America (159)
Raspunsuri - Pagina 19
IoanaN spune:
mai bianca...ai fetita mare de-acum
e domnisoara, are 2 anisori...manca-o-ar mama...la multi ani si din partea noastra si multe pupicuri pt ea de la flacaii mei, matei si lucas...cu acordul tau bineinteles
...
adriana_m spune:
Bianca multumesc de intrebare, suntem un pic mai bine. Nu foarte bine dar macar nu mai ajung pe la urgente, deocamdata. Am fost la controlul lunar acum doua zile si vestile proaste sunt: tensiune mica 8/6; inca sange in urina dar nu infectie; am slabit cam 1kg dar fara sa vomit sau ceva. Vestile bune: inimioara bate bine pt varsta asta a lui bebe. Cam astea sunt.
Nici eu nu reusesc sa intru la odisee tot din acelasi motiv ca se scrie in disperare acolo. Tot incerc dar nu reusesc deloc. Cred ca o sa fie odiseea cu cele mai multe capitole. Tu cum te simti? Ai facut triplul test? Eu m-am programat pt el dar acum parca nu mai vreau sa-l fac.
Adriana
14+ si
Robert Cristian (08.26.2004)
ocebine spune:
Buna dimineata fetelor...eu nu prea am mai intrat...am fost atit de ocupata ca nu am mai avut nici un minutel doar pentru mine. Mama s-a operat acum o saptamina si mi-am luat vacanta sa pot sta cu ea...si treburile s-au adunat...copiii, serviciul, casa, etc.
N-am prins din urma foarte mult...am citit in diagonala...
Sinzi si BiancaM, felicitari pentru burticele!!!
Miere, vad ca Aidan tot cumintel-cumintel e!
AB, ne mai auzim cind ies sa trag o gura de aer!
Andrada...iti rivalizez marimea 4 la pantaloni (am dat 5 lbs jos in 4 zile cu mama la spital)...esti OK?
Mai citesc sa mai recuperez...Ramona, te "vad" la sclipicioase!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
philip spune:
ioana, is obosita, cum sa nu fiu si spatele doare. ce n-as da pt o noapte de spmn, dar ma tot gandesc ca asa imi fac antrenamentul pt cand vine baby :)
philip
32weeksbabyboy
mommyandreea
philip spune:
burtici, am deschis subiectul asta la odisee:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135929
philip
32weeksbabyboy
mommyandreea
BiancaM spune:
Adriana, da eu am facut TT. Am facut si cel pt DS. LA triplu inca nu stiu rezultatul, dar la DS a iesit totul bine. Eu TT l-am facut si la Amalia. Mi-am facut si eu programare pentru ecografia de morfologie fetala.
Si cu odiseea cam asa e, cand citisem acu vreo 2 sapt isi facau griji pt nu stiu ce incompatibilitati de grupe de sange, deci nici macar nu era pt rh...Am zis ca mai mult ma crucesc dc mai citesc...
Ioana, acum cand e mica dam voie la pupaciosi, ca ei nu stiu sa pupe decat pe obraz,cand o sa fie mai mari, mai stam de vorba...probabil sub supraveghere ![]()
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si 
ciuf spune:
Sanzi, sa ne spui ce facusi azi la medic.
Amalia, la multi ani!!!
Anamaria, recuperare usoara mamei tale.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
BiancaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui philip burtici, am deschis subiectul asta la odisee: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135929 philip 32weeksbabyboy mommyandreea |
Andreea, uite aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131153&whichpage=1
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si
17+
IoanaN spune:
miericica sunteti bine, tu cu puiutul tau scump?
cu nasica lui aidan ai vorbit, ce face perluta ei?
....va pregatiti de botez??? intri in rochita?
cu scoala cum stai...? hai ca mai ai putin si scapi...