Pepenasi de iul-aug08 (106) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

OOKA domne nu pricep - vii si matale???

Eu ma uit la poze. Acum am reusit sa vad si eu fetele la Cluj... Frate chiar ca e enervant de slaba cuscra!!!
Printesele lu' Irlandeza
Xenia m-a innebunit cu ochisorii ei minunati!
Sof' ... noroc cu scaunu' ca ma-sa nu pune in paranteza a lu' cine e Sofi din poze...
Timea care doarme caraghios
Dav fara de par
Mai am, ma duc sa ma mai uit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooka

Citat:
citat din mesajul lui gallyb

OOKA merci.Cred ca m-am lamurit. Am studiat un picut harta si parca am inteles cum sa ajung. O sa merg pe langa parc, pentru ca nu cunosc parcul, am fost doar de 2 sau 3 ori acolo.

sau ca sa'ti faci plimbarea mai placuta, ete traseu prin parc: traversezi de la sofitel sa fii pe parte cu parcu, mergi spre pavilionul H, tb sa ai in stanga pavilionul si tu mergi paralel cu el pe partea dreapta (aici sunt trepte dar ai rampa pt carut) in fata trebuie sa ai lacul. Cind ajungi la lac, o iei in dreapta, pana cind vezi un pod, podul te duce spre stanga, catre un loc cu multe coloane albe si statui etc, catre ele mergi, pe pod. Treci printre coloane si statui (aici ai lac si in dreapta si in stanga) si mai in dreapta ai muzeul satului. La capatul aleii cu coloane ai iar un pod care te duce tot spre stanga, mergi pe el. Cind cobori de pe pod, o sa ai lacul in partea stanga si parc mare in dreapta. Imediat ce cobori de pe pod, ai doua alei mai mari, una fix in fata ( pe langa un gard) si una pe langa lac. Mergi pe cea de langa gard pana cand ajungi (aleea asta urca) la o terasa pe partea stanga. Dupa ce treci de terasa te intersectezi cu o alee care merge spre intrarea de la Arcul de Triumf( in dreapta) eh, tu o iei fix in partea cealalta, unde sunt niste mici fantani. Pe bucata asta cu fantaniel is doua alei perpendiculare, care practic sunt intrarea dinspre charles de gaulle.

Poate iti e de folos

mami de Sofi

Ooko mamaaaa asa imi fac ochii si incet incet ajung mai bine in lac

io' nu intelesei bre...da' viu' cu sotu'

Cuscra imi paretare rau ca nu veniti
Sanatate multa Mariei!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Ralu, leagan (mai simplu decat al lui Sebi) am vazut de curand in Carrefour. Uite www.carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=007" target="_blank">catalogul, la pagina 10.
Ooka, dar ce le ai cu traseul! Eu merg prima oara cu pitica in Herastrau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Xena, ce rau imi pare, bietul pui mic . Sanatate muuuulta Mariei si sa treaca repede si sa nu fie rubeola.

Gallyb, io nu stiu exact daca vin cu 41, pe jos sau cu masina; cu Matei sau fara . Dar, eu de obicei cobor din 41 la Casin si o iau spre Arcul de Triumf. Intru in parc prin intrarea cu Arcul de Triumf si merg pe aleea aia pana la fantani, unde fac dreapta si merg pe alee inainte pana ajung la intrarea dinspre Televiziune.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

OOKA saru mana, ai dat explicatie nu gluma... Am urmat sfatul tau cu papa in parc, chiar functioneaza. Speram sa o tinem tot asa...

GINI si eu la fel prima data merg in Herastrau cu pitica.

ANKALURA sa vezi ochisorii astia ai Xeniei ce-o sa vrajeasca baietii cand se face ea mare...

Nopate buna tuturor!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Am ajuns si eu la zi cu cititul, bine ca nu ati scris azi prea mult

Sper sa ajung si eu maine. Spun sper, pt ca Yvo are febra si e acasa. Abia joi a terminat antibioticul si acum iar este varza. Taica-miu a fost si el racit, nu stiu daca nu a avut efect antibioticul ala sau a reusit in 2 zile sa ia iar
A avut 39.6 la una dintrre masuratori, cand m-am imacientat si i-am bagat si un paracetamol in fund si i-am dat si sumetrolin.
Sper sa fie bine, ca mi-o mila de ea.
Eu inca mai bat toba, David, in schimb este bine, putin muci,d ar nimic semnificativ. Tot ne capiaza cu adormitul, nu vrea la el in patut si pace. Urla ca din gura de sarpe

CARMENELA, ziceai ca vii si tu de data asta! Te-ai dat la fund?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Xena, imi pare tare rau ca v-a crescut floricica la loc...Sa intri cand poti sa ne spui ce face puiutza...Hai ca treceti si peste asta!Capul sus!!

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Neata'!
Se pare ca azi avem vreme frumoasa tocmai buna pt intalnire
Ankalaura la lista ta le-as mai adauga si pe pica,Cristina si Carmenela,stiu ca au zis ca vin si ele.
Va pup si abia astept sa ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Neatza!

La mai multe lunitze sarbatoritzilor zilei!

Ilinca de ioana, Lucian de madina71, Ana Sofia de Marina_1609, Adina de maria-86

Eduard de mobriq

V-ati aranjat fetilii, gata de intalnire?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

LA MULTI ANI cu intarziere pt Adina, mamica de gemene!!!
SA ai ba parte de tot ce e frumos si sa se bucure de cele 2 minuni!!!

LA MULTI ANI, EDUARD DFE MOBRIQ!!! Sa fii sanatos , cuminte si sa aduci multe bucurii lui mami, tati si fratiorului!!

Ana, multa sanatate Mariei!!!

incerc si eu sa ajung la intalnire...

Cristina, mami de Mihaita

Mergi la inceput