Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Legat de soare si asimilarea vitaminei D. Zicea babymom ca pana la ora 10 si dupa 16 ea nu ii mai da cu crema tocmai din acest motiv. Eu stiu ca 15 minute de expunere la soare/zi sunt suficiente pentru asimilarea vitaminei D. Noi vom lua o crema de soare organica/bio cum vreti sa ii ziceti. Nu ne-am decis inca ce dar va dau de stire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza! ma scuzati dar nu am avut timp sa citesc din urma dar vreau sa va intreb de remedii contra febrei? Andrei are 37 cu 8......si ma ingrijoreaza...au revenit iarasi mucii....o sa sun si doctorita dar voi ce remedii naturiste stiti?ieri avea doar 36 cu 6,7 si azi dim cand s-a trezit direct mare....m-am speriat cand l-am luat in brate si am vazut ce tare ardea si mi-e frica sa nu creasca si mai mult
LE: de vreo doua zile nici nu mai suge asa de bine si aseara a regurgitat odata ca am crezut ca data tot laptele afara...si el nu accepta ceaiul sau apa ....stiu ca trebuie hidratat cat mai bine....o sa incerc sa il pun cat mai des la san.

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata!

andy_galro, mie nu mi se pare febra decat ce este peste 38.Adica eu nu l-as trata decat decat daca ar mai creste.Cand i-am spus pediatrului ca de la 39.1 ajunsese la 37.7 a spus ca atunci nu a mai facut febra.
Oricum in caz de febra mai mare de 39 noua ne-a spus sa ii punem jumatate de supozitor Novocalmin iar pentru febra care a persistat (38 cu..) a facut tratament 3 zile de Nurofen cu Panadol alternativ la 4 ore.

Poate s-o fi agitat mai mult si de aici starea asta....citeam ca la copiii care au alergat de exemplu este acceptata o temperatura de 38, chiar daca la varsta lor ar fi considerata febra.Depinde si de ce activitate a prestat inainte.Daca s-a agitat, e prea imbracat sau a stat la caldura i-as mai lua-o o data dupa ce inlatur cauzele astea.

Bantuie virozele, dar sunt sigura ca o sa va faceti bine repede

LE:scuze daca vroiai doar remedii naturiste.La alea nu ma pricep.Si de rehidratare la noi inclusiv cand a avut diaree o saptamana a fost tot laptele.Deci daca nu e mare deshidratarea poate fi suficient.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

tzitziri orice sfat e bune...mersi mult....stiu ca e doar stare subfebrila la 37 cu 8 si doar peste 38 e febra dar el arde foarte tare asta ma ingrijoreaza....

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza!

Nush de ce, dar azi sunt zen, desi n-am dormit mare lucru, de pe la 02.30 Robi a inceput bocaneala si a tinut-o asa pana dimineata..... dar sunt cu -ul la indemana, of course!

Babytza, Paula, Lala, Cosmy, Nikoliciu

ce fain de voi ca ati facut gashca asa mare! si noi am iesit ieri pana la urma, dar pe la 16.30 pana pe la 19.00... tot frumos era. Dar vom profita serios de we si vom haladui pe afara mult.

CD, bine ai revenit pe la noi! Si noi bem NAN 2 si nu mai regurgitam, eu cred ca tocmai asta ne-a ajutat, ca incepuem si noi in ultima vreme...

andy_galro, nici eu nu ii tratez pe ai mei decat daca au 38 sau peste si atunci incep cu panadol sirop. daca e mai mare febra, desi nu mi s-a intamplat, as baga si nurofen sau novocalmin sau supozitor cu paracetamol. Remedii naturiste nu stiu, dar repet, nici nu ne-am lovit de febra mare...

Musette, sanatate multa! Sper ca sunteti mai bine...

Oana, voi? Cum mai e David?

