Sunt amanta (2)

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

dupa ce am avut netu picat si am stat cu sufletu la gura ce s-o intampla ca subectu' cu amanta, vad ca s-au suparat amantele: una si-a sters pozele iar alta chiar nu ami scrie

concluzia mea e ca Anna e Barbat 100%.....ce femeie in lumea asta nu stie ce marimi poti gasi la sutiene....ce femeie ar zice ca poarta 86???? Pozele oricum sunt ale vreunei pitzi de pe Hi5....
Anna baga alta poze cu tine, de acum 3 ani de exemplu cand aveai un san XXL si altu XS....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

dupa ce am avut netu picat si am stat cu sufletu la gura ce s-o intampla ca subectu' cu amanta, vad ca s-au suparat amantele: una si-a sters pozele iar alta chiar nu ami scrie

concluzia mea e ca Anna e Barbat 100%.....ce femeie in lumea asta nu stie ce marimi poti gasi la sutiene....ce femeie ar zice ca poarta 86???? Pozele oricum sunt ale vreunei pitzi de pe Hi5....
Anna baga alta poze cu tine, de acum 3 ani de exemplu cand aveai un san XXL si altu XS....

Acum sincer, chiar conteaza daca pozele sunt ale ei sau nu?
Acest subiect a adus in prim plan o poveste cat se poate de reala. Acea a amantelor tinere, foarte tinere. Sau a amantelor pur si simplu.

De ce conteaza acum cum arata amanta Ana? Eu chiar sper ca nu-s pozele ei.Poate a cautat pe net cele mai sexoase poze pe care le putea gasi, ca sa va enerveze pe voi

E absolut irelevant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

pai povestea poate fi reala daca e inventata?
umila mea parere: postarile ei o cotesc asa dupa mersul forumului, povestea mi se pare cusuta cu ata alba....

cu povestea natashei in schimb ai dreptate...cel putin e mai bine construita, poate fi usor asimiliata unui caz real

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha_Pisi spune:

[/quote]

Nu k ii i-au apararea Annei, si poate ai sa razi ... Dar de exemplu eu habar n-am cum e cu masurile astea la sutien,nici ce masura port... Stiu doar ca sunt mici si ma ghidez la fata locului ...
Scuze ca nu am mai postat, am avut o lucrare de facut:)
Kay cred ca am activat pm-ul nu stiu sigur... Si apropo , vin cu drujba , topoare , si vreo 3,4 papusi voodoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Si daca as sti ca fata mea ar fi cu unul insurat, as incerca pur si simplu sa opresc prin orice mijloace relatia. Mai mult ca sigur ca se va ascunde initial, va sti ca nu e un iubit de prezentat familiei, dar sper sa ma considere o mama destul de deschisa la minte si sa aiba incredere in mine ca nu o voi judeca ori o voi iubi mai putin si va indrazni sa-mi zica. Si de nu mi-ar zice, ce sa zic, traiesc pe o insula, am si eu norocul asta:) Se afla rapid asa ceva, nici la hotel nu au cum sa mearga, ca operam in domeniu si toti prietenii nostri cam asta fac, nici la un suc la un resto nu ar avea unde sa o duca fara sa aflu:))Si daca mi-ar zice, as lua confesiunea asta ca pe un fel de strigat de ajutor, chit ca ea s-ar zbate intre iubire si despartire si nu prea ar sti ce vrea. As trimite-o imediat la studii in america si imposibil cu ce singe are de la ma'sa si taica'su sa nu iasa temperamentul din ea sa o impinga sa guste din viata cu toata pofta! Am in familia sotului niste exemple de interventie radicala in cazul unor tineri baieti care o luasera razna. Am tot respectul pt mama soacra. Si baietii aia de faceau numai timpenii, sunt adulti realizati astazi, care recunosc cu inima deschisa ca ii multumesc mamei pt hotarirea radicala luata, chiar daca pe moment au urit-o nitel.Iar pe neamtul amorez habar nu am ce as face cu el, cu nabadaiosii barbati romani te mai certi, ii spurci:)), mai are farmec, dar astia de pe aici discuta ori se cearta mult prea la rece pt gustul meu:) daca-si mai cere si scuze politicos si-mi zice civilizat ca-mi divinizeaza fata dar gresi, imi gidila spiritul asta matern debordant si uimitor de cind sunt mama:), si-l consiliez si pe el sa-i treaca de dor, mai stii!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ion_cristina spune:

nu am expus relatia cu parintii ca motivatie pt relatia cu cineva casatorit , am raspuns doar la o intrebare , nu consider ca exista o corelatie intre relatia dintre mine si ai mei si faptul ca am avut o relatie cu un barbat casatorit . in cazul meu chiar nu a existat o motivatie financiara eu la vremea respectiva avand mai multi bani pe mana decat el dupa cum am spus initial m-a atras ineditul situatie , iar dupa ... m-am indragostit , mi-a luat 9 luni sa-mi treaca dar mi-a trecut de tot . chiar si atunci mi-am asumat relatia , am vorbit despre ea cu persoanele care erau in viata mea ( prietenele , fratii mei ) le-am prezentat respectivul ... pe ai mei nu i-am mintit pt ca nu m-au intrebat , iar de omis ...inseamna ca am omis cativa ani din viata pe langa asta . nu consider ca ceva m-a " impins" la asta a fost o decizie pe care am luat-o pe baza unor impulsuri , imi testam limitele la vremea respectiva iar un barbat casatorit ( off limits) mi se parea interesant . desi daca stau sa ma gandesc mi s-a oferit pe tava ca omul era in cautari mari...in orice caz ...avand in vedere ca varsta psihologica a crescut in raport cu varsta biologica , sunt multe pustoaice de 17 , 18 ani in care urla hormonii si au nevoie de ceva mai palpitant decat colegul de clasa . poate ca suna putin ciudat faptul ca nu imi " pun cenusa in cap " am incercat doar sa spun cum vedeam atunci lucrurile si sa fiu sincera .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna intrebare asta cu ce as face eu ca mama daca fata mea ar fi amanta?!
- as ruga-o sa-si imagineze ca eu sunt nevasta inselata ,ca alta vine si face prastie din familia mea care este si a ei,cum s-ar simti?avand in vedere ca relatiile mele cu copiii sunt dintre cele mai stranse nu cred ca i-ar conveni.
Un exercitiu de imaginatie pe care eu il fac mereu,ma pun in papucii celuilalt,is comozi sau nu prea????
asa ii sfatuiesc si pe copiii mei sa gandeasca"ce tie nu-ti place altuia nu-i face",traiasca proverbele romanesti. ,asta e o situatie in care am facut abstractie de toata gasca de zdrahoni in frunte cu ursu care sunt convinsa ca vor fi pe urmele ei si pe ale oricarui nefericit ce se va apropia de ea.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anna23 spune:

Ca sa nu mai existe dubii daca sunt sau nu sunt cea din poze o sa-mi fac o poza acum si o s-o pun.E bine asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Ana- atunci sa ne facem toate cate o poza, si sa le punem pe Net. Aoleu, Doamne... a ajuns si "concurs de frumusete".
OK. Punem toate?

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Lasand pozele pt moment- ai citit ceva din ce s-a scris,Ana? Ai avut timp?
Asta asa, din curiozitate...

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput