Gemanutzele incep petrecerea...- La multi ani!(30)
Raspunsuri - Pagina 9
ralnied1 spune:
Liliac, eu te-am descoperit ca esti graviduta si te mai felicit odata
Mercedes,
pentru curajoasa mica.
Olim,
piticul scumpel. Acusi e iunie si esti in tara. Parca acum un an ne ziceai despre asta... Ce-a trecut vremea...
Aida, ma bucur mult de tot sa te citesc aici. Ne era dor de tine.
Eu una ti-am fost alaturi cu gandul si cu sufletul, sa stii. Chiar daca poate nu s-a observat. 
Black,
si pe bebe sa nu se supere!
Lora,
si domnisorica ta...
Doina, am inteles bine ca ati sarbatorit in familie? Spunem si noi La multi ani!
ralnied1 spune:
14 mai 2009
In viata dumneavoastra au loc schimbari importante, care va ofera multe satisfactii. Activitatea intelectuala intensa si puterea creativa de care dispuneti contribuie la succesul dumneavoastra pe plan social.
In partea a doua a zilei, aveti de luat o decizie importanta pe plan sentimental. Puteti sa va bazati pe intuitie.
ralnied1 spune:
14 mai 2009
Trece o ocazie excelenta pe langa tine, dar nu te gaseste acasa. Esti cu gandul in alta parte, visezi la altceva, ce nu poate fi atins momentan, si pentru ca nu esti atent la ce ti se ofera, ai putea rata un noroc chior. Nu te crampona neaparat pe un anumit tel, considerand ca e tot ce-ti doresti pe lume, deoarece se pot ivi alternative si mai bune. Setat pe unicul tau scop, ai putea sa nici nu observi sansa care ti se ofera si sa o lasi altuia...
ralnied1 spune:
Incurcata
Parca nu stii ce e cu tine! Pe de o parte iti este foarte bine in pielea ta, simti ca toate calitatile sunt la ele acasa si se manifesta nestingherite, pe de alta parte vorbesti mult, te interesezi de toate maruntisurile si te enerveaza ca nu ai timp sa aprofundezi nimic. Mercur e de vina, cu mersul lui retrograd... Dar nu va tine prea mult, asa ca relaxeaza-te!
ralnied1 spune:
14 mai 2009
Nu ai avut grija de sanatatea ta si o raceala iti va da planurile peste cap. Nu vei reusi sa partici la o petrecere sau la o prezentare de moda pe care o asteptai de multa vreme.
ralnied1 spune:
Veti fi nevoit astazi sa luati unele decizii care se vor dovedi mult mai grele decat credeati la inceput. Nu va pierdeti cu firea. Actionati cu maturitate. Cineva din familie va veni in ajutorul dvs astazi. Relatia sentimentala are nevoie de sustinere.
ralnied1 spune:
14 Mai 2009
Situatia ta sentimentala se va imbunatati intr-o oarecare masura daca vei da dovada de un plus de intelegere. Este posibil sa cunosti o persoana care te va entuziasma din punct de vedere afectiv. Nevoia ta de stabilitate in plan afectiv te poate face sa iei decizii care se vor dovedi in scurt timp constructive. Initiativele din domeniul domestic se vor bucura de aprecierea familiei.
liliac1 spune:
Azi se pare ca este o zi...cu dus si-ntors... Suna bine ce ne spune Ralu, dar nu excelent.
Ralnied1 Multumim mult pentru gandurile tale. (ma desconspirashi, soro
) Am stat undercover o perioada pentru ca am vrut sa trec de perioada de risc. Mi-ar fi fost f greu sa se fi intamplat ceva si sa fiu nevoita sa dau explicatii
Despre sexul lui bebe...sotul meu mi-a spus ca vrea sa fie surpriza. Eu il tot bat la cap ca nu ma vad mama de baiat, el cred ca in sufletul lui isi doreste un mostenitor. Poate azi o sa imi spuna dr ce este, dar pentru el voi incerca sa pastrez surpriza.
Aida, nici tu nu stii ce ai in burtica?? Oricum, sanatosi sa fim ca restul... vin si trec 
Nu stiu cum este rvemea la voi, dar aici este atat de innorat si urat ca nu-mi vine sa fac mai nimic
Poate mai tarziu iese soarele...
Liliana,
Andra-Maria &
16+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 Azi se pare ca este o zi...cu dus si-ntors... Suna bine ce ne spune Ralu, dar nu excelent. |
nici eu n-am inteles mare lucru din ziua de azi

| Ralnied1 Multumim mult pentru gandurile tale. (ma desconspirashi, soro |
Cu mult drag

Te-am desconspirat pt ca singura ai declarat pe la alte subiecte. Ca altfel nu stiam.
Daca ziceai sa tac, iti garantez ca taceam
| Am stat undercover o perioada pentru ca am vrut sa trec de perioada de risc. Mi-ar fi fost f greu sa se fi intamplat ceva si sa fiu nevoita sa dau explicatii |
Te inteleg.
| Poate azi o sa imi spuna dr ce este, dar pentru el voi incerca sa pastrez surpriza. |
Ai aflat?
| Nu stiu cum este rvemea la voi, dar aici este atat de innorat si urat ca nu-mi vine sa fac mai nimic |
Azi a fost soare, dar a adiat vantul. La amiaza mi se parea chiar racoare.
aidaciolac spune:
io am aflat deja
dar e inca secret macar pana la inca o confirmare , desi a aratat foooooooarte clar ce are intre picioare
, dar cel mai mult ma intereseaza sa fie sanatos ...
la toate
Aida ... 21+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"