va e dor de bucuresti?

va e dor de bucuresti? | Autor: Sabina

Link direct la acest mesaj

http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=0&categ=0&idstory=316

sunt f putine imagini....dar..:)
enjoy.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Eu sunt din Cluj, am fost doar de cateva ori concret la Bucuresti si prin 99 am stat 1 luna la cineva in zona cu biserica Casin.
Sunt zone superbe in Bucuresti, are un aer elegant...dar ca oricare alt oras din Romania omul sfinteste locul.
Din pacate orice este frumos in Ro se strica si se murdareste si Buc nu face exceptie. In 2004 am stat o noapte la cineva la et 7 intr-un cartier ( am uitat ) si afara niste vecini isi faceau mici si gratare si au facut un scandal cum in Cluj doar la tigani vezi.
Este un oras pitoresc si sper sa evolueze in bine nu in rau.

www.de-azi.ro
poze familia mea

inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Mi-a placut atmosfera creata.
Ce de amintiri ma napadesc si pe mine de cate ori merg prin locuri atat de cunoscute: Lipscani, magazinul Victoria, gogoseriile, Sf Ciprian.

Ce miros dulce de "vremuri trecute " am in nari.Oare ce vor mai intelege copiii nostri din Bucurestiul vechi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu stiu....eu m-am gandit s-o iau cu mine pe Sofia la fotografiat, dar uneori mi-e teama si mie, dar impreuna cu un copil....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Ah, NU, de Bucurestiul acesta nu mi-e dor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Macrina, dar de care Bucuresti? ma intreb daca ai inteles ce-am vrut sa spun :) Chiar sunt interesata care e Bucurestiul tau.
asteptam diaspora la o discutie despre senzatii de capitala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Sabina, mai in gluma, mai in serios, stai inca vreo 2 saptamani, pina dupa Paste cand vom veni in Buc, si iti voi spune impresii "la cald"

Asta toamna cand am fost in Buc am pozat cateva cladiri, intersectii din Buc, ca sa ma uit cand mi se face dor si sa imi treaca....

Nu zic, (mai) sunt si zone dragute, insa eu mi-s mai pragmatica de felul meu si atit timp cat majoritatea timpului nu ai de-a face cu zonele alea dragute, ci cu totul alt tip de atmosfera, chiar ajungi sa nu le mai vezi nici pe cele frumoase.
Un oras este un tot, nu poti sa il analizezi numai dpdv arhotectonic atunci cand traiesti acolo, ci ca pe un tot: oameni, arhitectura, clima, sistem de transport...

Cam atit!

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Imi este dor de Bucuresti atat cat sa vin o saptamana in vacanta.
Am amintiri placute din studentie cu acest oras dar s-a schimbat mult de atunci(prea multe constructii,prea aglomerat,neaerisit,oameni irascibili),pacat...

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Bucurestiul de acum este murdar, da, este gri, este locuit de multe fiinte pe langa care nu-mi face neaparata placere sa trec insa el ramane undeva in adancul meu orasul copilariei, al adolescentei si al amintirilor mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia popescu spune:

Exista locuri extrem de pitoresti in Bucuresti, numai sa ai timp si dispozitie pt a le aprecia. Nu ma refer la locurile dichisite- parcuri, marile bulevarde ci la stradute modeste, cu iarba care creste printre pietrele de pavaj, cu case frumoase dar modeste, scorojite, cu curtile acelea inguste, cu multe case insirate in lungul lor, cu multe familii care traiesc in aceeasi curte. Uitandu-te la ele te gandesti la istoria acelor case , acelor oameni...probabil ca un stramos al lor avea candva o proprietate mare, apoi au venit lipsurile, a vandut o bucata, a avut multi copii pe care i-a impropietarit cu cate o bucatica de teren si a ajuns sa transforme curtea intr-un microcartier locuit de descendentii aceleiasi familii. Asa cred...Mie mi se par interesante aceste curti comune, nu am mai vazut asa ceva in alte parti.
Imi plac la nebunie stradutele cu case evreiesti, din zona Mosilor vechi,Remus, Romulus, Mantuleasa - este un aer aparte acolo. Pacat ca multe au fost date tiganilor (sper ca acum au revenit la proprietarii vechi)...am vazut case superbe, fara usi, fara ferestre (facusera focul cu ele).
Mai este si cartierul de la parcul Carol... sunt stradute in panta si de sus vezi tot cartierul, peste acoperisuri. Sunt multi pomi, curti rurale, ce nu te astepti sa mai gasesti in Bucuresti.
Si zona din jurul palatului Ghica - este minunata (pacat ca este locuita...)
Asta este Bucurestiul de care mi-ar fi dor. Restul... gasesti si in alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Ehhh...doar stii cat am tanjit eu sa ma plimb pe stradute.Si nu mi-a ajuns nici 10 % din ce ne-am plimbat atunci...dar ma bucur cand mai regasesc o straduta cunoscuta din oras in pozele tale,si nu numai.
Felicitari pentru articol!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput