Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
Multumesc mult pentru voturi dragele mele! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ei na...ca aveti si codite. ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
eu sarisem peste poze

Uite aici fata satisfacuta http://s105.photobucket.com/albums/m237/petty_album/silvia%202009/?action=view¤t=compleannopapi55.jpg&newest=1
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
ancadragoman spune:
Cateva pozici noi de aici incolo http://good-times.webshots.com/photo/2344355840101626593eDnRhL
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
abramburika spune:
ancaD - avem si noi catel de-ala cu burtica, manuta etc. In varianta italiana insa. IMi place si tricileta Mariei. poza asta imi place mult, asa botosica cum e ... era suparata? 
Multumim pt. aprecieri, comentarii si pupicuri!!!
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
Vasari spune:
Buna!
La multi ani, Oana ! Iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de familie!
Am vazut si eu poze cu domnisoare dragute si foarte expresive, imbracate primavaratec. Le pupam pe toate !
Poate de-acum vom vedea mai multe poze cu bulgarasii nostri.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Vasari spune:
Ah, Miha, te votasem si eu. Succes!
Noi am fost plecati in wk, Maria a stat numai pe-afara. Am fost la casuta de wk a unor prieteni, undeva departe de orice oras, a fost super! Aveau si o fantana arteziana mica si Maria s-a balacit mult acolo. Iar azi am facut un fel de maraton al parcului... cred ca am stat 7 ore adunat. Eu una sunt obosita... 
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
helo
oana, la multi ani!!!

anca, maria e o scumpa!! tare smecherasa e
!!!
si noi stam toata ziulica pe afara. noroc ca una din prietenele cu bebei din gasca sta la casa si ne strangem toate acolo. am luat leagane, nisip este cu galetuse, lopatzele, etc. cu tipate si suspine o iau pe iasmi la amiaza si seara de acolo....
fetelor, bebeii vostrii au burtica??? iasmi o are cam mare si incep sa ma ingrijorez....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
abramburika spune:
Daaa si Silvia are un pepenas de burtica
...
Iar a mai fost un cutremur in zona sinistrata ... de 5,3 grde richter. Ooooofff ...
_
roxx spune:
Helau!
La multi ani, Oana!
Vazut poze cu domnisoare care mai de care mai frumoase si mai cochete, unele cu codite, cu creme pe langa ele, in tricou prin parc, altele cu sarafane adunand mugurasi de salcie! Le
pe toate. Pe Iasmi nu am vazut-o :(
Votat Miha.
Ank, sanatate piticutilor!
Adra, nu am primit nici un raspuns, nici nu ma asteptam sa primesc la cum decurg lucrurile pe aici, dar vad ca s-au mai rarit cainii.
Si eu m-am saturat de rahateii de catei, plaja e plina :(
Slingul l-am primit azi, l-am incercat cu Luca si a fost incantat.
Mi-ar placea sa ne intalnim cand veniti la mare, sa vedem cat stam noi pe acolo ca singuri nu mai vreau sa venim acasa. Incepem sa facem bagajele , pe 15 aprilie avem avion.
Anca, Luca are 13 kg si l-am tinut destul de bine azi in sling.
Cateva poze daca vreti sa vedeti.
abramburika spune:
roxana - ce scumpic e!!! Si ce te invidiez pt. marea aia albastra
!!!
_