Gemanutzele incep petrecerea...- La multi ani!(30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Asa e, Aida, sanatatea conteaza in primul rand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neataaaaaaa, lumeee!!!
Azi e soare si eu dorm! Inca...
In concluzie, dau vreo 2-3 cafele, ca poate asa ma trezesc si eu!
Va pup pe toate, fara exceptie!
Aida, auzii io pe undeva ca pe 20 mergi la medic iar...poate atunci ne spui ce surpriza ai in burtica... Si daca nu, facem pariuri...
Pup toate gemanutele!
O zi frumoasa!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Aidutule, asta este lucrul cel mai important: sanatatea!!
Am fost la medic dar bebe a fost atat de agitat incat nici masuratorile n-a putut sa i le faca cum trebuie. Cand voia sa-l prinda intr-o pozitie o zbughea in ultima secunda S-a uitat si sa vada ce este, fetita sau baietel, dar n-a fost chip!!

Lora Cred ca 2-3 guri de cafea iau si io. Pana a ramane nu puneam gura pe cafea. Ei, de vreo 3 luni salivez numai la ideea ca cineva si-ar pregati o ceasca. Asa ca il pun pe sotulache sa execute cate una dis de dimineata.

Ralu Stii ca am spus-o cu drag, nu? Cred ca-i mai bine ca o facusi tu, in felul asta m-ai ajutat pe mine sa ma itesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

liliac tare nazdravan iti dai seama ce o sa o zbugheasca cand o fi afara

... aha , pariuri intai

Aida ... 21+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Da' pe ce pariem??? Ca sa fie mai interesant!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Ralu Stii ca am spus-o cu drag, nu? Cred ca-i mai bine ca o facusi tu, in felul asta m-ai ajutat pe mine sa ma itesc

evident...
nici nu incape discutie ca ar fi altfel...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
... aha , pariuri intai

gemeni, oare?

Mergi la inceput

16 mai 2009

In prima parte a zilei aveti o stare confuza la serviciu si la o intalnire cu prietenii. Va sfatuim sa nu incepeti mai multe treburi deodata.

Fiti mai prudent cand vorbiti, pentru ca s-ar putea sa nu va puteti respecta promisiunile!

Evitati cearta cu o femeie!

Dupa-amiaza va simtiti mult mai bine in mijlocul familiei.

Mergi la inceput

16 mai 2009

De ce ti-a fost frica n-ai scapat, pentru ca ai fost prea obsedat de o problema si nu ai gandit nicio clipa pozitiv cu privire la sansele sale de rezolvare. Normal ca daca ai spus permanent „nu se poate” asa s-a si intamplat intr-un final, iar acum dai piept cu urmarile propriei tale atitudini in fata incercarii. Daca ai fi avut macar o urma de speranta si de incredere, ar mai fi fost o sansa de redresare, dar nu e tarziu nici acum sa incepi sa spui „ba se poate”.

Mergi la inceput

Aproape toate bune

Soarele te favorizeaza financiar, dar Mercur nu este aliatul tau. Te cam indeamna la cheltuieli nepotrivite. Banii vin, dar se duc repede. Ce ar fi sa te gandesti mai bine ce iti trebuie si ce nu? Te sfatuiesc sa fii mai atenta si la ce zici, ai putea sa jignesti anumite persoane din cercul de prieteni...

Mergi la inceput