*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (238)
Raspunsuri - Pagina 10
clauclau spune:
Zoze, nici eu nu i-am pus niciodata ham lui Rebe...cade, se ridica si tot asa! O ia si ea in toate directiile dar nu o pot ingradi in nici-un fel ca nu accepta, imediat tipa, asa ca o las singurica, eu fiind tot timpul in urma ei!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Kya spune:
Luny are dreptate. Dupa cateva cazaturi (atent supravegheate de ochiul atent al tatalui
) a invatat Sanziana cum e cu treptele si bordurile. Si acum (de cele mai mult ori, cand nu uita) sta cuminte si asteapta sa o ia cineva de mana, sa o ajute sa coboare bordura.
Zoze ce tare e Mihaita in nisip. Crea ca fii-mea nu s-ar descurca sa mearga in nisip, ar fi numai pe jos.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
Nuuuu...Nu ma intelegeti gresit-face ce vrea el-nu il tin,cade,se ridica,se tavaleste pe jos,aseara avea nisip si in scutec,dar sunt pe faza! Daca il vad gata sa ia cap-pun mana pe ham
Vere..m-am speriat ingrozitor atunci cand a cazut in cap
S-a aplecat sa ia nush ce,si a alunecat direct in teasta! A baunit de nu va spun-asta e zgatios,nici nu va pot povesti-e disperat,v-am zis..numai intr-un alergat o tine,arunca cu nisip,nu se uita pe unde merge,ia copaci,ziduri,borduri,ieri a cazut la nisip-direct in pipometru,avea gura plina de anticorpi![]()
..Azi dimineata nu i-am mai pus hamul,ca ma enerveaza si pe mine,ma intreaba lumea de ce il montez cu el,daca nu-l folosim,si stai si explica si..
Vreau casca de protectie de la chicco,Cris stie![]()
![]()
-fugim in parc! V-am pa!!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
luny spune:
abia acum a binevoit si Mufa sa pape! macar i-a placut arediul umplut!
plecam afara...p-aici prin zona, e tarziu de parc..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Rebe inca doarme, are deja 2 ore!
Mai imi fac o cafeluta, astept sa se scoale mandra si plecam si noi in parc, cred ca o sa fie super aglomerat, in weekend in IOR este nebunie.
Zoze, plimbaceala placuta, stiu ce nasol e sa cada puiul in cap, te cuprinde asa o disperare si o stare de vina...Nu vrei decat sa-l protejezi, sa-i fie bine lui, e normal, doar suntem mame!![]()
Rami,
Luny.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Kya spune:
Maaaai, dar doarme fata mea de 2 ore jumate!
Are papica gata, doar sa se scoale, sa pape si fugim in parc. Mergem in IOR, cred.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Zoze, eu sunt de acord cu hamul. Dar folosit pentru a sustine copilul sa nu cada cand merge/alearga, nu sa il inveti sa mearga cu el (sincer, nici nu cred ca se poate asa ceva)!
Si eu am folosit cu succes hamul cand Stefan avea 1 an si 3-4 luni, toata lumea din parc ma intreba cati ani are si apoi se mira ca, vezi, nu stie sa mearga singur la varsta asta (incepusem sa ma si enervezm da na!)! Dar eu nici macar nu il tineam de el, doar cand o lua la sanatoasa si ma temeam sa nu dea cu capul de jos, ca tot nazbatios era si el cand era mic! Da vedeau babutele hamul pus si sa nu comenteze si ele?
Ce era sa fac daca el alerga, nu mergea, ca toti copiii?
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
bubu05 spune:
In sfarsit a mancat si Stef pe ziua de azi...ce ti-e frate, cu raceala asta
...si colac peste pupaza mai face si kk moale si i-am facut orez cu morcov si carnita...tati nu reusise sa-i dea s apape si l-am pacalit eu si a mancat tot castronelul
I-am facut si ceai de menta si i-am lasat bibele la indemana sa bea cand vrea...of, eu uitasem cum e sa fie bebe mic bolnav...e greu, mai!
Am vazut pozicile cu Kya si Sanzi, super! ce bine merge ea singurica!!
Spor la prajitura, fata 
Luny, ce mi-ai facut cu ardeii
, preferatii mei ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
aliceionescu spune:
Salut!
Si noi am stat vreo 2 ore afara, Thea doarme, eu fac un tort. Dupa ce se trezeste, luam iar drumul Crangului...
Zoze, m-a terminat zambilosu' tau shepcos si shmecheros!!!

. In pozele alea cu nisipul e mortal, ce pozitii, frate!!!:)))) Si sa stii ca m-ar tenta targul, abia as testa-o pe Thea cum s-ar comporta cu un potential frate...![]()

Kya, tare fotogenica Sanzi si tare bine ii sta cu glugutza aia, are dreptate sotul tau!
Roxana, ce serioasa e Amira si cum cara ea la jucarii in Botanica, s-o papi de falcutze pe harnicutza, nu alta!
Clau, pup pe Rebe sa-i treaca repede vanataia, Thea a luat o groaza de busituri, din toate pozitiile, in toate pozitiile, dar eu chiar n-am ce-i face, e un copil f f f repezit si agitat...
Ramo, frumos ii shade lui Andru cu treiningul cel nou!
Luny,
...ardei copti...offff! Cred ca-i vor placea lui Mufa.
Butucico, nu te mai da invizibila, ca io te vaz
!
Naty, si pe tine te vaz. Mi-a placut mult Iulia in pozele in care se dadea in masinute, f f fain era imbracata si ii statea tare bine asa!!
Si e si curajoasa, cred ca Thea n-ar fi stat.
Bai, mai am, sa stiti ca revin. Numa' ca vreau sa ma plang si eu un pic...Unde gasesc si eu o mama care sa lase copkilu' sa se joace cu al meu, fara sa-i zica anumite chestii de genul "pamantul este caca, nu pune mana", "nu lua creta, ca o bagi in gura", "nu te duce acolo, ca nu e voie"...etc, etc...
. Am ajuns sa evit locurile cu copii si cu parinti, tocmai pt ca vreau ca al meu copil sa stie ca pamantul e pamant, nu caca, ca unele lucruri nu se baga in gura sau, dc se baga, au un gust oribil, ca e voie sa cercetezi, ca asa cunosti lumea...etc...sunt cu pluta azi...
Daca reusesc, incarc niste poze de azi, din parc, Nicoleta, esti pe faza, da? ![]()
aliceionescu spune:
Bubu, acum te-am vazut! Sanatate lui Stef, Vlad am inteles ca este mai bine, nu?
Simo, Sam tot asa e?