*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (238)
Raspunsuri - Pagina 17
luny spune:
aaah, am uitat, Ariel va pupa pe toate, a spus ca-i e tare dor de crenguta, dar momentan este ff ocfupata, si spera sa poata intra cat de curand! in rest, copii sunt bine, toate bune!![]()
bitza, da' cine are casa bec acuma, ha?![]()

miha
santate si tie! Luca ce mai face,? nu l-am vazut demuuuult!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
bitza

, hai ma ca e duminica si au zburat din cuib sa profite de vreme si randunoii din dotare!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
nico, am ajuns la 145, in 7 aprilie.
nici macar nu-mi mai aminteam ca au inceput contractiile (false) din 6. a durat ceva pana in 9
luny
, n-am mai avut vreme sa descarc poze. ca a fost o perioada foarte dura
. da' m-oi harnici cumva...
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
mergem si noi la plimbare
va
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
Kya spune:
Noi ajungem azi prin Botanica, ca n-am mai fost de mult. Am hranit-o, o imbrac si plecam.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:
va invit la o gura de cafea,acu'reusesc sa-mi beau si eu cafeaua linistita...ne-am trezit pe la 10,am papat si am iesit afara,socrela a gatit ,am mancat toti,a papat si andru ciorbitza ,acu's-au bagat toti in barloage,andru doarme si el si pot ciripi si eu un pic linistita...
mi-am sucit gatul ,ochi incrucisati cu filmuletul lui luny
am vazut o scumpete mica de alice...ce viteza are puiutza si ce vorbareata sunt,ce desene misto ai tu pe pereti![]()

mstela sanatate
mihutza11

si lasa tampeniutele![]()
olga multa sanatate si distractie placuta la tara
off
iulia cu mucisori...doamne ajuta sa nu raceasca...off barbatii astia
clau
si distractie placuta la MC si plimbare placuta in parc
mihap e nostalgica
si tu esti bolnavioara,multa sanatate...
ariel
si mie imi plac atomici...si eu sunt la fel dar am intrat intr-o familie mai putin atomica ce ma fac
noroc cu andru ca seamana cu mine ...
bitza
si plimbare placuta
kya
si tie plimbare placuta...defapt tuturor plimbarele placute ca sunt sigura ca nu sta nimeni in casa azi...
si noi o sa mergem in PARCUL MARE
al craiovei,astept sa se terzeasca andru ,ii dau sa papaceasca,il pregatesc ,ii iau lopetica ,grebluta si galetusa si nisiputz scrie pe noi...
va pup si eu si va doresc o duminica placuta...hai ca a venit soata si ma goneste de la calculator ....multi pupici....
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
clauclau spune:
Heloo!
Am culcat Sufletica si o predau lui tacso ca trebuie sa plec cu Razva la party peste o ora. O sa-i gasim in parc pe la 18.
Bitza, bravo si felicitari pentru curatenie.
Mihatp, si tu Brutus??
Eu sunt la cap. 108, tocmai am nascut!
Multa, multa sanatate, sa treaca repede raceala.
Plimbaceala placuta la toate randunicile, este superb afara, noi abia am intrat in casa sa-si faca mandra somnul de frumusete.![]()
Pa, pa.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
elara spune:
Salut. 

Va multumesc frumos pentru felicitari si pentru caldele voastre urari. 

Din pacate acum suntem raciti toti 3 cum nu am mai fost de vreo 2 ani
Si cu Maria nu am deloc experinta la asa ceva...A trecut mai bine de o saptamana de simptome (stranut, cursa nas, tuse noaptea) care se agravau progresiv si fiindca nu mi-a facut febra deloc-deloc eu insitam cu osciloccocinum, cu apa de mare, batista bebelusului si vibrocil. Dupa aceea la sfatul dr. i-am luat baby inhalant, pivalone spray, colargol...Le-am incercat pe toate: NICI O BRANZA!
Ieri am trecut la Nurofen. Noroc ca azi mi-a dat prin cap si am vb cu Ariel la tel si m-a instruit..i-am luat fetei de toate: Coryzalia, Prospan si Tantum verde spray. Macar sunt mai inofensive. Doamne ajuta sa scapam repede!
Eu iau Osciciloccicinum 2 pe zi si pastile Halls (negre) pt durerile in gat. Din fericire nici unul nu avem febra.
Clau,iti multumesc pentru explicatii. Sper sa fie si la mine la fel chiar daca distanta e mai mica. Ma lamuresc eu cand ma duc la dr. ca la telefon nu mi s-a parut potrivit sa o intreb.
Sa stii ca de aia mi-a si dorit intotdeauna macar 2 copii, fiindca stiu ca implinirea e mai mare. Si am vrut acum fiindca m-am gandit ca sunt deja "intrata in mana"
si pe urma scapam de greu si gata, ne mai relaxam fiindca in 2-3 ani depasim greul si uitam tot, vor fi de-o varsta, putem merge oriunde vor fi maricei....In plus expeienta e recenta, avem de toate in casa (scaun de masa, de masina, scoica, premergator, caruciur) si mai e si legea asta favorabila care nu se stie cat va mai tine.
Ramo,
am fost placut surprinsa sa vad ca se mai gandeste cineva la mine avand in vedere cat de rar intru.
Cris, eu nu a auzit ca s-ar face a doua incizie de cezariana invers (vertical). Eu cred ca e la fel ca prima. Vertical se facea pe vremuri pana au descoperit ca uterul se reface mai repede cand incizia e facuta pe linia muschiului si nu perpendicular.
Numai bine va doresc tuturor. 

Edit: Nu ma lasa sa schimb semnatura la "profil personal" cica nu-sh ce se lucreaza la pagina si e inaccesibila de cateva zile. Asa ca eu editez mesajele sa trec
si daca se intampla sa nu apara inseamna ca nu am apucat sa editez.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008) si
5+
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Liana, dar ce ai patit de te-au taiat iar dupa 3 zile?
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008) si
5+
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca