Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 10
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca buna seara! am vazut-o pe Eva, pe Yasmi.....2 flori! ellis...pai acum nu mai conteaza ca se murdaresc hainele!suntem la fitza! abramburika....vizionat si puiu' tau....ce carlionti si ce codite! eladea2005, bine ca ai scapat si tu usor ,fara dureri!acum te gandesti ca asta e, ca asa a trebuit sa fie......si va veni si bb2!eu chiar azi am vb cu medicul si mi-a zis ca CM vine peste 4-6 saptamani si sa nu raman gravi 2 luni de-acum inainte.. ![]() ![]() ![]() ![]() roxxy, lui Matei...chiar ca si eu as fi inlemnit....dar sa-ti una mai buna....eu o schimb pe Ana in baie pe masina de spalat(cand e vb de kk),pe care are pus un prosop gros...zilele trecute Ana mea a alunecat cu tot cu prosop jos si norocul meu si-al ei a fost ca fiind lasat capacul de la wc a dat cu capul de plasticul ala si nu de vasul wc-ului....nu stiu cum de nu a avut nici macar cucui...o fi fost ingerasul ei pe faza!mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
bianca, mersi de ...reprimire si incurajari...
medicul meu mi-a zis ca dupa ce-mi vine ciclul, daca ma simt in stare (psihic), pot incepe proiectul bb2...nici macar nu trebuie sa astept...acu sa vedem ce-o mai fi...oricum peste 3 sapt merg la control sa vedem cum stau cu chistul ala...sper sa dispara...*********************************************************
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Salutare!!! Ce vreme frumoasa s-a facut. Aici sunt niste poze ca sa ne vedeti. http://picasaweb.google.com/RamonelR/BeaLa4Luni#5321493995917705874 Noi suntem bine,toata ziua pe afara.Mancam mai rau,dar asta e.Cateodata papa bine cateodata nu.... Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Ramo, tare dulcica e Bea...si sa stii ca si Eric a stat in tricou...deci nu esti singura dusa cu pluta, daca asta crezi
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Andreea totul o sa fie bine
si bb o sa vina curand
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
abramburika spune:
andreea - merci
. O sa fie bine, ai sa vezi!
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
votat ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!! UN VOT VA RUGAM |
si eu am votat

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
Andreea ... pupici si mult curaj de acum inainte... Sunt putin surprinsa de atatea cazuri de genul asta in ultimul timp...
Eu astept sa se trezeasca fata sa mergem la plimbarica...
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Aici sunt niste poze ca sa ne vedeti. http://picasaweb.google.com/RamonelR/BeaLa4Luni#5321493995917705874 |
Pupici la nemancacioasa mica.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Eva a invatat sa ma ia cu "mami", santajista mica. Ne-am plimbat mult sambata si duminica, era foarte fericita, i-a prins bine miscarea, a mancat si a dormit foarte bine. Poze de aici si pe blog |
Eva a lansat un nou trend...cu ruj albastru?
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 salutare fetele... |
Bine ai revenit si multa sanatate!

Sa stii ca timpul le rezolva pe toate!

Miha si comorile
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui abramburika Gata, am incarcat pozicile ... |
Ei na...ca aveti si codite.

Miha si comorile