America (159)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor,sunt fericita...a venit SINZI de la doctor si sunt vesti buneeeeeeeee...o las pe ea sa va spuna mai multe,e in drum spre casa,deci mai dureaza pana intra pe DC,eu insa nu mai puteam sa tin secretul,hihihhi,ma bucur tare.

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

sanzi- bravo!ma bucur enorm pt tineai o luptatoare in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREEA,hai ca mai e putin si termini cu burtica...eu am urat ultimele saptamani de sarcina,te cred ca e nasol cu somnul...dar chiar ca-ti faci antrenamentul...lui Philip.

BIANCA,cu scuzele de rigoare,iti uram si noi LA MULTI ANI pt puiuta ta mica si scumpa!...,sa va traiasca,sa va bucurati toata viata de ea,sa fie fericita si mereu vesela

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, da, vestile sunt bune!
Sanzi e foarte fericita!

Ioana multumesc de intrebare, sunt varza, pe ultima suta de metri, intre doua scutece si un alaptat mai fac o corectie la teza, mai fac o pagina in PowerPoint, trebuie sa imi pregatesc si un speach de vreo 60 de minute, eu...care de-abia imi gasesc cuvintele in romaneste, am o amnezie crunta de cand am nascut, nu sunt in stare nici macar sa povestesc o secventa dintr-un film. Nu stiu cum m-oi aduna, dar trebuie!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai hai mai sanzi, n-ai mai ajuns acasa?

philip
32weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

asa sanzi...

miericica, lasa ca o sa iei cu nota maxima...o sa te aduni! eu eram mai rau ca tine la examene...eram anemica, pierdusem la nastere foarte mult sange...se stie ca anemia provoaca pierderi mari de memorie si capacitatea de concentratie...si tot le-am luat! tu o sa faci excelent hai o sa vezi...vezi ca la vara venim prin florida intr-o vacanta mica...si ne vedem la o carciuma sa sarbatorim

hai ca dadusem edit sa nu ma fac de cacao (nu mai schimb va las si pe voi sa va amuzati putin)...uite ex de catar aici...nici eng nici ro...cu capacitatea mea de concentratie veeezi miericicooo...asa ca nu te mai agita! toate am fost unde etsi tu acum si a trecut CU BINE :0))) looooool Doamneeee nu mai stim sa vorbeste romaneste...am vrut sa zic capacitatea de concentrare...
mai fetelor... daca ma mai prindeti cu de-astea...hai sa nu ne judecam prea aspru greselile de exprimare sau gramaticale ca nu-s intentionate si nici din incultura :))) aparute ...saracele de noooooi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Sanzi, ai doi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Scuzati intarzierea...am manacat ceva...

Am vesti bune si vesti proaste:
Vestea buna este ca perlutza e ok, are activitate cardiaca, este in uter (astea sunt info "la negru" de la tehniciana care mi-a facut echo si a fost draguta sa imi raspunda intrebarilor)...mai multe voi stii de la dr cand mi le va interpreta(mi-a facut oricum o echo la tot ce tine de ap reproductiv, nu numai de diagnostic pt fat). Sarcina e mai mica decat credeam...eu credeam ca sunt in 7 sapt jumate, si mi-a spus ca ar fi vreo 5 (deci am ovulat cand trebuia sa imi vina ciclu...probabil de asta nu am mai ramas pana acum...ovulez de Pasti si de Sf Ion)

Vestea proasta e ca o sa nasc in dec......si nu vreau sa isi sarbatoreasca ziua odata cu mos' gerila

Andreea, cred ca era buna ideea cu subiectul tau...pt ca putem pune acolo ce analize se fac aici, ce scanuri, ce teste...eu una vreau sa stiu cat mai multe...si pe celalalt subiect se vorbeste mai mult despre copilasi...

ps...sunt fericita (ultimile zile eram tare ingandurata...aseara am visat numai tampenii)...ca totul e bine si perlutza mea dragalasa si cu inimoasa (numai inima se vedea la echo...si sacul gestational)!!!!

Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Macrina, am scapat si de data asta doar cu unu...ca imi ura si Mirela doi!!!!! (eu am gemeni in familie)
Sper ca nu se mai divide nimic acu'

varsta David
varsta bb2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IoanaN

...se stie ca anemia provoaca pierderi mari de memorie si capacitatea de concentratie...

Io-s anemica de fel!!! hihi...
Vezi Mirelo, am scuza ca mereu uit si incurc borcanele!!! hahaha!!!
(Ioana sa nu spui ca la astia anemici din nascare nu se pune treaba cu memoria)

varsta David
varsta bb2

Mergi la inceput