*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (238)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Alice pai depinde la ce pamant se refereau... Ca din ce am vazut eu prin parcuri, chiar ajung sa cred ca pamantul e caca (de caine) ca prea sunt multi

A lins fata mea tot castronelul de ou (cu tot cu albus) ficatel si 1 lingura de smantana. Nu i le-am mai facut pasta, i le-am taiat maruntel. Si le-a mestecat frumos (ca un iepure, cu dintii din fata ). Acum o imbrac si iesim afara. Dupa 3 ore de somn, papa si bibele cu suc de portocale, vad ca e foarte bine dispusa.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, bravo fetei, ce super a papat!
Stefu mic a adormit acum...

Alice, da, Vlad e bine, doar mai tuseste si el

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

'na seara!
Ma dor picioarele raaauuu...Am stat aproape 6 ore in Botanica. A tras Iulia doua somnicuri, a mancat de pranz, a venit si cumnata mea si am mai dat nenumarate ture...si ne-am intors ca sa-i dau copilului iaurt ca i se facuse foame.
Si acum a scos-o tati la plimbare iar (paranteza: a coborat cu ea si cu carutul inchis...ca se descurca el...au iesit pe usa, eu tocmai mi-am dat jos pantalonii sa ma schimb in hainele de casa...de jos din hol m-a sunat: "Vino sa deschizi carutul, ca nu stiu")
Asa ca pentru cine vrea sa o mai vada pe Iulia si Gradina Botanica ce a inflorit si incepe sa arate minunat,
Sedinta foto azi

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

home again
am iesit la locul de joaca de la Nerva Traian, unde trona un clan de tigani cu vreo 2 puradei, mancau seminte si ascultau manele!..asa ca lui Muffy nu i-a placut, ca el asculta Vibe si mi-a ordonat sa-l urc in taxi, si sa-l duc in IOR!
Si am facut o alegere excelenta, cu toate ca a fost chinuitor, cu geanta si carut, dar si-a facut damblaua cu leaganul, cred ca l-am dat 30 min si tot a urlat cand l-am dat jos, iar mai tarziu ne-am intalnit cu Rebecca, Sanzi si Matei! Ce fain a fooooost, toti piticii pe iarba s-au jucat super, si nu am avut aparatul foto..am un filmulet, sa vad cum il descarc de pe mobil, nu nu am mai facut asta pana acum!! S-o vedeti pe Rebecca ce pupa baietii, chiar stie sa pupe frumos, sunt invidioasa ca pe mine nu a mai apucat sa ma pupaceasca!
Alice eu sunt de acord cu tine, asa il las si eu pe Mufa, daca vrea sa guste, go for it!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Mi-am sunat randunoiul sa vad ce fac...cica s-a dus cu Iulia la terasa la bere! Si acum veneau inapoi

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

maaai, ce fata frumoasa!! ce palarie mov are Iuli, tare bine ii sta!iar outfitul e demential, eu sunt fan galben-verde, in combinatia asta!arata minunat Gradina Botanica, Naty, as veni saptamana viitoare, dar voi sunteti la cresa, iar in we, nu stiu daca vrea Liviu, si duminica lucreaza..oricum, anuntam inainte!

Mergi la inceput

ca niciodata, a cazut lat Mufa cum am ajuns acasa, doarme de la 7,30... oare se mai treezeste?..te pomenesti ca se scoala si nu mai dorme pana tarziu!

Mergi la inceput

Ba ia te pomenesti ca doarme Mufful pana maine la 8!
Luny, pai voi ziceai ca oricum iesiti dupa-amiaza; acum e lumina, e cald, nu ar fi o problema sa o iau intr-o zi pe Iulia de la cresa pe la 4 si apoi sa ne vedem (eu oricum dupa ce venim de la cresa o mai scot cel putin o ora afara)
Si multumim de aprecieri. Intr-adevar outfit-ul e superb, e cadou de 1 an de la cine alta decat nasa-sa Maxinne, daca nu ma insel e Debenhams.

Naty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Ba ia te pomenesti ca doarme Mufful pana maine la 8!
Luny, pai voi ziceai ca oricum iesiti dupa-amiaza; acum e lumina, e cald, nu ar fi o problema sa o iau intr-o zi pe Iulia de la cresa pe la 4 si apoi sa ne vedem (eu oricum dupa ce venim de la cresa o mai scot cel putin o ora afara)
Si multumim de aprecieri. Intr-adevar outfit-ul e superb, e cadou de 1 an de la cine alta decat nasa-sa Maxinne, daca nu ma insel e Debenhams.

Naty

soro, nu te-o auzi Dumnezeu, sa doarma el pana maine dimi??!! faza e ca ...e nemancat!!am incercat satropotesc, sa fac nitel zgomot, nimic, nu misca!
n-am si eu o nasa cu gusturi d-astea...cred ca 75% din ce-i cumpara copilului, le dau la tara nepotului, care are 2 ani, ptr ca le si cumpara mari pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ne-am intors si noi-rupti-cu totii! Runda 2 de parc s-a desfasurat intre 15.30 si 20.00

Alice am aceeasi problema-identica!! Nu inteleg parintii astia..Deh..educatia! Eu il las pe Mihai sa testeze ce vrea el,acum nu intelege mare lucru,oricum..Pentru ce sa-i impui io capu' cu toate stoooopurile alea?!

L-am lasat iar fara ham,pe iarba nu-i nicio problema-zici ca-i de la circ-asa tumbe face Nici pe aleile asfaltate nu i l-am mai montat,a cazut-dar civilizat-nu in cap! Usor,usor..sper sa ma tratez!

Da mai Nicoleta-exact la situatiile alea ma refer

Bravo Sanziana pentru castronelul curatel!!

luny-fata din clan! Hahaaa ce frumooos v-ati distraaat!! Bravo Rebe-pupacioasa mica!

Ma duc sa culc puiul ca azi nu am mai vrut sa-l culc de 2X.L-am culcat intr-o singura runda de 2 ore-atat!! Acum e rupt,frant,tandari,praf!

Pupicei la randunei si randunele+mamici!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput