Iubirea ne poate salva de la moarte

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Asa barbati...mai rar...e o minune de om.....de regula, ei cam fug la greu....dar el ...te iubeste cu adevarat!
Iubiti-va in continuare!
Ma bucur de asemene apovesti cu final fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

M-a impresionat povestea ta pana la lacrimi. Ai parte de un sot si un om extraordinar alaturi de tine.
Uite, oamenii ca sotul tau ma fac sa cred si sa sper ca nu traim intr-o jungla, ca mai exista speranta, ca sunt oameni adevarati , eroi!
Sa fiti sanatosi, recuperare usoara tie in continuare si va doresc un alt bb sa va intregeasca familia asa cum ati sperat acum cateva luni!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ma bucur enorm pt tine si pt voi!
si iti urez muuulta sanatate si optimism. sigur te vei face bine in timp si o sa va plimbati din nou prin parcuri, asa cum va placea cand erati studenti!
iubirea adevarata la greu se cunoaste...

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

M-ati facut sa imi dea lacrimile... Impresionanta poveste si o adevarata lectie de viata! Iubirea voastra este unica! Felicitari sotului tau si cati mai multi ani impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Absolut impresionant! Va doresc multi ani impreuna, sotului tau numai bine pentru ce a facut si tie iti doresc sa scapi si de baston si sa traiti fericiti!

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

am ramas fara cuvinte incredibil vreau sa iti zic din sunflet ca ESTI O FEMEIE NOROKOASA SI FERICITA ca ai un asa barbat langa tine bravo iar pt sotl tau daca toti barbatii ar fi la fel ca al tau .

19+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Rely povesteste fata toate intamplarile ca asa mult imi place povestea voastra incat ar fi pacat sa nu o stie o lume intreaga.Pana intra Rely va spun eu ca acum este si insarcinata si va aduce pe lume in Decembrie o minunatie de fetita. nu exista atatea floricele cate meriti tu.Pupici pt pitici

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielatt spune:

Felicitari, intr-adevar o poveste frumoasa de viata.

Multumesc ca ai scris povestea ta, poate mai ramane o speranta in fiecare dintre noi intr-o viata mai frumoasa, oameni mai buni la suflet, oameni care sa iubeasca sincer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luzia spune:

am cautat acest site in speranta ca o sa gasesc sfaturi, prieteni, sprijin, pt ca mi se parea ca sunt cea mai suparata fiinta din lume.Acum imi dau seama ca de fapt eu plang degeaba, si ca adevaratele probleme sunt altele.Daca ai langa tine un om care te iubeste cred ca e cel mai important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

sa va dea dumnezeu sanatate si sa va iubiti mereu!

un vot va rog daca va place la concursul- "clipe de vara" rod1-rod2 pag 25-26

Mergi la inceput