Pepenasi de iul-aug08 (106) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Kimmy nici Daria nu mai vroia sa pape fructe,supita,nici cereale... lua 2 lingurite si dupa aceea strangea din buze...asa ca ieri i-am data sa pape afara si a mancat fructe 120 ml si pireul de legume 150 ml si am observat ca eram muuuult mai relaxata afara decat daca as fi fost in casa

AnnaB la Daria am folosit Calgel

sper sa venim si noi la intalnire

_

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

neata

Au venit papucii bobux. Livrarea a fost gratuita pentru ca am luat doar din cei fara cauciuc pe talpa (deci primii papuci), si au venit in 5 zile lucratoare. Arata foarte bine, eu am luat si o pereche de sandalute si o pereche de pantofiori mai inchisi. Daca e cineva interesat o sa fac poze. Cu siguranta o sa comand si pantofiori ca imi plac mult, lira a scazut, tanti de la magazinul online e foart ok, asa ca nu ma retine nimic. Plus ca raportul calitate pret e mult mai avantajos decit la noi.

La multi ani sarbatoritilor zilei! sa cresteti mari si voiosi!

o zi magnifica

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Alexa_teo

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ooka eu vreau sa vad pozici din ce tara zici ca au venit?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am o Maria mucioasa,mucioasa rau, se trezeshte dimineata cu dopuri de mucishori la nas..cu ce sa-i dau??eu ii pun sterimar si aspir apoi colargol,ati descoperit voi ceva care functzioneaza??

cred ca ne pashte si pe noi un dintishor,pt ca suntem super mega baloshenie,roadem si noaptea se trezeshte de n ori si plange de nu o potzi opri si ii e greu sa adoarma

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de 4!!!!!!

Noaptea trecuta a fost o idee mai buna, doar ca la 4 era treaza de-a binelea si m-am chinuit pna la 5 sa o adorm la loc numai pt a se trezi la 6! In fine, a stat tati cu ea si eu am dormit pana la 9 ca eram terminata...dupa amiaza o duc la soacra...mai respir putin azi...sper sa ajung sa-mi fac si eu manichiura ca de cateva zile mi-am tot propus, dupa cum de vreo saptamana imi propusesem sa ma epilez si abia ieri am reusit Apropo de unghii, eu de cand stau acasa si tot robotesc, ba spal ceva, ba frec ceva, ba cu mana in detergenti, am niste unghii distruse, se exfoliaza ceva de speriat. Si cuticulele sunt super uscate, arata ingrozitor. Degeaba mi-am luat crema de cuticule, masca, nu am timp sa le folosesc. Stiu si remediile naturistem cu ulei de masline, cu zeama de lamaie, dar cand frate? Am eu timp sa stau cu mainile la inmuiat?Asa ca m-am hotarat sa nu mai spal nimic fara manusi, sa ma protejez cat de cat ca o sa fac niste maini de baba horror!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna fetele...azi mi-am facut curaj...si am vazut pepenimea...toti au crescut, sunt mari si foarte frumosi...sa va traiasca!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

8+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Camy cum te mai simti? Te supara greturile?

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Neatza bostana!!

Cam slaba miscarea pe ziua de astazi, se cunoaste ca e weekend. Eu nu mai sunt atat de racitat, mai tusesc, dar zic ca sunt mai bine, asa ca astazi o sa ies din casa, pt ca nu mai pot. Este superb afara si eu n-am apucat sa savurez deloc vremea asta.

Azi i-am facut spanac lui David, ii place mult, asa ca o sa am si pt azi si pt maine.

Ce le luati pepenasilor de Paste? Eu nu stiu ce sa ii iau lui David , Yvonnei i-am luat o bicicleta si mai vreau sa ii iau un joc cu un fel de pioneze care se infig pe o tabla si poti face diverse figuri. Lui David vroiam sa ii iau o piscina cu bile, dar taica-su nu prea e incantat de idee.

Dati-mi idee ce cadou sa iau unui baietel la botez. Parintii vor sa faca botezul fara dar/bani, eu vreau totusi sa ii iau un cadou, nu pot merge cu mana in buzunar (ca sa nu zic in ).

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Multumim fetelor de urari si in special lui Flo care nu uita niciodata de nimeni.
Nu-mi vine sa cred ca azi face 9 luni Ralu.
Annababy bine ca mi-ai amintit de unghii ca tb sa mi le fac si eu azi.Nici eu nu mai am acelasi timp de mine care il aveam inainte.
Camy
SA SCRIETI MARE CINE VINE LA INTALNIRE MAINE
Va pup

Mergi la inceput