Pepenasi de iul-aug08 (106) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 20
anaxena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dara_d
Acum am inteles ca are rubeola scuze dar nu am citit din urma, cat tine? cat timp nu o poti scoate din casa ? Face febra? tuseste? Eruptia cum e? Mai papa daca e asa ? De unde a luat? Hai ca te-am zapacit dar vreau sa stiu Va pup si multa sanatate http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png |
tre sa stam 6 zile in casa,si nu o pot scoate afara deorece exista riscul sa-i infectam pe altzii,a facut febra dar din cauza puroiului in gat,nu shtiu dc in mod normal ar fi facut,nu tusheshte,eruptia seamana cu o intoxicatie alimentara,bubite rosii si mici pe tot corpul,nu mai papa asha de bine,dar papa,a luat din spital(banuiesc eu,pt ca perioada de incubatie este de 14zile si sunt exact 14 zile de cand am dormit la spital)
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
am pus poze pe picasa
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
maitreyi spune:
narci ai pm ![]()
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
maitreyi spune:
am vazut-o pe maria - pupam bubico mic 
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
dara_d spune:
Am vazut-o pe Maria, daca zici ca nu o deranjeaza cu mancarime e ok , asa cand am vazut m-am speriat.
Ce nasol te duci cu copilul la spital sa il tratezi de ceva si "culegi" altceva.
Sa asteptam sa treaca , cate zile mai aveti de stat in casa ?
Pupici
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
anaxena spune:
de erupt a erupt vineri...sambata am vazut ca se inmultzeshte situatzia,asha ca mai stam pana joi..deshi vreau o sapt sa avem program lejer,doar plimbari prin parc,mese fixe si consistente,muulte ore de somn,sa-si revina,ca prea am tratat-o ca pe un om mare si nu a mers
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
Maria,povestea nashterii