*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (238)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nimeni nu a dat pana acum cafeluta!??! O dau io atunci :

So:

1. Eu tusesc nasol, muuult ameliorat insa ( cred ca si din cauza antibioticului pe care il iau din cauza unui granulom pe un premolar, granulom ce va fi executat vineri prin rezectie apicala. Imi tremura deja chilotii RAU, dar am incredere in doctorita, ca e prietena mea si e fata desteapta rau )

2. Sophie nu a mai facut febra, nici bube, insa tuseste si ea la fel ca mine Concluzia este ca a fost ceva viral! Daca ar si manca ceva...ar fi minunat. Sa stau linistita cand ia trei lingurite din orice??! NU

3. Radu e racit de aseara!

Ieri am fost la un coleg la curte, am stat afara de la 11 la 20:30, azi plecam la tara. Am vazut toate pozicile cu puii mici, da' nu mai am vreme sa fac scrisorica, ca tre' sa ma apuc de bagaj .

Puuup!

Cata, ai ajuns acasa? S-au te-au papat danezii?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata, multam de cafea Olgu, acum o beam si eu in mod real!
Mda, o viroza pacatoasa v-a muscat pe toti trei, inseamna ca Sophie e tare rezistenta, Doamne ajuta!
Si eu am intors laptopul ca sa vad filmul lui Luny...si iar m-am ofticat, exact precum o clasica in viata ca nu am fost si eu; dar a fost tare frumos si la noi ieri.
Ei si cum va ziceam, aseara randunoiul a mai scos-o pe Iulia la terasa la bere si in ciuda rugamintii mele de a nu intarzia, a adus-o pe intuneric cand deja era frig si ea imbracata tot ca ieri la pranz. Era copilul vesel dar cu mainile si capul efectiv inghetate. Urmarea: azi noapte muci, muci, chin la respiratie pana cand am ajuns sa o aspiram.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata
in sfarsit am si eu laptopul reparat

Olgule merci de caffe

ma duc sa citesc si eu ceva din urma ca Antonia sta calare pe mine si nu ma lasa la calc.

mai nou cand vrea afara si vad ca si acum cand vroia la mine in brate(si ma chinui sa scriu cu o mana)zice un fel de "haide"

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello!
deci: s-a trezit la 12 noaptea, s-a tzatzit vreo ora, cu mari fataieli de colo-colo prin patul meu, intr-un final a adormit la loc, pana la 5..apoi iar, la san, fataiala, maraiala, intors ca o sarma, pana aproape de 7, cand am mai dormit o ora, si gata!
cel mai interesant e cA nu e lesinat de foame, cum speram! i-am facut ou cu iaurt si branza, si nu vrea sa stea in scaun, abia i-am dat cateva lingurite, vrea la joaca, deja a umplut casa cu toate jucariile!..il las putin si mai incerc..
Alice am vazut poze si filmulete cu draguta ta! ce bine alearga!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, vin si eu la cafeu. Dau un raport mic si la treburi apoi!

Naty, imi pare rau ca a racit Iulia, intradevar seara se racoreste binisor in perioada asta. Sper sa-i treaca repede si cred ca acum si randunoiului ii pare rau dar nu a vrut nici el sa se intample asta. Ei au alta notiune a temperaturii de afara!

Olgutza, aoleooo ce mai trageti si voi. Multa, multa sanatate si distractie placuta azi.

Alice, ma bucur ca v-ati gasit partenera de joaca! Si da, lui Razvanel ii este dor de timpul petrecut doar cu mine. Mai pot face asta seara dupa ce o culc pe Rebe, dar putin ca si el face nani pana orele 22. Lasa ca se face si Rebe mare si nu o sa ma mai solicite asa de mult...abia astept sa-mi petrec vremea cu amandoi in mod egal.

Luny, este foarte fain filmuletul! Cum a dormit Muffa? Sper ca nu s-a trezit la 5 cum cobeai tu aseara!

Tuchi cred ca desface bagajele. Asteptam povesti si tuchisme multe!

Noi azi avem zi incarcata, la pranz mergem la masa la socrii, apoi fuguta acasa, culc Rebecca, plec cu Razvan la Mc la ziua unei colege, randunoiul iese cu Rebe in parc dupa ce se scoala, iar noi dupa party mergem direct la ei. Cam asa...acum au plecat dupa cadou si eu imi fac de lucru cu Sufletica.

Gata raportul, va urez o duminica minunata care pe unde mergeti. Ne auzim diseara.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Inca una ca am vazut ca intre timp a aparut si Luny, cu vesti nu prea grozave de noapte. Fata, imi pare rau, stiai tu ce stiai! Hai ca o sa treaca si perioada asta si peste ani o sa razi...

Si am uitat sa-i spun lui Alice ca i-am admirat frumoasa in poze!

Bubu, voi cum sunteti?

Simo??

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

neatza!
m-a mancat undeva sa ma uit pe la subiecte active.. si am dat peste un subiect despre amante.. si sunt fratee 48 pag in 2 zile scrise.. ar trebui sa ma duc la nani, dar nu pot.. sunt curioasa..

hai va pup! sa aveti o duminica frumoasa!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Olgule, deci ati scapat de rubeola, dar v-ati captusit cu viroza..multa sanatate ptr toti 3!
Si Iuliei, sanatate, sa treaca mucii!da' cine a fost cu tati la bere?
Kyaaaa, ai facut prajitura???????

Mergi la inceput

Clau, acuma, se putea si mai rau..duminica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

'neata randunici

eu am devenit nostalgica de vreo 2 zile si m-am bagat la odisee si citesc "jurnalul" de acum 1 an

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput