cred ca deja ti-e tare dor.

Ce-o fi cu Naty? Sper ca e bine Iulia...
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
zozela spune:
Heheee..Incepui bine capitolul-
berbecutul mamei-leit ma-sa!![]()

Andreea-felicitari nepotzicii pentru boyfriend!!
O vazui si pe Iulia plescaind fericita apitza
Valeeeu ce distractie pe Clau family!!
Frumosi copii,frumosi parinti..Rebe rules!![]()

Mama ce copii avem pe ramurea!!

Miha m-ai terminat cu Andra!!
Sunt grozave pozicile de-afara!
-Toate!
Abia astept sa ne vedem live!!
Oana si puiutii!!
Ei hai!!
M-ati terminat! Deja numai pot! Trebuie sa revad toate pozicile-sunt mortale!!-Simo ati avut ajutoare de nadejde!!Bravo David!!
Si ce fain e locul de joaca!!Sam
!
Iar
!!De Antonia de Nicol!! 
Cata-sanatate multa Surubelului!!

Faaattaa!!
Trebuia sa-mi puneti si capac-mortala Teo!!
Pozele cu pomisorul inflorit sunt de vis-iar alea cu ochelarii..prea tari
!!
printesele!
Bai-gata!!Irina..Antonia e a mea-si e superba!!Sic,sic-invidioaselor!![]()

M-am intalnit cu Ramo-am uitat sa va zic!
Am invitatie la gratar!
Copilasii nu s-au bagat in seama-erau prea multe tentatii in jur,abia am apucat sa schimbam cateva vorbe,piticii erau obositi si trageau care/unde aveau treaba,Ramo era pe plecare-Andreiul are ochisorii albastri frumosisi e un jucaus!
Send-si revin.M-ati zapacit cu pozele,trebuie sa-mi trag sufletul..si presimt ca nu s-au terminat!!
![]()
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
gecko spune:
'neata natiune

....I'm back in business!!!

inca un pic si bagam divort...a stat barbatu' in concediu calare pe youtube...si mi-a mancat tot netul...m-a lasat cu 100de mega disponibili pentru 10 zile...cosmarul vietii mele...sa nu poti calari netul in voie si sa ai si barbat pe cap
de citit v-am citit cu tzaraita, dar poze ioc...le-am vizionat doar cu puterea mintii...noroc cu ce au spus cele care le-au vizionat...ca asa stiu si eu care e dansatoare, care ce party a avut, intalniri prin parcuri, rochite, fundite, baieti frumoasi.
in rest, toate bune si frumoase. Copilul creste, barbatul la lucru, eu invat. Ah da, si ratonelul crescut bursucel nu s-a transformat in Loleck ci a devenit pentru cunoscuti "BESTIA" . In momentele de alint este Matzoi.
sa nu uit...

La Multi Ani Antonia!!!
Sa cresti mare, frumoasa, fericita!!!

si apel special catre gospodina bubulina, nu era pe bucataras o reteta de sarmale cu ciuperci????? Ca fac masa duminica...si cum mielaraia nu stiu gati am zis sa fac ceea ce stiu...sau cred ca stiu...sarmale...dar bine-nteles ca am "norocul" ca unul din invitati sa fie vegetarian...si cum nu poate trai doar pe apa i-as mai pregati ceva...
si inca una veste minunata
...de saptamana viitoare merge Bestia toata saptamana la gradinita aia faina
...a scapat si barbatu de un stres...nu mai are grija ca incurca dimineata gradinitele.
Sanatate puiutilor si multi pupici pentru mamici

...si fug sa spal vasele...
lianam spune:

LA MULTI ANI ANTONIA DE TONIC! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai o zi plina de surprize frumoase!

Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
mihutza11 spune:
Tuchi
imi pare rau sa aud de Seb... off mai mamica ce le-ati mai tras si voi..
se vede ca a venit primavara.. invazie de pozici si filmulete!
Nicol am vazut gogoshica la carouri!
Liana vad ca si Teo cam e de pe la Holywood!
Luny, Simo bv pt kg in minus! sa ajungeti la cat vreti voi!
am vazut si Bitzulina mica printre flori.. de fiecare data ma minunez ce mult seamana pitica cu tine..
Ramo stam o sapt in CV.. poate ne intalnim toate 3 odata (eu, ru si Zoze) depinde cum aveti si voi program..mai vb pana atunci.. v-am vazut in parc.. tu parca ai asa o fatza de copilitza, zau..
Luny ce tare e Muffy cum rade el!

Adriana super Daria motzata si cu rochitzici frumoase!
Alice super movalinda ta in ghiveci!
Mimo da mai multumesc ca si tu mi-ai dat de lucru [:P].. hai ca-s faine pozele si vad ca ai om de baza in gospodarie!
Bubu
Steful bolnavior! ..offf si plecati in croaziera..
Giani hahaha mi-l si imaginei pe Andrei plin de cenusa!

Tuchi frumos la Copenhaga! auzi, esti sora Ilnicutei, nu?
Tonic mami bv de "shearshaf"!
LA MULTI ANI Antoniei! sanatate si fericire!

hai ca aparu si Cami cu o tura de poze frumoase cu Luca la vestuta si camasuta din aia smechera
si unde mai pui ca si el stie sa dea pupic..
cine se mai inscrie cu pozici? ![]()
Zoze si io abia astept!
tot stateam si ma gandeam despre ce imbratisare vorbeai.. dar mi-am adus aminte ca era vb de filmulet.. mai am o sansa la neuron!
Gecko valeu Bursucul a devenit Bestie.. bv pt gradinita smechera!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
lianam spune:

... o stiti pe aia cu "ce soare luminos si ce ginere frumos"
? eeeeee, am si eu, am si eu
... e sexos rau in maieu
... iar in camasuta si vestaaaaa, m-a terminat 
tonic si eu sunt in aceeasi oala cu carnetul de sofer ... si sunt amenintata demult
ca ma lasa cu teo in brate in RATB
... dar eu recunosc, sunt fricoas arau de tot in ce priveste soferitul si cred ca sunt un antitalent total....ma rog, poate o sa incerc ... dar asa zic de cativa ani, si intre timp masina se intepenise in fata blocului, o ganietasera pasarelele de-i sarise vopseaua
... in ce priveste tanara si gratioasa domnisoara ce mangaie diafan florile de pe balcon....e iluzie optica
... e cu gardianu langa ea, si de aia nu a smuls floarea instant; iti dai seama ca am dus lupte cu ea sa nu sara sa o faca praf ![]()
bubu da-i cu tantum verde in gat lui stef ...
sa treaca
tuchiiiii
... am vazut si pozele, si ce ai povestit...
... mi-e dor de plecari, mai ales in tari dinastea....nu am vazut danemarca dar seamana cu olanda din ce zici....indiferent ce se crede (ref la droguri...abureala) e o tara super...eu am stat o luna si am vazut aproape toate zonele....mi-e dooooor
....
sebaceu sa treaca repede "buba"
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
zozela spune:
Normal ca nu s-au terminat!! Ma si intrebam ce-i cu Muffy
Cand colo-la apa-normal,vrajit!

La multi ani Antonia de tonic!!
Dariuta frumusica!
Ce fain e sarafanul mov!
Floricica movulie a mamei!!-Frumos ii sade ei in glastra!!

Si normal ca nu putea lipsu Vladutul din peisaj!!
M-a terminat cu clama lui!
Si vazui si zarzarul si craciunica cu floricele!
Vad ca si Vladutu' se da la triciclete prin parc-eu sunt jurata sa nu-i iau!
Parol!
Ptiu-copilu' asta e ma-sa intreg!
Haha-si vazui si finuta!Ce mititica e!!
Cata esti prea betoana-cu noua freza!!
Suuuper!!
Frumoasa Copenhaga!!
Faataa Cami ce jucaus e Luca!
Si cum o pupaceste el pe Maria!!
Si cum sta pitit dupa fotoliu-smecher rau!!

Miha mai ai o sansa!!
Bestia lu' ma-sa!!![]()
Fug-ca deja Dan imi maraie-n ceafa!
Ne echipam si fugim in parc-runda 1-pana la 12,apoi papa si somn-si runda 2-de pe la 17.00..pana in jur de 20.00
Rascolim nisipul,isi baga si-n scutec,si in gura, si in ochi,si-a luat si-o cazatura pe alee-consecinta-arcada vanata,sa ne fereasca DD daca vede sau aude apa
,cauta prin iarba-diverse-mucuri de tigara,pietricele,betisoare..Cu asta ne ocupam,astia suntem!Am poze-revin mai pe seara!
Va pupacesc-fara exceptiune!!
mimonix spune:
Tonic, sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca bucurii!

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE, ANTONIA!! CATALINA, SA-TI TRAIASCA FATA!
zoze, mihutza
l-am vazut pe Luca de cami, scump tare, outfituri super!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
LA MULTI ANI ANTONIA DE TONIC, SA AI O VIATA MINUNATA!

Ne pregatim sa iesim afara, sa aveti o zi minunata. Va pupam.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.