Licurici de ianuarie-februarie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

nu stiu cum vi se pare voua afara...dar pt noi nu e nicio problema sa iesim

ne imbracam corespunzator (a nu se intelege infofolim!) si mergem la parculetz asa cum ne-am propus

prognoza zice ca nu ploua, ca-s 23-24 grade

asadar, pentru cine ni se alatura la plimbarica si parculetz:

punctul de intalnire este parculetul mare de copilutzi din Herastrau (cu tobogane tub) care se afla in apropierea intrarii Charles de Gaulle (de la intrare, in fata pe partea dreapta), in jurul orei 11.
Noi o sa parcam la intrarea arcul de triumf si o sa venim dinspre aleea mare, pe langa statuetele curcan, gasca in fata tot dreapta (eu credeam ca toti copiii bucuresteni au poza cu acel curcan...io nu, ca's de la tzara-targoviste- de pamant)

pup pe toate si haideti la o

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

astazi andrei face 3 luni! . are cam 8,400kg si vreo 60cm .
mi-am propus sa-i fac un tortulet.
spre deosebire de unele fete ai caraor bb-lusi se dezbraca singuri, eu catre dimineata il dezbrac "personal" pe andrei pentru ca e f agitat si numai asa mai prinde vreo 2 ore de somn,

aalina, , multumim de aprecieri!

anca, admirat bebelus cu sapca

2 filmulete cu flavia pe role:

http://family.webshots.com/video/3077693810104998192NSsUEu
http://family.webshots.com/video/3000016910104998192beLOFi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Buna dimineata mamici va urezo zii buna tuturor....sa va traiasca licuricii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

neatza fetelor!
eu am gasit la chicco o crema cu f.p. 50 pt bebei de la 0 luni. se numeste 'suncontrol'. noi nu putem pleca in concediu (mare si delta) decat in iunie sau august, restul verii e f ocupat. eu as prefera iunie pt ca bebe va avea 5 luni, deci alaptez. plus ca august e f f cald... sotul prefera august ca e bebe mai mare si i se pare mai safe sa calatorim. deocamdata...chiar nu stiu ce sa aleg, si ar cam fi timpul, ca sa facem si noi niste rezervari.

puiutzul meu are 13 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Multumesc mult IrinaC! Acum mai zi-mi, te rog, cam dupa cate zile sa ma astept la un rezultat de la Debridat si daca bebele trebuie (sau va avea) scaun in fiecare zi?Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele

sper sa fie ultima dimineata in care va salutam de la etajul 8 al cladirii numite spitalul judetean constanta ... imi doresc sa nu il mai vizitam ...

medicul ne-a ascultat azi si ne-a zis ca ne auzim bine la plamani . .. mai are haraiala da cica e de la mucisorii care ii mai are ... IRINAC TU CCE ZICI DE ACEASTA HARAIALA??? ... apoi de tusit astept sa vad ca pana acu azi nu a tusit decat sec o data sau de doua ori ...

IRINAC CRED CA NE FACEM SURORI ... cum tresarea andrei??? ca azi noapte m-a terminat fii-mea ... toata noaptea a tresarit din orice ... si noi nu pateam asa ceva acasa ... chiar era obisnuita sa doarma in galagie ....

IN SCHIMB SUNT TARE FERICITAAAAAAAAA ... IERI FATA MEA MI-A DARUIT PRIMUL ZAMBET IN HOHOTE ... TOATA ZIUA A ZAMBIT LA MAMA EI ... IUBITA VIETII MELE ...

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Neata fetelor mai pe la pranz asa.

Irina sper sa fi dormit Ochila ca al meu a fost de straja azi noapte. Asa ca sunt numa buna azi... Vad ca e si destul de agitat si mananca des. O fi in crestere Eu m-am saturat de drumuri etc. Azi trebuie sa merg si la madicul de familie si la controlul de 6 saptamani. Si nu am nici un chef.

O zi faina si plimbari placute sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

neata!

am incercat faza cu lasat copilu' in patut sa adoarma singur cu okii la figurinele proiectate pe pereti, dar andrei spre deosebire de alti bebei a inceput sa vb cu ele, sa rada, sa chitaie si apoi sa tipe de oboseala. mai rau am facut .

irinac esti asa de dulce. si andrei de cand i-am stricat somnu' cu obisnuitul pe spate, se trezeste cel putin o data noaptea.

bebelusi - de ieri ma tin sa-ti povestesc cum facem noi cu umidificatorul si am uitat. am visat ca nu ti-am rasp, asa ca m-am trezit cu grija. so, noi avem umidificator Laica, cu abur rece, pe care il punem sa bata in directia patului/patutului, nivel mediu. umidificatorul sta pe o servanta si nu are nimic in apropiere. incearca sa muti umidificatorul intrun colt al camerei fara mobila, eventual pe un scaun.

ingrid - p elanga debridat, care sigur va da roade, pt ca si andrei facea la 3-4 zile si dupa ce i-am dat debridat pt colici a inceput sa faca de 5-6 ori pe zi, incearca sa-i faci si masaj pe burtica in directia acelor de ceas, eventual in cadita, la baia de seara. mai poti incerca sa-i dai 1 linurita de ceai de musetel, va avea efect laxativ. dar pt copiii alimentati la san nu e o problema dc nu ies pana la 10 zile (asa am citit) si in plus asta inseamana ca asimileaza f bine.

si bebe andrei se foieste noaptea. ajunge intotdeauna de-a latul patutului, motiv pt care am reorietat aparatorile, ca mereu se lovea de grilaj si se trezea.

o zi buna si asteptam poze de la intalnire; eu din pacate nu pot veni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

aaa, ca vorbeati de creme de protectie solara.
eu i-am luat ieri din gama avene (pt ca dupa baita de seara folosim crema de corp tot din gama avene- trixera), o crema pt copii, cu factor de protectie 40, hipoalergica.
miere sunt de acord ca bbii nu trebuie expusi direct la soare, dar este imposibil sa-i feresti 100%, plus ca trebuie sa aiba protectie si la umbra. de asemnea, soarele bland dupa ora 17 are rolul lui benefic, ajutand la fixarea vit D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

http://fr.news.yahoo.com/68/20090403/tsc-obsit-prcoce-surveiller-la-prise-de-04aaa9b.htmlAsta e articolul, IrinaC, despre luarea in greutate la bebei, trimis de med de fam.
Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput