Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 7
ancadragoman spune:
Mie Maria imi zice Aca
...f tari pozele ci Iasmi .
Apropo lu Bogdi i-au iesit dintii?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
adra_bell spune:
Hi, hi, ce tare e Iasmi cu palmier si fundita![]()
Mama lu' bonzaiuuuuuu! Mai treceti pe la noi! Blog nu, forum nu, noi cum mai aflam ce mai face bonzaiu'
Amyyyyy si Iustin!!
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
Roxx, ti-a raspuns primaria la reclamatie? Sunt obligati sa-ti raspunda in 30 de zile. Ma gandesc sa fac si eu o reclamatie, m-au exasperat rahtii de catei din parcuri, plus nesimtitii care-si lasa cateii in spatiul de joaca al copiilor, ba chiar in nisip. M-am certat zilele trecute cu un nea, o tinea pe al lui, ca de ce mi-e frica de un catel asa mic, ca nu musca. Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, si eu iubesc animalele, mi-as dori un caine, dar sa scoti o namila de 55 de kile, cat are un boxer, sa faca kk in parc mi se pare nesimtire. Face "o fecala" cat un om mare. Nu ca situatia ar fi mai roz la patrupedele mici, tot purtatori de tot felul de viermi si boli sunt si rahatii mici. Oare exista lege in sensul asta?
Cand plecati la migdalati? Noi la vara venim la Vama sau la 2 Mai, inca nu ne-am hotarat. Ne vedem daca sunteti in Ro?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
abramburika spune:
Ciao!!!
Ce de bulgarese frumoase in natura, la cules de floricele si plimbari!!! Iasmi, Bea, Eva
.
Avem si noi pozici din week-end-ul asta, tre' sa le pun ...
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
abramburika spune:
Azi noapte a fost www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-5552354-cutremur-italia.htm" target="_blank">cutremur in Italia, in centrul Italiei, pe langa Roma mai exact ... Noi aici in N nu prea l-am simtit (eu personal, nu) .. dar a fost destul de mare si grav 6,7 grade pe scara richter si pana acum 50 morti.
_
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Si ce s-a ingrasat Alessia, se vede la picioruse adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate jucarii cautam copii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2 Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
serios???
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
cristi07 spune:
Stefania locuieste la Roma? Cat de afectati sunt cei de la Roma de cutremur?
Cristina si Radu 3.12.2007
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Azi noapte a fost www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-5552354-cutremur-italia.htm" target="_blank">cutremur in Italia, in centrul Italiei, pe langa Roma mai exact ... Noi aici in N nu prea l-am simtit (eu personal, nu) .. dar a fost destul de mare si grav 6,7 grade pe scara richter si pana acum 50 morti. _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
Wow, e destul de grav cutremurul, vazusem eu un titlu la stiri de dimineata, dar cat am asteptat sa reia stirea, m-am plictisit de Becali, becali, becalisme
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
ellis spune:
ENI - tot de pungutele alea sterile zic si eu...
ADRA, MERCI, am vazut-o pe Eva in sarafan in iarba, e tare scumpa!
i-am dat inimioare si pipote, pipota a papat, inimioara nu ii place!![]()
BIANCA - ce toalete de fetitza mai, ca zvapaiata mea s-a tavalit pe tobogan, era ca un porcusor dupa plimbare si cu pantofii plini cu nisip.
RAMO - ce Bea frumoasa si serioasa! ieri eu am lasat-o in body cu maneca trei sferturi, asa ca nici noi nu eram departe; azi bate vantul binisor...
BB - mie Alessia, cand o intreb cum ma cheama zica "ma-ma A-di", cand are ea chef, desigur, ca ma cheama Adela si toata lumea imi zice Adi.Frumoasa tinuta lui Iasmi cu pantalonasi scurti si tare draguti ciorapeii!
uau, Petro, ma sperii!!!!!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
abramburika spune:
In localitatea unde sta stefania s-a simtit tare (am rude acolo de aia stiu) ... dar nu sunt pagube, daramaturi si morti ca in localitatile afectate (abruzzo, l'aquila). Insa sperietura a fost mare. De o sapt. tot sunt replici si cutremure mai mici pe-acolo, cel de azi-noapte insa a fost cel mai puternic. Saracii oameni ... v-as da si site-uri in italiana, unde sunt mai actualizate stirile ... daca va intereseaza ...
_