Aspirante optimiste >20 ani(397)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

multa dreptate aveti...pai la inceput a fost mama lui...deh soacrele ...a spus ca se omoara daca ii calc pragul...ca si cum as fii o ciumata..aratam chiar si bine aveam 52 de kg..toti dintii intacti....fara avorturi la activ,cu parinti inca in viatza...cu casa parinteasa singura in curte....acolo ne vom face si casa desi soacra inca nu stie...o sa afle acum de pasti...asa a ales sotul cu gandul ca coplul lui nu va mai trai cu sapa in mana ci in centre comerciale,in mijlocul ardealului departe de femeile barfitoare care sunt intr-un satuc si alt lucru nu stiu a face dacat barfii...nu ca oamenii crescuti la tara sunt altfel de cie cresc la oras sanu jignim pe nimeni...dar acolo chiar e fundul pamantului....si educatia soacrai care i-a dato copilului ei se vede..dar sa trecem si pe langa soacre ca subiectul ei nu e aici...asa si ea da in carti cica mai mult de 2 ani nu stau cu fiuso..asa a vazut ea...si acum in august se implinesc 2 ani.acum nu stiu cum o fii..doi an de casatorie care se implinesc in august sau 2 ani de cand ne-am cunoscut adica in ianuarie pe care deja i-am implinit'
de ce soacrele sutn asa rele...ca doar nu i l-am furat eu...era aici in italia de 7 ani...ce sa mai cred...
eu daca am avut ciclul pe 12 martie....ovulatia nu stiu cand...e posibil sa raman gravi...eheee.iupii.vb si mai vedemmm

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Buna fetele!

Vad ca am nimerit in toiul unei discutii sensibile.
Eu cred ca putem invata din tot ceea ce traim - dintr-o copilarie nefericita, dintr-o relatie sfarsita, din lacrimi, disperare, din tristeti sfasietoare, din amintiri dureroase. Si ele compun viata noastra si nu vom putea niciodata sa facem pasul mai departe daca nu acceptam ceea ce am trait. Acceptare inseamna nu renuntare sau resemnare, ci pur si simplu puterea de a gasi resursele sa treci peste toate incercarile. Ceea ce nu te omoara, te face mai puternic! - e o vorba care are mult adevar in ea. Nu cred ca este om pe lumea asta care sa nu treaca prin momente dureroase, oricati bani, faima, prieteni ar avea.
Sa nu se inteleaga ca sunt de acord cu o relatie abuziva sau cu tirania unora. Dimpotriva, fiecare e dator sa faca totul pentru a se ajuta pe sine, fiindca doar asa poti ajuta si pe aproapele tau. Si traind intr-o stare de nemultumire permanenta, frustrari, conflicte nerezolvate, nu reusesti decat sa contribui la adancirea problemelor.
Si eu am avut momente in care au existat neintelegeri. Desi suntem impreuna de 8 ani si casatoriti de aproape 1 an, tot descoperim lucruri noi si e nevoie sa ne "sudam". Cred ca tot secretul unei relatii reusite e sa nu ceri de la celalalt mai mult decat iti poate da. Eu incerc permanent sa-mi autoevaluez asteptarile si sa le retusez pe ici pe colo. Sunt si eu un fel de dominatrix , care vrea ca celalalt sa faca imendiat ceea ce vreau eu si daca se poate sa-mi ghiceasca si gandurile si sa stie dinainte dorintele mele. Dar lucrez si eu cu mine...

Sper ca nu v-am plictisit cu cuvintele mele...

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Neli,sa nu te mai gandesti la ce zice soacra-ta ca a vazut prin carti,important e sa-ti vezi de viata ta alaturi de sot si de copilas,ei sunt cei mai importanti pentru tine nu soacra.In general mamele de baieti care se insoara tot au impresia ca sotiile pe care le iau nu sunt bune,ca nu stiu sa gateasca ca ele etc si ca fiul lor nu o sa se mai simta ca acasa.Dar sa fii convinsa ca celui care nu-i convine langa nevasta pleaca singur,iar cel care are tarie nu apleaca urechea la ce spun cei din jur si lupta pentru familia lui.Depinde f mult de caracterul omului in general.

Mergi la inceput

Danny, ce bine mi-ar prinde un gratar in desert la umbra de palmier cu vedere la camile... Visez si eu cu ochii deschisi...

De dimineata am avut asa o stare de naspa, dar imi revin eu - niste activitati domestice si trece. Iar m-am trezit cu gandul ca as fi putut fi mama si copilul mea ar fi avut 2 luni...
Inca mai retraiesc momentele alea si cu siguranta nu o sa treaca prea curand. Aici tre sa aplic ce am scris mai sus. Mesajul mi se adresa inclusiv mie.