I pup you all si we fain daca nu va mai vizitez.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici Dau si eu cu si fara cofeina, pentru toate gusturile

Roxi mami merge saptamanal la cate 2 sedinte de chimioterapie. Se pare ca acum le face in doze mai mici si isi va pasta si podoaba capilara Ananlizele ies cate putinmai bine de fiecare data cand le face (adica inainte de sedinta de chimo ca sa stie dr ce doze va face) E un lucu imbucurator daca putm sa mai tinem in frau boala. Ea nu are reactii negative ( a avut doar o data) si acum ca a venit caldura si iese mai des din casa moralul ei este mult mai bun Multam de intebare si scuze de Of topic

Nikolici tari de tot sunt cupchiii astia

Andy poti incerca cu jumatate de supozitor de Novocalmin cat e febra mai mare. Apoi daca il ia raceala poti sa ii dai oscillococcinum , cate jumatate pe zi dizolvat in lingurita cu putina apa. Si daca e necesar ii mai dai si Nurofen sau Panadol de 3 ori pe zi cate 2,5 ml. Iar de gat sper ca nu este nevoie , si daca totusi este suntem aici.....asta dupa ce vb cu dr
Oscillococcinum este homeopat. Si de gat e Stodalul tot homeopat. Dar nu stiu sa iti spun daca oscillo e bun si pentru febra...o sa ma uit si revin.
Edit : reduce si febra daca este luat din primele 48 ore de la aparitia simptomelor

Le: acum o sa ma duc sa ma ascund (vorba Adei) ca m-am rusinat Te pup Ramo

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Luminita, te asteptam cu pepsi-ul.
Ma bucur ca esti zen..o sa fie si frumos afara asa ca sunt sigura ca o sa te tina starea asta!La mine vremea contribuie mult la 'linistea sufleteasca'.
David e bine.Nu a mai facut febra de ceva zile, s-a hotarat la un kaki pe zi de cand luam probiotice, nu mai tuseste aproape deloc asa ca declar ca ieri a fost o zi frumoasa!Cum sper sa fie toate cele care vor urma!
Azi ii dau prima data mar si sper sa nu il dea iar peste cap.Si sa ii placa, la cat e de suparat pe mancare

Vreun semn de la dinti?La noi vad ca e maraiala si suparare mare in anumite perioade, roade tot ce prinde cand il apuca, dar nici un semn in plus.....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Oana ! Ma bucur mult ca David e mai bine!!
Noua ne place mult marul, dar de departe cea mai indragita e banana... chiar si simpla o devoreaza pur si simplu. Eu sunt convinsa ca si lui David o sa ii placa marul, sa vezi ca va incepe sa pape si solide f bine de-acum, pun pariu!

Si noi suntem cam la fel cu dintii, roadem tot tot, si iar salivam abundent, facusem la un moment dat o pauza, si suntem bazaiti cand si cand... alte semne nu-s... e adevarat ca noptile sunt f agitati, dar nu plang, mai mult se foiesc si dau din picioruse, dar asta nu cred ca e de la dinti!

mult, sa aveti un we si mai frumos decat ieri!!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

am vb cu dr si mi-a zis sa ii dau 2.5 ml de Nurofen si sa-i pun un supozitor cu paracetamol...ceea ce am si facut...inainte sa adoarma era tot asa temp...vedem cand se trezeste
tzitziri, lumi, babytza multumesc de sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata bobocime, ici tuturor si multumim pt. cafelute si pepsi!
Andy, cuscra, si eu stiam ca temperatura in cazul bebeilor este peste 38, insa poti incerca cu panadol baby sau nurofen. Va am si speram ca printisorul Andrei sa fie bine cat mai repede. Ia uite ce vreme frumoasa e, tocmai buna de plimbarica.
Oana (Tzitziri), ma bucur ca Davidut e pe drumul ce bun si cred ca de data asta se va diversifica k lumea.
Nerantula, imi pare rau ca aveti probleme cu diversificarea, se pare ca micutul Gruia are o personalitate foarte puternica. Nu vrea si pace (deocamdata). Cred ca e intutil sa-ti spun sa nu-ti faci griji, pt. ca inevitabil asa se intampla, insa mai toti fac figuri la inceput, pana dau de gustul papicii.
Lumi, 3 ici pt. huni si mamica lor cam nedormita, dar zen. Noi se pare ca am luat o pauza de chinuiala din cauza durerilor de dinti, ceea ce ma bucura, evident. Sper sa nu mai trecem prin stari de agitatie continua, dureri si altele. Am auzit ca cel mai naspa e la maselute, ca iese fiecare colt in parte...
Am vazut bobocei frumosi: Maya si Sorina in chiloti si domnisoare frumoase de Lala (Alice si Anna)
Ce gasca frumoasa ati facut in Tineretului...va cam invidiez si v-as onora si eu cu prezenta, macar o data pe saptamana, insa pitica mea nu vrea in scaunul de masina decat cu cantece, maimutareli si alte asemenea, iar din Militari pana in Tineretului e ceva drum...

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput