Aspirante optimiste >20 ani(397)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

multu mpt listutza..
cori..sincere mai lunga povestea...tu poti avea un cuv de spus ca ai salariu si muncesti..dar cand vine vb de bani..adica la mine..e lmunceste si eu tre sa tac...pot sa il alud pana cade cerul ca tot el e...si daca eu nu pot sa spal vasele ori le lasa acolo,si le spal eu la 6 cand ma trezesc...ori cateodat le spala el dar doar le trece prin apa si gata..si mie nu imi place....si cu copilul sta fr putin in timp ce se uita la tv....cred ca a schimbat 4 pampersi in viatza lui...nu vrea si gata ...spune ca eu sunt mama si sa vad de copil si el aduce banii si gura...la asta ma ref...daca eu sunt mare si poate a mint singura...bebe e mic si are nev de tata...orice as vrea sa fac nu e bine...am cump pasta de dinti pt bb pt ca ii mirosea guritza si are si el nev de o curatire la limbutza si dintisori si mi-a spus intr-un cuv ca o iau razna...daca el se spala pe dinti de cand avea 7 ani ..e problema lui...f...acum va las...ca si asa aveti voi gandurile voastre....sa apropo de un nou bebe...la probleme care sunt la mine...oate daca nu sunt gravi luna asta cred ca mai aman...nu as vrea sa fiu cu doi copii si el cu acelasi caracter..cu as putea schimba 2 copii la curuletz odata..sau sa dau sa pape la 2 odata..daca nu sa schimbat la 1 nu o va face nici la al 2lea

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

andreea,pai tare fr din partea lui...el mi-a spus ca sunt nebuna ca vreau al 2lea bebe ca sa vedem unde duce criza asta...dar in sinea lui cred ca nu e in stare sa aibe pe cap si inca un bebe..sau nu e asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

imi pare rau ca situatia e asa grea cornelia

http://mt.lilypie.com/VvQFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Off mai Neli ca tare naspa mai e situatia ta,dar stii cum e?,,CAINII LATRA URSUL TRECE''daca tu simti ca in viata ta mai e nevoie de un bebic da-i bataie,o sa se obisnuiasca cu gandul.Stiu ca e greu si ca toate cad pe capul tau tocmai de aceea e numai si numai decizia ta.
Barbatii astia sunt ca niste copii,trebuie sa-i lauzi ptr orice fapta bunasi dupa parerea mea conteaza ff mult comunicarea si caderea de acord a ambelor parti,dar cand nu merge femeia trebuie sa ia initiativa ca e mai profunda in gandire,barbatii sunt superficiali(in marea lor majoritate)

Iubita eu incerc de trei luni sa raman gravida,daca in prima luna nu am ramas am recurs la o prostioara,adica am luat Closty fara o recomandare de la doctor(asta in luna februarie)iar in martie mi-a venit cm cu intarziere de 13 zile desi eu sunt ,,ceas'' la 28 de zile.M-a mancat ,,undeva''sa iau pastilele si m-am simtit naspa rau dupa ele in perioada de ovulatie,am avut greturi,sani mariti si durerosi,ma intepau ovarele,parca si ,,dansa'' ma durea pe dinafara...Sa vedem ce-o fi luna asta mai am cateva zile pana la ovulatie...sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Apropos!sa nu faceti ca mine!Eu am zis ca fac o fapta buna si am dat-o in baraNasa mea a luat closty si a ramas insarcinata dupa 8 ani de incercari si am zis sa incerc si eu desi doctorul mi-a zis ca nu am probleme si pot face copii.
Eu am facut analize de sange,ecografie,testul papanicolau,si un control in perioada ovulatiei si mi-au iesit ok.
Poate nu am patit nimic rau la ovare dupa pastile si o sa-mi revin luna astaca tare nesabuita am fost.Din prea multa dorinta gresim...de aceea trebuie sa luam lucrurie in ordine lor fireasca.

Mergi la inceput

poate nu a afectat cu nimic dani...ai incredere...
multumes fete pentru incredere...ce mi-as dori si eu un sot care sa imi dea dragoste...p el nu cred ca exista....eu ii cer flori cateodata..daca ar fii sa vina el cu flori la mine din senin cred ca ar venii sf lumii.adev e ca nu a fost invatat sa iubesca....si eu acum nu am timp de el sa il invat si nici daca as acea nu as reusi..
sa vedem cu e cu bb doi..noi ma istam pe aici vreo 2 ani pana merge cris la gradi apoi eu plec in tara el daca vrea poate sa mai stea....dar nu cred...si de asta am zis sa fac inca un bb acum.daca tot tau acasa cu 1 pot sta cu 2...si asa se vor juca impreuna,mai nou cris trage copii afar din carutz pe strada sa ii dea jos sa se joace cu ei....eu zic ca merita sacrificiul pt el..adica sa am 2 bebei si sa nu am nici un ajutor...sa zicem aproape nici unul....apoi cand ple cacasa o am pe mama,ma ajuta ea...si eu vreau sa imi continui studiile si sa lucrez...toate astea la 22 de ani...am vise nu gluma..multu ca m-ati ascultat...PROMIT CA NU VA MAI CICALESC...
Haiditi fitilii icu testilii...sa curga cu liniuteze...

