Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 8
bb_yasmi spune:
offff petro acum am aflat si eu, ca am citit ce ai scris....si mama mea e langa roma, acum o sun....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
abramburika spune:
Pai de aia am si scris ... stiam ca aveti neamuri, cunostinte, prieteni ... nu vreau sa creez panica, insa e destul de grav. Imagin sunt www.corriere.it/cronache/09_aprile_06/TERREMOTO_ABRUZZO_a667c48e-2260-11de-9ce1-00144f02aabc.shtml" target="_blank">aici ca sa va dati seama de gravitate.
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
bb_yasmi spune:
eu incep sa intru in panica...
am sunat de 4 ori si nu raspunde....![]()
![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
abramburika spune:
eiiiii ... calmeaza-te ... poate nu o fi auzit ... pe unde e mai exact? Ca pe la Roma doar s-a simtit, dar nu sunt pagube si victime.
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
eladea2005 spune:
salutare fetele...![]()
abia azi am scapat in sfarsit...cu bine...fara dureri, cu anestezie intravenoasa...m-am trezit in pat...ce sa va zic...fizic sunt ok, n-am nimic...in rest...timpul trebuie sa treaca...
sper sa am timp sa ma pun la curent cu stirile..sa vad ce mai ziceti....
o zi frumoasa tuturor!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Roxxy80 spune:
BB, sper din tot sufletul ca e bine mama ta. sa ne dai de veste 
Eladea, multa sanatate. Sa te refaci cat mai rapid si fizic si psihic. Noi suntem aici 
Oare cum putem afla vesti despre Stefania?
Fetelor, noi am ajuns iar la spital azi cu luxatie de cot. Dar acum suntem bine si ne-am reluat nebuniile. Totul s-a intamplat intr-o fraciune de secunda. Eram in parc si tot vroia sa se duca la niste caini maidanezi si la niste fetite care tuseau de mama focului. L-am luat de mana iar el a vrut sa se smuceasca si sa se arunce pe jos. Din instinct l-am tras in sus. A inceput sa planga (dar nu f rau) si am vazut ca nu-si mai misca mana. Am mers la GA si acolo i-au pus la loc osul care i se deplasase. Intr-o secunda si-a revenit de parca nimci nu se intamplase. In schimb eu nici acum nu mi-am revenit.
Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
17+
bb_yasmi spune:
petro, roxxy, 
, totul e bine, doamne ajuta!!!
va multumesc frumos!!
offf roxxy, prin cate trebuie sa treceti cu matei!!
_
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Gata, am incarcat pozicile ... _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
doamne ce scumpica si finuta e broscuta!!!

_
adra_bell spune:
Anca si Roxx, ce ati mai facut cu slingurile? Al meu (de fapt al prietenei mele, ca pentru ea l-am luat) a venit in seara asta, este absolut superb. Si foarte frumos impachetat
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce