va e dor de bucuresti?
Raspunsuri - Pagina 4
abbi spune:
Si sa continuu....
am intrat la facutate si m-am facut, chgipurile, mai intelectuala la cap.Deh, te schimba , naica Bucurestiul!
Prima luna, aveam dureri de cap:dak mergeam cu autobuzul sase statii, ma sufocam, picioarele imi erau moi si as fi dormit in tramvai, in autobuz , in metrou, pana la depou....
Apoi, m-am indragostit:n-aveam bani de buzunar prea multi, mergeam pe jos prin parcuri si admiram cladirile,locurile, Cismigiul....
Si acum mi-e dor de prima mea locuintza: o garsoniera micutza , undeva in Tei, unde mi-am gustat din plin singuratate si revolta amara, lecturi infrigurate pana la trei dimineatza si apoi nopti incinse, de iubire nebuna.
Mi-e dor de Bucuresti, in fiecare zi
ralcat spune:
Sabina, faine poze, bun ochiul, sigura mana.
Dar de Bucuresti nu mi-e dor deloc si cred ca trebuie sa treaca mult timp ca sa mi se faca. Mi-e dor de prietenii mei din Bucuresti, si mi-e dor sa ma duc la teatru. Dar de "dragul" Bucurestiului din pozele tale si de tot ce reprezinta ele mai departe am plecat. Si nu regret.
Fa Doamne o minune !
ioanadara spune:
Sabina, mai pune cateva poze daca mai ai.Cea cu ceasornicarul dintr-un alt articol de-al tau de pe fotomazaic mi s-a parut asa de aproape de ceea ce inseamna pentru mine Bucurestiul adevarat.Bucurestiul boem pe care mi-l amintesc eu de pe vremea cand nu era asa usor sa capeti "buletin de Bucuresti"
Abbi, mi-a placut Bucurestiul vazut prin ochii mamei tale.Cred ca multi dintre veritabilii tarani vedeau in felul asta Bucurestiul.Ca o risipire inutila.Oare mai exista astfel de oameni ca mama ta acum la sate?Sau ei au disparut deja lasand locul doar celor care nu vad decat mirajul unei vieti mai usoare aici?
Sabina spune:
Ioana
http://www.flickr.com/photos/degetica/
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
abbi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanadara Sabina, mai pune cateva poze daca mai ai.Cea cu ceasornicarul dintr-un alt articol de-al tau de pe fotomazaic mi s-a parut asa de aproape de ceea ce inseamna pentru mine Bucurestiul adevarat.Bucurestiul boem pe care mi-l amintesc eu de pe vremea cand nu era asa usor sa capeti "buletin de Bucuresti" Abbi, mi-a placut Bucurestiul vazut prin ochii mamei tale.Cred ca multi dintre veritabilii tarani vedeau in felul asta Bucurestiul.Ca o risipire inutila.Oare mai exista astfel de oameni ca mama ta acum la sate?Sau ei au disparut deja lasand locul doar celor care nu vad decat mirajul unei vieti mai usoare aici? |
E foarte misto:in autobuz, eu si mama eram singurele persoane care vorbeau tare.Radeam si aveam lumea noastra, fara sa simtim stanjeneala spatiului insuficient, stangaci afisata a celor de langa noi.
o doamna, de buna-credinta, vazandu-ne cat de inocente suntem, nu s-a putut abtine si ne-a certat parinteste...era mai in varsta:se vede doamna ca sunteti de la tzara, tineti-va gentile alea mai pe langa voi, ca va fura cu totul!!!!!!
Am ramas traznite:dupa ce faceam patruzeci de minute cu ratb-ul, adik , in timpul asta am fi ajuns de doua ori pana la....tzara si inapoi, auzi , tu, sa ne mai si fure....ce lume ciudata...........
Mda, traim in lumi diferite, simultan si in proximitatea visului si a durerii...E frumos, pentru ca, totusi...traim
ellej spune:
Apropo de buletin de bucuresti. Va mai amintiti?
http://www.youtube.com/watch?v=bbWBnlBsvlo - unde esti, draga mea din bucuresti...
Nu mi-e dor de iepoca de aur in sine, doar de Bucurestiul meu (de fapt, mi-e dor si de Baraganul meu, al copilului de agronomi "deportati la tara" :)). Probabil fiu-meu o sa strambe din nas la filmul asta, dar reprezinta chintesenta copilariei mele, desi pe alocuri pare / este ridicol.
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
mariamunteanu spune:
Mi-e dor de Bucuresti . Sa revin, sa petrec cateva zile acolo si sa plec mai departe. Imi trezeste nostalgii si-mi readuce zambetul, dar nu mi-as dori sa mai locuiesc in el.
Maria
abbi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellej Apropo de buletin de bucuresti. Va mai amintiti? http://www.youtube.com/watch?v=bbWBnlBsvlo - unde esti, draga mea din bucuresti... Nu mi-e dor de iepoca de aur in sine, doar de Bucurestiul meu (de fapt, mi-e dor si de Baraganul meu, al copilului de agronomi "deportati la tara" :)). Probabil fiu-meu o sa strambe din nas la filmul asta, dar reprezinta chintesenta copilariei mele, desi pe alocuri pare / este ridicol. foarte misto!!!!!!!!!!! Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :) |
ioanadara spune:
Sabina, bravo, sunt foarte interesante pozele. Eu in general ma
omoram dupa peisaje ample in fotografie sau portrete dar acum incep sa inteleg ca si pozele urbane pot fi frumoase si nu doar purtatoare de informatie.