Licurici de ianuarie-februarie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mara este superba Flavia, eu am 28 de ani si nu stiu sa merg pe role

Irina eu ii dau debridat 2.5 de trei ori pe zi si nu avem decat 5200, e rau????

Cami ma bucur mult pentru voi, sa va dea DD multa sanatate

Ciufiuk mersi de raspuns, incepusem sa cred ca nu are nimeni umidificator. Cate ore il lasi sa mearga??Iese abur asa mult???Scuze pentru intrebarile tampite dar vreau sa fiu sigura ca e ok

Fetelor eu ies zilnic intre 11 si 17 afara dar nu ii dau cu nici o crema de protectie. Oare ar trebui de acum?????Eu il feresc cat pot de mult de soare, daca ii vine soarele pe fata putin in mers ma gandesc ca nu are cum sa ii faca rau. Voi ce ziceti?/

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

bebelusi incearca sa-l dai mai incet si lasa usa un pic deschisa la camera. nu pot spune ca iese mult abur.
in ceea ce priveste crema, eu zic ca tb dat, ca nu ai cum sa-l feresti de tot de soare. doar pe fata, manute, pielea expusa.
si eu i-am dat debridat ca pe propect, insa ult oara pedi mi-a zis sa-i dau 1ml de 3 ori pe zi, adica 3 ml pe zi, la 5kg200 (atunci)

Mergi la inceput

umidificatorul merge toata noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bebelusi eu dau aceeasi cantitate da de 2 ori pe zi

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

cami, felicitari pentru momentele de fericire maxima, traite ca mamica! Sa se faca repede bine bebelina si sa veniti acasa!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ciufik dar nu cred ca se poate da mai incet

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

atunci lasa usa deschisa putin ca sa va "aburiti" de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Fetele din Romania, cand stati mai mult afara cum ii schimbati pe bebei. Noi stam maxim 3 ore si trebuie sa enim acasa pt papa si schimbat, dar la vara am sta mai mult odata. Voi cum faceti, hai cu alaptatul e cam greu de gasit un loc retras ca nu-mi place sa se uite pustimea cum alaptez mai ales ca eu nu am mai vazut pe nimeni pana acum, dar cu schimbatul, mai ales daca face kk (deocamdata nu ne kk, dar sper sa da in curand)? Nu intreb fetele de afara ca am vazut ca la Dark exista baruri cu camera de copii.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ingrid macar 10 zile.Nici nu trebuie si nici nu stiu cum va avea/ nu scaun in fiecare zi.Vom vedea, dar in mod uzual se rezolva cu acest medicament si macar un scaun la 2 zile ar putea sa aiba.

Despre articol: nu m-a entuziasmat faptul ca se refera la un studiu facut pe 559 copii.Ca sa cred sunt necesare mai multe dovezi ca sa combata ceea ce scrie acolo : l'étude n'établit pas les raisons sociales et comportementales liées à la nourriture proposée par les parents. Sunt studii care au stabilit asta si care spun ca: alimentatia artificiala duce la obezitate cea naturala nu.

Cami dc medicul zice asa ASA E!!!!deci tuse seaca= acasa!!!
Bravo pt zambet!
Tresariri mai au si alti bebei..era o mamica aici care spunea asa ceva: bebe se intinde parca ar vrea sa apuce ceva si nu are ce si se sperie, era de fapt tot o TRESARIRE.Sunt normale, am tot ctit despre ele.Oricum acum cea mica este si speriata,se vor reduce ca si intensitate acasa.

Aalina nu mama , is cam chiauna, m-a trezit din ora in ora.Ce e drept nu a stat treaz mult da io stiu ce a avut?a vrut mereu tzitzi...

Ciufik ce frumos explici tu pt toata lumeaaaa!Si pt mine..F fain.Bravo!Eu sa fiu Ingrid m-as fi linistit deja

Bebelusi noi dam o doza medie ..acum tu ai dat spre maxim.Nu i bai!

Va pup

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Buna fetelor!
Raportez si eu evolutia din ultimele zile a printesicii noastre: vrea sa stea in fundulet, gata..s a plictisit pe spate..se inconvoaie de spate, se maraie si pana nu o pun macar la 45 de grade nu se lasa. Ea ar vrea la 90 de grade, dar eu zic ca abia dupa ce face 4 luni sa o pun intre perne asa. (acum are 3 luni jumate)E haioasa rau cum se maraie ea si cum depune efort sa se ridice. Si a descoperit piciorusele (ca mainile si le a descoperit de mai mult timp) si sta ca bastanii cu mainile pe genunchi. Mori de ras cand o vezi. Se uita la talpite uimita..ceva de genul..ce or fi alea!?? Daca o pun pe burtica, se intoarce in doi timpi si trei miscari pe spate..nu are nici o treaba...nu ii place pe burta doamne fereste. Tine bine jucarioarele in manute si le tot molfaie. Cred ca o deranjeaza gingiile ca tot baga in gurita jucaria special facuta pentru dentitie si suge la greu, musca din cauciucul ala. Sunt topita dupa ea! Creste vazand cu ochii. Sunt tare fericita!

Mergi la inceput