Salajence la apelll!!![89]
Raspunsuri - Pagina 18
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Hei Salajencelor pe unde umblati? Noi iesim afara nu stiu cand mai viu la calcu. Poate deseara. O zi minunata! ![]() ![]() ![]() ![]() Dulciuri |
io-s aici, da fara chef.am o leneeeeeeeeeeeeeeee
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mikiriki Bine v-am regasit Oti ![]() Mihaela . stii tu de ce Eu sunt de acord cu intalnirea. Am scris si anul trecut.....Eu vin in 9 august si pana in 20 am timp de intalnire. Dupa 20 august am treaba O zi buna fetelor PS: Diana, noi ne cunoastem live Miki |
waw,miki, deci va nuntaliti?moama ce fain.va vedeti tuate neamurile, puneti de chef si alea ,alea.super, super.
mai haica pana in august mai e putin si punem de un dezmat
.
dianaiulie2009 spune:
Salutare si de la mine !
Nu stiu ce se intampla cu mine , dar parca in ultima vreme sunt tot mai obosita. In rest, cu munca , cu fetele care sunt nerabdatoare sa vopsim ouale si sa facem tortul.
Mihaela, tortul cu visine il voi prepara pentru acest Paste. Bafta la scoala !!!
Cam atat de la noi ... pupam toata gashka de salajence 
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui dianalaura Salut si de la mine! Miki, serios? Amu imi zornaie rotitele in cap, oare de unde ne cunoastem? Pune si tu o poza pe undeva, sa nu stau in ceata.... Azi am facut miscare la greu, astia cu autobuzele sunt in greva, asa ca am luat caruciorul din dotare si copilul atasat Acum am culcat copilu, de fapt s-a culcat singur, am ceva de scris si apoi dupa-amiaza ma duc si eu sa probez ceva rochii pt nanasit cu mama. Miki, anul asta e anul salajencelor nanase> Si eu, si Bia, si Oti nanasim anul asta. welcome to the club diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007Piscotel Torturi |
Diana,e buna bramza de la viomil.si eu sunt fan
.waw,diana mai avem o luna pana la marele evenimet.in puii mei si io n-am toale .bine da nu am depus nici un ofort ca sa caut.mno, musai sa ma mobilizez dupa paste si sa trec la shopping de toale de gala.oricum io nadraji imi iau.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui dianalaura Tu Miha, tu, gata sa nu te recunosc! M-am uitat la albumele mai vechi...ce faci fata in Germanica? ![]() diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007Piscotel Torturi |
elucidati misterul
de unde va stiti?hai la raport ca-s curioasa
dianaiulie2009 spune:
Am uitat sa va spun sa mai treceti o nasica pe lista ... merg si eu sa o cunun pe vara mea din Germania. In decembrie face starea civila , iar in 26 iunie anul viitor va fi nunta !
Bine ati re-venit nemtoaicelor 
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_specht ma da pe tine toata lumea te cunoaste mikirikikiki |
fata ,taci ca si noi te cunoastem pe tine.din poze unele.da nu-i bai ca la vara nu scapi de fumurile mele
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui piticutz liniste ca-n biserica aici. Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. - Dr. Seuss |
deci "latru" fara ecou
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui anacezara Am uitat sa va spun sa mai treceti o nasica pe lista ... merg si eu sa o cunun pe vara mea din Germania. In decembrie face starea civila , iar in 26 iunie anul viitor va fi nunta ! Bine ati re-venit nemtoaicelor ![]() |

chiar e anul nanaselor salajence
sa vedem cine mai urmeaza.
piticutz spune:
Ba vad ca nu e chiar liniste, o voce tot se mai aude(Bia).
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss

de