Salajence la apelll!!![89]
Raspunsuri - Pagina 17
dianalaura spune:
Salut si de la mine!
Miki, serios? Amu imi zornaie rotitele in cap, oare de unde ne cunoastem? Pune si tu o poza pe undeva, sa nu stau in ceata....
Azi am facut miscare la greu, astia cu autobuzele sunt in greva, asa ca am luat caruciorul din dotare si copilul atasat
, si da-i drumu pe jos pana la astralis si inapoi. Mi-am luat ceva branza de la Viomil, cica e buna, mi-a fost recomandata de cineva. Grosul cumparaturilor le-oi face in una din serile astea, cand o veni husbandul acasa, ca m=-am saturat sa car in maini.
Acum am culcat copilu, de fapt s-a culcat singur, am ceva de scris si apoi dupa-amiaza ma duc si eu sa probez ceva rochii pt nanasit cu mama. Miki, anul asta e anul salajencelor nanase> Si eu, si Bia, si Oti nanasim anul asta. welcome to the club ![]()
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
dianalaura spune:
Tu Miha, tu, gata sa nu te recunosc! M-am uitat la albumele mai vechi...ce faci fata in Germanica? 
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
mihaela_specht spune:
miki aber tut mir leid(imi pare rau),eu cred ca asa prin 20 o sa fiu in romania.
ma da pe tine toata lumea te cunoaste mikirikikiki ![]()
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
giulia71 spune:
saluatare Mihaelelor,
bine ati revenit printre noi:))
pe mine ma mai stiti?![]()
de pe vremea cand eram "madame" de la France![]()
ce facti gashca???? p'afara ca e cald si mumos?
uneori gandesc prea mult....
piticutz spune:
Serus, Mihaelele!
Bine v-ati revenit!![]()
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiriki Neatza ....Intoarcerea ratacitelor Va doresc spor la treburi ![]() Miki |
bravos.
asa va vreau
tzuc apasat nemtoaicele.
va asteptam mai des peplantatie.
piticutz spune:
liniste ca-n biserica aici.
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_specht Otilia pai eu nu am stiut ca tu mai ai un fecior pana azi.sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii. miki in noapte ratacesti.bine ai venit in salaj pai daca si noi si tu mergem in august acasa poate o intalnire fetelor? mihaela si Dennis 20.09.2005 www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis ![]() Dennis-puiu www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei |
fatooooooooooooo,punem de ce vreti
in august zici?
miki si tu to in august?