Mergi la inceput

Iubita,nu exista oameni perfecti.Esti tanara si poate inca nu l-ai putut ,,citi'' pe sotul tau,uneori iti trebuie o viata de om sa poti face lucrul asta.Fii sigura ca te iubeste,altfel nu se casatorea cu tine,dar poate nu arata lucrul asta,multi barbati sunt asa inchisi si mai zgarciti in fapte si in vorbe,dar asta nu inseamna ca in adancul sufletului nu ascunde un dorb de sensibilitate si iubire.
Nu te descuraja pe tema asta....asta e parerea mea.
Tanamera,aseara a plouat in Dubai,tocmai cand ne-am strans un grup de romanasi si am iesit la un gratar in desert.A fost superb sa vezi cum cad picaturi de ploaie peste nisipul incins.Va trimit de-aici numai raze de soare sa va incalzeasca si pe voi si sa vina primavara cu multi bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

nelia e trist tare cu barbatul asta al tau. eu una asa ce i-as omora, incet sa sufere, pe astia care nu au inima...

si stiu ca ti-e greu. dar tu va trebui sa inveti sa ai grija de tine si de copii tai, cati vor fi in final... ai 22 de ani am inteles, o viata luuuuuunga si frumoasa te asteapta. sa nu iti fie frica sa o traiesti. viata ta! nu pe a sotului nerecunoscator si imatur.

eu am parintii divortati de ani de zile, si sincer tare nu e bine la copil sa creasca intr-un mediu mmmmm... neadecvat, sa zic asa. eu si acum sufar din cauza anumitor momente din copilaria mea. certurile, reprosurile, mama plangand... cu mana pe inima spun ca eu nu am simtit ca am avut tata. tata era o simpla prezenta in casa, care doar avea nemultumiri, ca noi suntem obraznici, ca plangem, ca de ce vrem sa ne jucam cand el este obosit... tatal meu nu suporta sa mancam cu el la masa. intotdeauna mama ii dadea lui sa manance singur, si apoi mancam noi si ea. si multe altele... mama a indurat pentru mine si fratele meu. dar uite ca noi am crescut, avem o viata inainte... dar viata ei s-a trecut alaturi de un om egoist. degeaba acum spune ca ii pare rau ca a gresit. eu l-am iertat, mai mult pentru ca a ajuns sa imi fie indiferent. in rest, am grija lui, ii spal, ii fac curat, ii fac mancare... dar nu imi tremura inima pentru el.
pentru mama insa, as ucide la nevoie.

nu crede ca ideea e sa te desparti de sotul tau. departe de mine asa ceva. intai trebuie sa lupti sa fie bine, sa epuizezi orice solutie de a face casnicia sa merga in continuare intr-un mod frumos si armonios. dar cand nu vei mai avea ce face cu adevarat, sa nu stai din motiv de frica, sau pentru copii, sau mai stiu ce altceva. nimani nu are dreptul sa se bucure de sufletul tau fara sa merite.
eu iti doresc sincer sa va fie din ce in ce mai bine. invata sa te apreciezi, sa te iubesti. si tu esti importanta. sotul tau nu e un copil care trebuie crescut. nu esti tu mama lui. tu ii esti SOTIE si trebuiesti tratata ca atare.

iarta-ma daca am depasit cumva limita bunului simt... sincer, iti doresc sa va fie bine. te pup.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Cornelia fruntea sus,fii optimista,lasa ca se rezolva toate cu timpul vei vedea.
Danny si a reusit ploaia sa va imprastie,sau ati savurat in continuare gratarele?

http://tt.lilypie.com/DXpHp2.png

Mergi la inceput

Da de unde...am stat cuminti in ploaie si ne-am bucurat ca niste copii dat fiind faptul ca aici ploua ff rar.Am mancat gratarele in continuare(bine nu si gratatrele in sine)si ne-am pus la adapostul unor umbrele uriase.E un loc special amenajat in desert pentru a iesii la gratar inclusiv oaze de verdeata cu pomi si iarba gazon.E super!Inca nu am ajuns la padurea seicului in inima desertului,a facut asta o padure superba si destul de mare pe care o iriga noaptea(bine,nu el)Seicul Dubaiului are casa in desert dar pe-acolo nu se poate ajunge.Au promis sotii nostrii ca de Paste o sa ne duca la padure,poate asa o sa ne simtim si noi mai aproape de casa.
Off ca uneori viata asta e plina de ,,greutati''si ma intristeaza povestile traite de unele fete.Important e sa invatam din ele si sa nu ne sacrificam si sa ne punem zalog tineretea pe altarul sacrificiului,avem o singura viata si trebuie s-o traim ca atare.
Singurul nostru stapan suntem chiar noi,nu sotii nostrii sau alt-cineva,trebuie doar sa ne trezim din timp si sa batem cu mult curaj la poarta unei noi vieti,si cu siguranta ni se va deschide o usa in pragul careia o sa apara FERICIREA si IMPLINIREA.

Mergi la inceput