Nelacris, cu siguranta se vor aseza lucrurile intr-un fel sau altul. Daca va iubiti si daca aveti rabdare unul cu altul, veti trece frumos prin viata. Mult noroc!

pentru voi toate. E primavara si e o zi frumoasa. Sa ne bucuram de ea!

Another day goes by

Mergi la inceput

Elenii,nu ne-ai plictisit,ba din contra ai accentuat niste aspecte din care trebuie sa luam aminte.Asa zic eu....
Si eu sunt casatorita de aproape un an,dar am stat cu sotul doar 3 luni si astea adunate,si inca nu am reusit sa ne cunoastem indeajuns.Eu momentan sunt o norocoasa,sotul i-mi tolereaza capriciile,dar i-mi dau seama cand exagerez si incerc sa dreg maioneza....eu sunt mai ,,spirt''si el este mai calm si calmitatea lui ma irita cate-odata si ma dau in stamba iar el rade de mine si ma face ,,argint viu''si de-aici incepe relaxarea mea si devin mai cumpatata.Trebuie sa lasam unii de la altii ca sa mearga rotitele ca altfel daca sunt doua pietre tari ies scantei.Nu degeaba se spune ca D-zeu a lasat un bou si o belea...ac e mai greu de spus care e boul si care beleaua
Viata e mereu o punte de incercare pentru fiecare!

Mergi la inceput

Ce-am ras! Chiar nu stiam asta cu boul si beleaua. La noi, e diferit. Cred ca suntem pe rand si unul si altul. Probleme la noi e ca semanam prea mult. Toti care ne vad prima daca cred ca suntem frati. Seman fizic mai bine cu sotul meu decat cu fratele meu. Si nu avem tata diferit! Si ne "aprindem" amandoi la fel de repede. Bine ca ne trece... Cel putin, pana acum asa a fost.

Another day goes by

Mergi la inceput

Elenii,te poftesc cu drag la un gratar si la o plimbare cu camila.
De fapt pe toate va invit la un safari in desert
Cum spunea cineva(nu mai stiu cine)sa mutam clubul ,,oului''nu numai pe forum ci si in desert...ce frumos ar fi Doamne!Sa stam la taclale la unbra palmierului.....Dar cine poate stii...poate ca visul devine si realitate.

Mergi la inceput

Pentru Doula - si demoniza e . Trece-o si pe ea la gravidute. Am vazut-o eu pe la o odisee, parca cea de sept-oct 2009.
Sa fie mai groasa lista gravidutelor!

Another day goes by

Mergi la inceput

Se spune in popor ca ,,boul'' e cel care trage greul casei iar ,,beleaua''e cel care e mai carcotas,mai nemultumit...Tocmai de aceea am folosit expresia asta,pe la noi prin Dobrogea e des intalnita.(eu sunt din Constanta,parintii mei din Tulcea).
Sotul meu ma mai intreaba cate-odata cine e boul si cine e beleaua,si-i spun ca suntem pe rand in functie de capriciile zileiPe el il amuza termenul de ,,bou''are mereu impresia ca boul nu e cel care trage la jug(cum se spune)si pur si simplu ,,bou''o vita ca atare,fara minte...si se pune mereu pe sotii in discutii care ne amuza tot facand comparatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

apropo de soti...
danny si la mine e la fel, eu mai apriga, el fffffffffffffffffffffffffffffffff calm. la inceput asa ce ma apucau trepadusii cand eu eram preocupata de ceva sa fie bine, sa iasa bine, sa fie toata lumea multumita, si el caaaallllmmmm...
si facand comparatie cu ce fu intre parintii mei, am ajuns la concluzia ca greseam enervandu-ma. si uite asa am invatat si eu sa fiu mai cumpatata... si jur ca e tare bine asa. eu pe al meu il stiu de vreo 9 ani... ne-am cunoscut, ne-am placut dar si-a bagat coada... dupa 3 ani si ceva, parca ne-am vazut mai bine... si de data asta nu am mai lasat pe nimeni sa se bage intre noi. am pus bine mana unul pe altul si... am ajuns pana astazi... din ziua in care m-am casatorit si pana azi, nu ne-am certat decat o singura data... si de ce? pentru ca el imi tot aducea acasa peste si pui (lucra cu de-astea), si eu aveam congelatoarele pline si nu mai aveam loc nici de un ac. si eu am comentat ca nu mai am unde sa le pun si el s-a suparat... el aduce acasa sa avem de toate si eu nu sunt multumita... era intr-o zi de 31 decembrie. a fost cel mai trist revelion... dar spre dimineata ne-am impacat. de atunci nu am mai avut nimic. si sper sa ramana asa caatttt mai muuuuuult timp. doresc tuturor cuplurilor ca macar jumatate din norocul nostru sa il aiba fiecare.
de-ar fi si un bebic mic printre picioarele noastre, fericirea ar fi deplina.
dar tragem sperante in continuare...

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput